Kurva érdekes, hogy vajon miért kerül 3-szor nnyiba mint az a tetves slovakiaring! Azok a büdös tótok felépítettek pikk pakk egy pályát úgy, hogy nincs semmiféle spanyol meg arab meg zsidó tulajdonos! Há mi a fasz folyik itt abszurdisztánba? Figyeljétek meg az országrablók meg foják pályázni az idei versenyt, és mi meg elmehetünk a büdös kurva picsába! Járhatunk slotákiába moto gp versenyt nézni! De én nem megyek, bár az is hazai futam lenne!
Az mind semmi hogy mi sajnáljuk, gondold el , hogy sajnálhatja az aki ily módon kimaradt az osztásból! Tuti elsípolták volna azt a lóvét. De tudomásom szerint így se rossz, ugyanis a földterület megvan, amit még lehet szép haszonnal értékesíteni.
sziasztok. szóval van egy MZ trophy es125 ös motor amit idehoztak hogy megcsináljam de mivel még ezelött nem volt ilyen a kezemben kifogott rajtam. a probléma: kábelezés jó, akksival van lámpa minden, gyujtás elvileg jó és mégsincs szikra. a fene megesz már hogy mi a bánat baja lehet. amit lehet kicseréltem: megszakító, kondi, gyujtókábel. aki tud segíteni kérem írjon valami okosat hogy mit kéne csinálnom ezzel a masinával.
köszönöm
amugy énis értek hozzá de ehez már csoda kell lassan és Uri elhagyta az országot
valahol
köszönöm
sose ne váljunk konzervatívvá(vagy konzerváltá )