Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! lenne egy kérdésem: egy 125-ös etz-m van és beindítom, egy ideig rendesen megy aztán egy idő után (felmelegszik, vagy nem tudom miért) elkezd dadogni egyre erőteljesebben. hiába húzom a gázt, csak néha veszi a fordulatot, aztán egyre kevésbé ké kevésbé és végül leáll :/. ezt már eljátszotta velem párszor, ebből két alkalom vidéken (Pátka ill. Sukoró) volt, ahonnan azt hittem, hogy Fehérvárig tolnom kell, de aztán kis ideig toltam (mert egyből utána nem indult be), és kb 10 perc-negyed órás tolás után megint elindult, és elhozott egy darabig. aztán előről. dadog, megáll, tolom, nagy nehezen beindul, megy, dadog, leáll, tolom... azt is furcsállom, hogy az üresjárási lámpa kevésbé ég, ha rá van kapcsolva a fényszóró is, meg egyszer csinált olyat is, hogy fényszóró rá volt kapcsolva, és se a kürt, sem az index nem működött, a lámpa is csak halványan égett. Lehet a 2 problémának köze egymáshoz?
a válaszokat előre is köszönöm :)
...............
Itt-e
no akkor jöttök (nézelődni-szúrkónyi), vagy jöttök
Megmostmá én se nem!
Nem vagy itten!
Üdv! Mennyi lenne? Helyileg pontosan hol..?
Itten vagy e?
Sok sikert nektek!
Köszönöm szépen mindenkinek.
Holnap mi is megyünk valószínű szurkolni viszem a kamerát hátha valakinek a gépére sikerül ráakasztani
szevasztok!össze vagyunk cuccolva,elvileg harcra készen/legalábbis szerintünk /holnap kecsó ismerkedési verseny aki jön ott találkozunk luxi vazzeg sose legyél olyan öreg mint én,sok boldogságot haver és szoritson!
Boldog szülinapot Luxi!
Ja, és egészségedre!
hepibörszdéjj Luxi koma
Üdv márkatársak!
250-es ETZmen többszöri javítás után is van egy kis fékfolyadék szivárgás fent a főfékhengernél,és nagyon meguntam,hogy dúrja le a festéket mindenhonnan. Azt szeretném kérdezni,hogy aki valami másik motornak a főfékhengerét tette föl,az milyen típusú motorét,és tette föl,és hogy mennyire volt kompatibilis?
Szeretném megoldani ezt,mert rengeteg időt és energiát öltem a motor szépítésébe,festésébe.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat,tippeket.
Boldog születésnapot Luxvor !
Sok Boldog Születésnapot Mr. Luxvor Aztán óvatosan az italozással
eladó ETZ 125, 150re sport kipufogó teljesen új!
bolti ár alatt
Hát teljesen más világ. Bár még keresgetem a forgalmit, hátha meglesz. Ha meg nem akkor valamit venni akarok minden féle képpen. GS 250el szemezgetek
Isten éltessen Luki komám, hogy a medve öleljen meg, csak úgy szeretetből
Sztem jobb mint a robogó!
Csak annyi a gond, hogy nem 250es Ennek akkor nem bele kell a benzin hanem alá....
no
én távoztam
öcskös számát tudod, oszt ha érkeztek majd csörögsz neki
vagy majd lesz valahogy
Ha megyünk egyáltalán! Jó esély van rá!