Cső!
Megmondom a frankót, egy picit sokallom még ezt a tempót, az idén kipróbázom magam én is! A vidijót nem akarom addig feltolni amíg a főszereplő nem nyilatkozik!
SZeva!
tojjad főfelé aztata vidit
hogy tetszett a pályázás kivülről
má nem azé , hogy itten hitetlenkedjek, de benikéék tényleg ott voltak , mer aszonta te vagyol a tanú
Má elnézést kérek, de nem arról volt szó, hogy a kuplung leforog! Amúgy meg ha sokáig nem volt nyüstölve, megoldható az is! Pepecs munka, de kivitelezhető!
nincs egy gumiszerelő a közeledben? akkor nem kellene szülni viccet félretéve mezei módszer ha más nincs /HA MÁS NINCS!/leveszed a kipufogókönyököt és egy puhafa kalapácsnyéllel megfogod a dugattyu tetejét a nyiláson keresztül igy meg tudod huzni rendesen az anyát de ismétlem csak ha nincs más
próbáltuk... egy elég jó minőségű alkatrész bánta mert ráálltunk az 1000dik próbánál mert csak ezt a kiutat láttuk... és eltört... tehát sztem nem ez a gond...
és úgy húztuk meg, hogy 5.be raktuk és ráűltünk + a féket földig nyomtuk kb...
Most tart a motorom átalakítása... Egy 250es ETZ-ről van szó. Az a gond, hogy amikor sebességbe rakjuk és toljuk akkor kb akkor amikor beindulna akkor letekeredik a az a csavar ami lefogja a kuplungot és kezeli a fordulatszámmérőt :S... esetleg ha van rá valami ötlet akkor kérném a segítséget... köszi mindenkinek előre
Megmondom a frankót, egy picit sokallom még ezt a tempót, az idén kipróbázom magam én is! A vidijót nem akarom addig feltolni amíg a főszereplő nem nyilatkozik!
tojjad főfelé aztata vidit
hogy tetszett a pályázás kivülről
má nem azé , hogy itten hitetlenkedjek, de benikéék tényleg ott voltak , mer aszonta te vagyol a tanú
Készült egy nyúlfarknyi vidijó is, ha gondolod elküldöm neked mailbe!
no oszt régi gúnyában nyomod
és úgy húztuk meg, hogy 5.be raktuk és ráűltünk + a féket földig nyomtuk kb...
Most tart a motorom átalakítása... Egy 250es ETZ-ről van szó. Az a gond, hogy amikor sebességbe rakjuk és toljuk akkor kb akkor amikor beindulna akkor letekeredik a az a csavar ami lefogja a kuplungot és kezeli a fordulatszámmérőt :S... esetleg ha van rá valami ötlet akkor kérném a segítséget... köszi mindenkinek előre