Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17 fokot mondanak a gyüvő hétre tökorrúak! Há má az se nem gyó? 50 fok kő?
Na ne kavarjátok itten a szart! Jöttök gyüvőhéten vagy nem gyüttök! Mi a fasz nem gyó egy első telón 3 hónapja? Speciálista mit csinyát, elrontotta ,megérdemled! Mi a gyíknak kő hozzája piszkákodni!
Szar idő volt Szolnokon is egész hétvégén.
Én se nem motroztam
most volt egy fél órás, qrva nagy havazás
de legalább abbamaradt a tegnap óta tartó óriási szél
de mikor lesz má tavasz
Cserés de azért volt a teszt kör hogy megtudjam milyen lett.
Sziaztok! Keresek ETZ 250-est. Papírnélkülit ... lehet leharcolt állapotban. Nembaj ha hiányos egy-két dolog szintjén. De azért még motor legyen :D A lényeg hogy minél olcsóbban. És minnél közelebb békéscsabához. Elérhetőségeim :
Email: elesesz@citromail.hu
MSN: marci92hun@hotmail.com
Várom a jelentkezőket!
Mi a prücök ? Még javítható ? Vagy má' nem ?
Én tegnap teszteltem a gépet de az első futómű kimutatta a foga fehérjét és nem tudom mikor jön meg hozzá a cucc Kisdióékat láttam menni futón fent volt a zöld veszedelem
tegnap járattam egy fél órát , láncot és fékbetétet akartam cserélni a hétvégén de egyiket sem kaptam
Amúgy meg má' megint jól kilocsogtátok magatokat, alig győztem elolvasni a kedd óta beírogatott csacsogásotokat ...
No pupákok! Létszámellenőrzééééés! Ki ment el motorozni ma, ki nem ?
mindent tudok.........
Sziasztok!
Eladó ez a szép Mz tropy 125-ös! évj:1974
ár:100 000ft tel:0630 3562933
Tudod te aztat!
Én e?
ŐŐŐŐŐ mit nem olvasok.............ha lennél oly kedves elmagyarázni bővebben.....
De külömben Benike tudja melyik a tuti.
Látom nem olvasol a srok között , 1988
Értem kössz az infókat de hol tudnék beszerezni nem BERTA dugót?
No de én arra gondótam gyüttök e motorkázni? Baszni máskor is lehet!
Igy van ahogy mondod
várjuk a reggelt ha nem lesz valami nagyon genyó idő kipróbáljuk a mzt meg a köridőmérőt is szasztok mzsek
misu az a zárójeles dolog nagyon kellett már kezdtem megijedni