Így van. Tetteinkért felelősséget vállalunk nap mint nap, ezek meg azt gondolják hogy ebben az országban mindent megtehetnek büntetlenül? Ja, arról nem is beszélve hogy ha én nem jelenek meg a munkahelyemen, abban a pillanatban felisút-leisút! Ezek meg be se járnak a parlamentbe, hogy rohadjon meg az összes!
én a munkámat elvégzem tisztességesen, nam baszok át senkit, nem lopok, én is lehetnék bűnöző
DE mindaz aki azt tenné mint ők bassza szájba a .....anyját, mert azt is a földbe taposnám
feleljen mindenki azért amit tesz,az elkövetett kárával arányosan! !
volt már egy terv hogy összefog az ország és kirugdaljuk a képviselők picsáját a parlamentböl és "igazságos" kormányt építünk ki, ha meg megismétlődik az egész korrupt rendszer akkor anarhia. nincs megoldás mer aki hatalmon van meg akarja szedni magát. te nem azt tennéd?
Rohadékok! Az az igazság ,hogy sokkal vulgárisabb vagyok ám most csak már olyanok hagyják el a számat amiket nem merek ide leírni! Pedig nem vagyok ám szégyenlős!
A tetvek a 300%-os ár kb15%-áért(ha tesznek bele ennyit) megépíttetik a többit elqrják, ja és a későbbi többletköltségeket
(pótköltségvetés vagy miafaszom) még nem is számoltuk
Fasszopók! Vége lehetne ennek a köcsög választásnak is, mert már kurvára unom ezt a kibaszott kampányt is! Faszba lehet szemrebbenés nélkül így hazudozni?
Az 1 litert visszavitted hálád jeléül?