Sziasztok,kaptam egy új aksit de még nincs feltöltve savval.Ha valaki tudja mondja már meg hogy pontosan hogy kell felsavazni egy uj akkut.Mert szerintem minden cellát a max szintig kell önteni gondolom én,csak kérdés hogy utána kell-e tölteni.Mert zárt cellás akksinál nem kell de ott a 6db cellának megvolt a 6 kis fiolája savval,itt viszont 1 savas flakon van.Várom az észrevételeket.
Michelin Pilot Sporty 2.75-18+100/90-18. Sajna nincs elsőre szélesebb, csak 90/90 van még, ammeg nem jó . Elvileg a Pilot Sport kistesója, ugyanaz az összetétel és mintázat, robeszekhez meg kistestű motorokhoz ajánlják. Majd meglátom; ha megtaperolom és teccik, megkockáztatom-kivéve, ha az öreg tapasztalt rókák azonnal lebeszélnének róla . Néztem mihu ajánlását is, de az Avon guiból CSAK a hátső lenne 58 pénz. Köhömm....
Na, eddig ültem ez előtt az átkos ámítógép előtt, gummákat nézegettem. Benike lehet agyonvág , de én igen megtöröm ezt a Heidenau-rajongói kört, valami mást passzintok fel a motorra . A jelölt megvan, elvileg fél-slick silica uccai gumma, kűfődiek nagyon jókat írtak róla . Egy-két napon belül megnézem, oszt' döntök (így is, úgy is ). Ja és nem egy ökör árában kereskednek vele ....még alszok rá egyet, talán annyi idő alatt nem fogy el az összes RSW, ha mégis ....
Nekem nélküle (mikor a mátrába motroztam) eltekerdett
az eleje, amit az összes csavar kilazításával orvosolni lehet,
de azé csak jobb így, egy darab 3-as alulap meghajtogatva+ a
sárvédő együtt nekem elég erősnek tünik
Most hétvége nekem se oké.
Jövő hét meg az azutáni teljesen jó, ha minden összejön leveszem a tükröt is!
Bár gumim nincs, azér kamikázéba mindig jó voltam!
Szerelési tanácsra lenne szükségem :) A az első fékem összefosta magát. A karnál ereszti a fékolajat. Karmanytyú ? Előre is köszi!
Hallgathatom a sok gyevegyeszatypetynaturalt.
az eleje, amit az összes csavar kilazításával orvosolni lehet,
de azé csak jobb így, egy darab 3-as alulap meghajtogatva+ a
sárvédő együtt nekem elég erősnek tünik
Mer hogy fogalmam nincs hogy kell-e az biztos.
a pünkösdi hétvégén jó lenne motrozni egyet
Jövő hét meg az azutáni teljesen jó, ha minden összejön leveszem a tükröt is!
Bár gumim nincs, azér kamikázéba mindig jó voltam!