ja a fityusz, meg mi a picsát tett az ellen amit a tevek véghezvittek?
együtt szépen(esetleg kisebb részesedéssel) elhordanak mindent, néha egy kis műbalhé,a nép meg "örül"
bele lehet itt szarni az egészbe, de mégse nem akarunk! ! !
no a máónika sót kellen megbeszélgetnünk, vagy mit?
a jót is megosztjuk, DE abból egyre kevesebb jut!
akinek meg nem tetszik miről beszélgetünk itt , az így járt
szerinted nem, szerintem igen
gazdaság? ja baszott sokat fejlődött a 8 év alatt mi
vagy csak mi nem érzékeltük , ja akkor mi vagyunk a hülyék
na meg az aki nem segget nyal, hanem ki meri nyilvánítani a véleményét
csak nem mindegy hogy, a gazdasági érdekcsoport hova teszi a pénzünket kiviszi külföldre a zsidók kezére játszik mindenünk közben zsíros koncokat dob a piti bűnözőknek hogy rájuk ne figyeljünk vagy egyszerűen gazdaságossá teszi az országot nem külföldről hozza be ami itt megtermelhető ezáltal munkahelyeket teremt a bűnözőket börtönbe és munkatáborokba teszi nem 5*-os szállodákba és szólás szabadság lesz nem pedig cionista diktatúra ahol csak a zsidókat lehet sajnálni meg a cigányokat akié ez az ország azokat nem! hát ez a nem mindegy annak idején a fidesz is az országban forgatta a pénzt csak már sokan átmentek a szdszből a fideszhez és sok minden megváltozott amikor kellett volna nem álltak ki az emberek mellé csak csendben maradtak és ez a nem mindegy.
Miről beszélsz, az sem politikai kérdés, csak valamiért mindenképpen megpróbálod annak látni(talán mert minden rendszer ez sujkolja)
Ez sima gazdasági kérdés, vélhetően arról szól a hiszti, hogy melyik tőkecsoport tudja a zsíros állami pénzt megszerezni.
Ha A csapat szerzi, akkor B hisztizik, és fordítva.
Minden hatalmi csoport mögött ott van a gazdasági érdekcsoportja, vagy te azt hiszed, a jobbik mögött nincs?
Amikr a jobbik bejut a parlamentbe, a gazdasági háttér keményen be fogja nyújtani a számlát.
Erről beszéltem, hogy politika mint olyan, az nincs is, mindössze gazdasági érdekcsoportok vannak valamilyen politikai párt fedőnéven.
Ezért hótmindegy az ideológiai maszlag.
Aki nem a jobbikra szavaz, az feltétlenül komonyista! A fityusz is komonyista! Hetek óta másról sem beszélünk csak politikáról, mert mindig beszopatnak ezek a buzik! Tegnap is abból indult ki minden! Mármint, hogy nem lesz balatonring! A fityusz má megint hol van? Azt mondják ők lesznek hatalmon, akkó ők most mé nem szólnak? Ők is bennevannak a buliban? Nekik nem jó a rengeteg külföldi? Vagy nekik is csak nyuszkán a píz kő?
Akkor másképpen mondom: Aki nem a jobbikra szavaz, az nem feltétlenül komonyista.
Egyébként pont azért eresztettem meg azt a poént, mert hetek óta másról sem beszéltek csak politikáról.
Arra akartam kilukadni, hogy nem kell feltétlenül mnindent a politika szemüvegén keresztül látni(most mindegy melyik oldal)
Nem minden politika, persze, a politikusok mindíg és mindehol ezt próbálják meg eladni, ezzel igazolva önnön fontosságuk végtelenégét.
A diktatúrák még átpolitizáltabbak, mindíg megvan a cselekvéseket önigazoló minden intézkedést az ideológiai cukormázzal leöntő hazudozás.
Ugyan ezt csinálta Napoleontol Sztalinig mindegyik.
A poitika(sszerintem ) nem más, mint az aktuális uralkodó osztály nép elé vetett konca, nesztek, ezen lehet rágódni.
kenyér és cirkusz.
Ha nincs kenyér, marad a cirkusz.
r150ccm,légszűrő takaró kerek lemez ts250/1.Egyben olcsón szeretném eladni!Riga-verhovina blokk csere érdekel! email.:isu0924@freemail.hu
ti meg rám zúdítjátok a nagymagyar világfájalmat, mintha én tehetnék arról ami van.
Fel nem foghatom miért nem lehet normális emberi hangon társalogni, még akkor is ha esetleg nem értünk egyet.
Meg sem akartátok érteni amit leíram, de mivel nem bólogattam birkamód hogy éljen a jobbik, akkor nyilván kommunista vagyok.
Hát nem vagyok
Este vigyázzál a vadkacsával
Zoli tudod má, ki vót a kamerás
együtt szépen(esetleg kisebb részesedéssel) elhordanak mindent, néha egy kis műbalhé,a nép meg "örül"
bele lehet itt szarni az egészbe, de mégse nem akarunk! ! !
a jót is megosztjuk, DE abból egyre kevesebb jut!
akinek meg nem tetszik miről beszélgetünk itt , az így járt
gazdaság? ja baszott sokat fejlődött a 8 év alatt mi
vagy csak mi nem érzékeltük , ja akkor mi vagyunk a hülyék
na meg az aki nem segget nyal, hanem ki meri nyilvánítani a véleményét
Ez sima gazdasági kérdés, vélhetően arról szól a hiszti, hogy melyik tőkecsoport tudja a zsíros állami pénzt megszerezni.
Ha A csapat szerzi, akkor B hisztizik, és fordítva.
Minden hatalmi csoport mögött ott van a gazdasági érdekcsoportja, vagy te azt hiszed, a jobbik mögött nincs?
Amikr a jobbik bejut a parlamentbe, a gazdasági háttér keményen be fogja nyújtani a számlát.
Erről beszéltem, hogy politika mint olyan, az nincs is, mindössze gazdasági érdekcsoportok vannak valamilyen politikai párt fedőnéven.
Ezért hótmindegy az ideológiai maszlag.
Egyébként pont azért eresztettem meg azt a poént, mert hetek óta másról sem beszéltek csak politikáról.
Arra akartam kilukadni, hogy nem kell feltétlenül mnindent a politika szemüvegén keresztül látni(most mindegy melyik oldal)
Nem minden politika, persze, a politikusok mindíg és mindehol ezt próbálják meg eladni, ezzel igazolva önnön fontosságuk végtelenégét.
A diktatúrák még átpolitizáltabbak, mindíg megvan a cselekvéseket önigazoló minden intézkedést az ideológiai cukormázzal leöntő hazudozás.
Ugyan ezt csinálta Napoleontol Sztalinig mindegyik.
A poitika(sszerintem ) nem más, mint az aktuális uralkodó osztály nép elé vetett konca, nesztek, ezen lehet rágódni.
kenyér és cirkusz.
Ha nincs kenyér, marad a cirkusz.