Szerezzé be egy amerikánert(tudod aza tekerős fúró, utána meg
amilyen fúrószár először a kezedbe esik azt befogod, & körkörösen
a hengerbe forgatod, amíg eléri a kívánt méretet
én így csináltam nem vált be , DE hátha neked sikerül
Na koma , ma szétszedtem az egyik féknyerget , bakker be vót gyógyulva dzsuvával, holnap a másikat is kitisztítom és légtelenítés . Légtelenítést hogy szoktad csinálni, van valami spéci hadműveleted hozzá. Remélem ez lesz a gond.
Sziasztok!
Nekem meg olyan problémám van, hogy nem nagyon megy a motorom, azt mondták fúrassam meg. Na nekem van itthon fúróm és abban kérném a segítségeteket, hogy hanyas fúróval kell csinálni meg hova fúrjak, mert szerintem én is megtudnám csinálni itthon. Köszi előri is a segítséget!
Üdv! nekem is akadt egy kis problémám. Néha azt látom, hogy a benzincsőben az üzemanyag csak egy bizonyos szintig áll, a tetején (közvetlenül a benzincsap alatt) pedig levegő van, és hiába engedem meg a benzincsapot, nem töltődik fel a benzincső teljesen. Ha húzom a gázt (járó motornál üresben) akkor a benzinszint kicsit csökken majd szépen lassan csordogál utána a benzin de kizárólag addig a szintig mint előbb.ha le van állítva a motor és ha lehúzom a benzincsövet, és a csap alá tarom, úgy fel tudom tölteni teljesen a csövet, de ha rá van húzva és így engedem meg a csapot,, nem folyik, nem töltődik fel . olyan, mintha el lenne tömődve a benzincsap vagy az a járat, ami kivezet a tankból, de a tank pár napja le lett szerelve és ki lett pucolva, a benzincsap is ki lett tisztítva, szóval fogalmam sincs mi lehet a probléma... ha valakinek van valami ötlete, legyen szíves segítsen! Előre is köszönöm!
Bejött amit mondtál:P működik :P :) csak cserélnem kellett kuplungkosarat, mert az kopott szét és nem a főtengely :(:(. Valamit elcsesztünk, nem sikerült a kuplungot megcsinálni rendesen mert nem lehetett szétoldani, akkor lejött a csavar, de a következő beállításnál már jó volt a kuplung és nem ugrott le a csavar :P. Reménykedem benne, hogy nem kell főtengelyt cserélni. Most kijöttek a géppel más problémák... mint pl.: kb 1 centi vastag lerakódás van a kipufogóban, és sokal,de annyira hogy mostmár nem tudtunk mit kezdeni... és mellette a karbi fröcskölte a benzint a légszűrőházba...:S...de szerencsére van másik karbim is, csak ma már nem volt idő felrakni és kipróbálni :\ ... úgy érzem nem kell a tartalékblokkomhoz hozzányúlni komolyoabban... még szerencse, hogy az volt és a kuplung probléma (REMÉLEM) megoldódott... :)
de azé ne basszá le!
má mondottam a 24órásra gyúrunk anyagilag, ammeg egy fél ház ára
most egy kútgyűrűben lakok(má hogy legyen mihez viszonyítani
nem sajnáltatni akarom magam )
amilyen fúrószár először a kezedbe esik azt befogod, & körkörösen
a hengerbe forgatod, amíg eléri a kívánt méretet
én így csináltam nem vált be , DE hátha neked sikerül
Nekem meg olyan problémám van, hogy nem nagyon megy a motorom, azt mondták fúrassam meg. Na nekem van itthon fúróm és abban kérném a segítségeteket, hogy hanyas fúróval kell csinálni meg hova fúrjak, mert szerintem én is megtudnám csinálni itthon. Köszi előri is a segítséget!
Holnap nemtom hogysikerál időben felkelni ennek az óraállításnak köszönhetően
má mondottam a 24órásra gyúrunk anyagilag, ammeg egy fél ház ára
most egy kútgyűrűben lakok(má hogy legyen mihez viszonyítani
nem sajnáltatni akarom magam )
klip