Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ühüm. Aztán attól jobban fordulna a motor, ugyi? Nem túl keskeny az ?
Hátra vazze!
Hova? Előre? Hátra? Az olyan köztes méret, nem ?
A 3.50-eshö mit szósz?
Néköm a hétvégire igértek! Kib@szott ideges leszek ha mégegyszer megszivatnak!
nekem van ha még érdekel
Olvasgatok én, ha hazajövök, de ez olyan későn van általában, hogy csak "peselek, oszt' fekszek", ahogy egyik kollégám mondja . Izé .
Na nagy szakik! Kérdés:
annál az inkompetens Mofánál nincs és állítólag nem is nagyon lesz a közeljövőben RSW gumma, legalábbis az első versenyig nemigen várható . Milyen méreteket nézzek, ha más számozású gumikat keresek, mint ami most fenn van (300-18 és 410-18). Öléggé elvesztettem a fonalat, annyi szám meg izé van, hogy má' tiszta bizonytalan lettem.....vagy mégse .....nemis tudom . Sose nem voltam nagy spíler ebben a témában, ígérem bepótolom , csak még most az egyszer, légyszi-légyszi .
Nézegetek Continentalt meg Pirellit is, ha időm adja, bemennék holnap az R17-hez Debrekenben , oszt' megnyomogatnám körömmel őkelméket .
Na, valaki?
Nonémmá! Hát te még élsz? Má aztat hittük megzabáltak a macsok!
Oh, akkor jó.
Értelek és köszi. Nekem is Debrecenben lenne esedékes, de majd utána érdeklődök.
Természetesen mindent Neked kell állnod, kivéve az eredetvizsgát, az a hatályos rendelkezések szerint az eladó terhe (hiszen neki kell "bizonyítania" a motor eredeti mivoltát). A műszaki vizsga nemtom, hogy most mennyi, én legutoljára (két éve ) olyan 7 pénzért csináltattam Debrecenben.
Nem rég újítottuk a blokkot és csak 2 felömlős!
Még két kérdés kollégák:
-Az átíratás stb. költsége teljes egészében a vevőt terheli?
-A műszaki újítása mennyibe kerül?

Előre is köszönöm.
Köszönöm.
Én úgy tudtam, hogy az ETZ-k 4 felömlősek, a TS-ek pedig 2. Tévedek?
Helló! Lenne egy kérdésem etz 125-be 4 felömlőt hol lehet csináltatni?
kb 3000...de netrisk.hu
na az jó ha van a lényeg az állapota , hát árat nemtudom mondj te elősször, mégis csak tevagy az eladó:D ja és ha van dugattyúd hozzá arra is vevő vagyok
hello! nekem lehet akad 1,de azt nemtom h 125-ös vagy 150-es-e. ha esetleg lenne,mennyit adnál érte?
üdv! jóállapotú mz ts 150 ccm es hengert vennék ha valakinek van elfekvőben 1 : sandori89@t-online.hu
Elképzelhető, hogy a közeljövőben MZ-t szertnék, ami még korántsem biztos, viszont felmerült bennem egy kérdés.

Mint kezdő nagymotoros, mennyit kellene fizetnem egy 250-es ETZ kötelező biztosítására?

Valaki esetleg tudna kalkulátort mutatni, vagy valami alternatívát?

Köszi.
Hali!

Ilyen van?

Na ezt nézzétek:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_251-3763963

(remélem értitek a poént)
igencsak beteg aki ezt a hirdetést írta
üdv! nekem pedig mz etz 150-re fékmunkaneger,az ahoz tartozó fékcsőre valamint féknyeregre!