Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi gond a berta dugóval jó olaj jó illesztésa hengerbe meg odafigyelés a karburálásnál simán kibir egy két szezont.tapasztalatom szerint a csapszeg mozdul meg benne hamar de azt meg mérni kell összerakás előtt akkor nincs gond ugyanijen odafigyléssel jó a török meg az mzb-de dugó is de ez csak az én véleményem
Nem mindegy hogy harangozol vagy szorit !
mit gondoljunk
két(női) comb közt a fejem például
A török dugattyú az nekem nagyon bevált. a mofakerest meg a bertát nem ismerem
Berta dugo kanál meg kilincs , hajrá komcsik
Eladó MZ alkatrészek, komplett, hiányos motorok, motorblokkok !

használt és új alkatrészek

Trophy, TS egyéb.

0630-245-0029
Mit gondótok a jövő hétvégérű?
Szép napot!

A MOFAKER-es BERTA dugattyúról mit gondoltok?Pályázni akarnék idén.
Gondoltam megkérdezek pár sokat látott embert is,mert hallottam sok rosszat a BERTA dugattyúkról
Neki hogyneperszetermészetesen
Hét ágra süt a nap a mai napon tisztelet kört kellene tenni kicsiny falunkban jön valaki
Jó reggelt!
Stílusos reklamáció! No igen, errő van itten szó!
Én csak a yamival tervezem! Ha az idő is engedi pár körre!
No itt elborult, meg olyan szél lett mint állat!
Megy-e valaki holnap motrozni , no és ki merre szándékoz

Igazán jó, +4 fok és hétágra süt a nap
A enyémbe belegázoltá!
Itt arról van szó hogy, amit az emberek intéznek nem politikusok főleg nem fideszesek kicsiny falunkban az a munka a mienk amit a politikusok intéznek az meg pénzosztás, ismeretség , jó komaság alapján megy mi ez ha nem politika fidesz, mszp ,szdsz, mdf itt csak a zsebre rakható pénz számít nem az elvégzett munka, anyag minőség. Egy alomból való mind zsidó bérenc senkiházik mind a négyen a jobbik még nem piszkolta be magát így hát nincs másba bízni a hülye kis birkák mint mi meg csak bízunk egy tisztességesebb jövőben ahol nincsenek elrabolt milliárdok csak esetleg a jól elvégzett meló után fizetség értem ezalatt a szervezést is. Maradok tisztelettel egy bégető birka aki ha feldühödött egy kos lesz ki szétbassza az összes rohadék fejét aki őt hülyének nézte az utolsó csepp véréig aki szopni akar továbbra is az meg szopjon de ne szopasson meg tisztességes munkából megélni akaró embereket! elnézést mindenkitől akinek esetleg ezzel belegázoltam a lelki világába.
én nem írogatom be bárhova a véleményemet,ahol senkit nem ismerek , és csak néha próbálok oda "csatlakozni"
Érdekel itt valakit a véleményed egyáltalán ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Ismersz minket? akkor meg ne akarj, tanítani (pl helyesírásra, gondolkodásra, motorozásra.......)
KÉRDÉS? ? ? ? ? ?
EMMEGAMÁSIK! ! ! !
Ki zúdított itt rád bármiféle nagy magyar fájdalmat? ? ? ?
Ki nem tud normális hangnemben társalogni? ? ? ? ?
MI társalgunk itt "egy csapat", te+ meg néha beírogatsz ezt-azt
most akkor meghajoljunkelőtted vagy mi a picsa? ? ?
hát nem NEM ÉS NEM
Vegyétek már észre, mszp-fidesz egy alomból való!
Ha változást akarsz, JOBBIK!