Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv MZ-sek!Mikor mentek Kakucsra legközelebb?
arra kell ügyelni hogy a forgalmiba beirt tulajdonostól legyen adásvételi szerződésed akkor az adásvételivel ,szürke forgalmival mész eredetviszgára utána müszakira aztán ha minden oké okmányiroda uj forgalmi 6000 törzskönyv 6000 müszaki szük 5000 eredetvizsga 10en párezer uj rendszám 5ezervalamennyi mibe se kerül.eredetvizsga megegyezés kérdése elvileg az eladónak kell csináltatni meg kell beszélni
1000motrot kell tunyingóni............. De most kikőtekeztem megin pedig jó vóna pedig de
Ha van adásvételid, rendszámod, forgalmid a motorhoz, akkor átíráskor másik rendszámot fog kapni, valamivel több lesz így az átírás költsége, nem tudom mennyivel vagy hogy, de alapból ha motort veszel, új forgalmit kapsz átíráskor. Az enyémnek amikor megvettem akkor még a régebbi fajta a kétlapos forgalmija volt, de semmi probléma nem volt vele. :)
Hello!
Nagyon szépen köszönöm segítségedet, sokat segített ,de még mindig nem tudom ,hogy abban az esetben mi a teendő amikor a motorkerékpár jelenleg nincs forgalomban szóval márt lejárt a műszaki vagy szürke forgalmis és jó régen volt forgalomban.Gondolom itt annyival több ,hogy a műszaki vizsga díja még rájön meg esetleg egy rendszám tábla is ha nincs neki.De ezeket csak magamtól logikáztam ki.Valaki elmondaná pontosan hogy működik?
Ebben tudna valaki segíteni?

Előre is köszönöm
Hali,ilyen okosság nem kell bele

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Éppenséggel akad egy valahun
Oszt licenc van e mán?
Azt még nemtom, hogy, kiürült a kassza , de valahogyan megoldjuk ...
Ühüm
Kedves Lőrincze úr, hát nem szósz semmitsenem?
Ehe a vén szamurály! Mi ujjság, te indulol e?
No mi van, indusz e?
Én speciel a lézerkardommal ...
kinek mi van
Egyik az órájával, a másik a dudájával vág fel?
Az A1-es jogosítvánnyal max 125 ccm-es ÉS (nem vagy!) 15 LE-s motor vezethető, tehát 150-es nem!
Az átírási költségek meg itt le vannak írva.
Hello!

Lenne 1-2 kérdésem hozzátok mert én is szeretnék vásárolni egy ETZ-t.
A1-es jogosítvánnyal lehet vezetni legálisan 150-es Etz-t mert úgy tudom ,hogy az 9kw-os?
Ha vásárolok egy lejárt müszakis lelakott Etz-t és felújítom szépen és utána ,hogyan tudnám forgalomba helyeztetni(átiratás,eredet vizsga,müszaki,biztositás...ezeknek a sorrendje és nagyából ára érdekelne) ?
Ha az adott motorkerékpár amit vásárolnék szürke forgalmis akkor annak a forgalomba helyezése ,hogy működik?

Előre is köszi a válaszokat.

üdv
Köszi, átmeneti megoldásnak teljesen jó lesz:)
(aztán amilyen lusta vagyok, lehet marad véglegesnek:P)
Kicsit köszörüld körbe a csavar fejit és már jó is lesz.
Az jó, köszi!:)
Azért kérdeztem mert egyik utángyártott alkatrészt forgalmazó bolt honlapján sem találtam...
Nálam nem akaródzott beférni a feje a tükör furatába...
De kényszermegoldásként lehet átmenetileg az lesz:)
Émmeg hatos inbusz csavart használok ott.