Na nagy szakik! Kérdés:
annál az inkompetens Mofánál nincs és állítólag nem is nagyon lesz a közeljövőben RSW gumma, legalábbis az első versenyig nemigen várható . Milyen méreteket nézzek, ha más számozású gumikat keresek, mint ami most fenn van (300-18 és 410-18). Öléggé elvesztettem a fonalat, annyi szám meg izé van, hogy má' tiszta bizonytalan lettem.....vagy mégse .....nemis tudom . Sose nem voltam nagy spíler ebben a témában, ígérem bepótolom , csak még most az egyszer, légyszi-légyszi .
Nézegetek Continentalt meg Pirellit is, ha időm adja, bemennék holnap az R17-hez Debrekenben , oszt' megnyomogatnám körömmel őkelméket .
Na, valaki?
Természetesen mindent Neked kell állnod, kivéve az eredetvizsgát, az a hatályos rendelkezések szerint az eladó terhe (hiszen neki kell "bizonyítania" a motor eredeti mivoltát). A műszaki vizsga nemtom, hogy most mennyi, én legutoljára (két éve ) olyan 7 pénzért csináltattam Debrecenben.
na az jó ha van a lényeg az állapota , hát árat nemtudom mondj te elősször, mégis csak tevagy az eladó:D ja és ha van dugattyúd hozzá arra is vevő vagyok
annál az inkompetens Mofánál nincs és állítólag nem is nagyon lesz a közeljövőben RSW gumma, legalábbis az első versenyig nemigen várható . Milyen méreteket nézzek, ha más számozású gumikat keresek, mint ami most fenn van (300-18 és 410-18). Öléggé elvesztettem a fonalat, annyi szám meg izé van, hogy má' tiszta bizonytalan lettem.....vagy mégse .....nemis tudom . Sose nem voltam nagy spíler ebben a témában, ígérem bepótolom , csak még most az egyszer, légyszi-légyszi .
Nézegetek Continentalt meg Pirellit is, ha időm adja, bemennék holnap az R17-hez Debrekenben , oszt' megnyomogatnám körömmel őkelméket .
Na, valaki?
-Az átíratás stb. költsége teljes egészében a vevőt terheli?
-A műszaki újítása mennyibe kerül?
Előre is köszönöm.
Mint kezdő nagymotoros, mennyit kellene fizetnem egy 250-es ETZ kötelező biztosítására?
Valaki esetleg tudna kalkulátort mutatni, vagy valami alternatívát?
Köszi.
Ilyen van?
Na ezt nézzétek:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_251-3763963
(remélem értitek a poént)