Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó hát mán az is problem? Kevesebb fék, meg előbb a gáz, oszt jó van!
Szerezzé be egy amerikánert(tudod aza tekerős fúró, utána meg
amilyen fúrószár először a kezedbe esik azt befogod, & körkörösen
a hengerbe forgatod, amíg eléri a kívánt méretet
én így csináltam nem vált be , DE hátha neked sikerül
Na koma , ma szétszedtem az egyik féknyerget , bakker be vót gyógyulva dzsuvával, holnap a másikat is kitisztítom és légtelenítés . Légtelenítést hogy szoktad csinálni, van valami spéci hadműveleted hozzá. Remélem ez lesz a gond.
tízes kanyarfúrót haszájj avval jau lössz...
Sziasztok!
Nekem meg olyan problémám van, hogy nem nagyon megy a motorom, azt mondták fúrassam meg. Na nekem van itthon fúróm és abban kérném a segítségeteket, hogy hanyas fúróval kell csinálni meg hova fúrjak, mert szerintem én is megtudnám csinálni itthon. Köszi előri is a segítséget!
Üdv! nekem is akadt egy kis problémám. Néha azt látom, hogy a benzincsőben az üzemanyag csak egy bizonyos szintig áll, a tetején (közvetlenül a benzincsap alatt) pedig levegő van, és hiába engedem meg a benzincsapot, nem töltődik fel a benzincső teljesen. Ha húzom a gázt (járó motornál üresben) akkor a benzinszint kicsit csökken majd szépen lassan csordogál utána a benzin de kizárólag addig a szintig mint előbb.ha le van állítva a motor és ha lehúzom a benzincsövet, és a csap alá tarom, úgy fel tudom tölteni teljesen a csövet, de ha rá van húzva és így engedem meg a csapot,, nem folyik, nem töltődik fel . olyan, mintha el lenne tömődve a benzincsap vagy az a járat, ami kivezet a tankból, de a tank pár napja le lett szerelve és ki lett pucolva, a benzincsap is ki lett tisztítva, szóval fogalmam sincs mi lehet a probléma... ha valakinek van valami ötlete, legyen szíves segítsen! Előre is köszönöm!
Készülök. Oszt' hogy eljutok-é odáig vagy nem, mán nem tudhatom . Meg előbb vissza kell szokni két kerékre, mer' régen vót mán motorozásban részem .
Bejött amit mondtál:P működik :P :) csak cserélnem kellett kuplungkosarat, mert az kopott szét és nem a főtengely :(:(. Valamit elcsesztünk, nem sikerült a kuplungot megcsinálni rendesen mert nem lehetett szétoldani, akkor lejött a csavar, de a következő beállításnál már jó volt a kuplung és nem ugrott le a csavar :P. Reménykedem benne, hogy nem kell főtengelyt cserélni. Most kijöttek a géppel más problémák... mint pl.: kb 1 centi vastag lerakódás van a kipufogóban, és sokal,de annyira hogy mostmár nem tudtunk mit kezdeni... és mellette a karbi fröcskölte a benzint a légszűrőházba...:S...de szerencsére van másik karbim is, csak ma már nem volt idő felrakni és kipróbálni :\ ... úgy érzem nem kell a tartalékblokkomhoz hozzányúlni komolyoabban... még szerencse, hogy az volt és a kuplung probléma (REMÉLEM) megoldódott... :)
Motor meg pilóta!
Há nem trombita jaz vazze!
No urak jóccakát!
Holnap nemtom hogysikerál időben felkelni ennek az óraállításnak köszönhetően
megérdeklődöm pontosan hogy mi is kell hozzá és ha biztosítani tudom a feltételeket akkor megtróbálom
okés holnap megnézem hátha
fasza lett! ! !
No akkó te se nem mégy?
vedd ki a dugattyúkat puha fékolajos ruhával töröld át ezt csináld meg a házával is nekem bevált
itt -e
izé... nem, kipumpáltam belőle a régi olajat
de azé ne basszá le!
má mondottam a 24órásra gyúrunk anyagilag, ammeg egy fél ház ára
most egy kútgyűrűben lakok(má hogy legyen mihez viszonyítani
nem sajnáltatni akarom magam )
azért írtam ördögöt
Juteszembe, csináltam egy kis kedvcsinálót a 26-i nap pár mozzanatából.

klip
Nu hun vagy te átok?
megkukkolam azt is, de ezen mozog rendesen