Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öööömmm.............
Ja belekukótam a topicodba ........honnan lehet azta qrvaóccso pályaidomot venni amit Dzsoni tud Hümm te nemtod?
de ez nem gyári , meg nem is ződ-fehér , hanem ződ-fekete
csak akarni kell
áhány
én nem vagyok oda a fociért , autó + motorsport az jöhet
A vérünk ződ, nem a motorunk! Meg az istenünk! Ződ fehér! Ződ fehér az isten ződ fehér az ég, ződ fehér a szívünk a győzelem miénk!
akkó mé nem kawád van , nincs ződ ereggy
No azé!
na ja!
Bammeg tuttam élni sör,cigaretta
Te a Gabi dózsás?
Volt is világbajnokozás mingyá!
az nem semmi
Akkó keresé csak más képeket............
Ja és rá vagy 10 percre belevágódott egy gokartos háttal!
Én má nem akarok betonfalon megdögleni! Azé járok pályára, hogy ne azon végezzem! 4-5 tizedem veszik el abban a szar betonfalban!
Igen! Elég kutya! De csak azért mert ott az a kibaszott betonfal! Amikor elkezdték építeni, megkérdeztem, hogy ezt komolyan gondolják e , a válasz az volt, hogy meg kéne tanulnom motorozni ha nekem útban van a betonfal!
Bammeg itt akármikó próbákoztam nem bírtam elfordulni sehogy hogy benn maradjak mindig minden leért meg himbálózás stb..................eztetakanyartutálom
nekem se jön ám ki az a kanyar csak kb 10-ből 3-szor , alattomos egy kanyar sztem a pálya legnehezebb része
Kisodrodsz az ívről! Motorka le van fektetve, csak nem tudod a gázt húzni, mert sodródsz egyre jobban! El kell spórolni a gázt, hogy valahogy be bírj fordulni! Ezzel szemben ahol te még matekolsz a darázs már húzza a gázt mint a állat! Te meg még mindig csak be szeretnél fordulni valahogy! Én komolyan azt hittem fejreállsz!
Nézd csak Gabit hol megy! No ott mész te is! És Darázs? No érted mán?