Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nem apósodét kóstolgatod közben?
Az 1 litert visszavitted hálád jeléül?
Értem én mirő beszél kend
vagy inkább csak gondolom
Istenem legalább azok volnának!
Ő még most nincs ott, bár ott volna a helye! De amikor ott volt azé volt sápítozás! Na akkor ott van de még nincs ott! Érted? Mert mán én se!
aha nem csak úgy elvenni az életét, hagyni élni(nem hagyni meghalni)
had élvezze az "életét" a kínjai között
már mondtam, a parlamentet újra kell alakítani igazságos emberekkel
a busmanoktól nagyon nem kell félteni a munkát , a többségük nem azzal keresi a betevőt
Nem azért kell kiűzni, hogy legyen munka a magyarnak, hanem azért mert megérdemlik!
na meg a mostani tolvaj magukat politikusnak mondó patkányokat,
mondhatná az magát magyarnak
Így van. Tetteinkért felelősséget vállalunk nap mint nap, ezek meg azt gondolják hogy ebben az országban mindent megtehetnek büntetlenül? Ja, arról nem is beszélve hogy ha én nem jelenek meg a munkahelyemen, abban a pillanatban felisút-leisút! Ezek meg be se járnak a parlamentbe, hogy rohadjon meg az összes!
Azért én is úgygondolom van (szerintem EGY )akiben lehet reményünk
Azé volnának ötleteim ezzel a sok köcsöggel! Egy középkori inkvizitor faszba nem lenne hozzám képest! Roppant mód lekötne, hogy jól végezzem a munkám!
a cigányokat meg a bevándorlókat kell kiűzni és lenne munka a magyarnak
ennyi. de hidj nekem aki odajut ugyanúgy elkezd agyalni hogy hogy tud többet összeszedni. lehet tagadni de nem tudod beleképzelni magad a helyzetbe
el ám! ! ! !
utána meg minden (kicsit sem indokolt okkal! ! !) eltartottat agyonverni
Képzeld vannak olyan emberek is akik nem csak lopni akarnak, bár a parlamentben most ilyet nem ismerek!
én a munkámat elvégzem tisztességesen, nam baszok át senkit, nem lopok, én is lehetnék bűnöző
DE mindaz aki azt tenné mint ők bassza szájba a .....anyját, mert azt is a földbe taposnám
feleljen mindenki azért amit tesz,az elkövetett kárával arányosan! !
Most jöhetne valamelyik buzi kopogtatócéduláért! Hát nem fognám vissza a kutyulit!
Egy a lényeg: EL KELL MENNI SZAVAZNI!
volt már egy terv hogy összefog az ország és kirugdaljuk a képviselők picsáját a parlamentböl és "igazságos" kormányt építünk ki, ha meg megismétlődik az egész korrupt rendszer akkor anarhia. nincs megoldás mer aki hatalmon van meg akarja szedni magát. te nem azt tennéd?
Rohadékok! Az az igazság ,hogy sokkal vulgárisabb vagyok ám most csak már olyanok hagyják el a számat amiket nem merek ide leírni! Pedig nem vagyok ám szégyenlős!
a kampányokkal is szétlopnak több százmilliót
aki dolgozik azt meg nap mint nap szopatják, bosszantják a kampányolásukkal
A tetvek a 300%-os ár kb15%-áért(ha tesznek bele ennyit) megépíttetik a többit elqrják, ja és a későbbi többletköltségeket
(pótköltségvetés vagy miafaszom) még nem is számoltuk
Fasszopók! Vége lehetne ennek a köcsög választásnak is, mert már kurvára unom ezt a kibaszott kampányt is! Faszba lehet szemrebbenés nélkül így hazudozni?
Hogy rohadjon meg mind! Nem az volt a lényeg, hogy moto gp legyen , hanem az, hogy megint lehúzzák a lóvét! A büdös kurva életbe!