Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó ETZ 150-es alkatrészek.
Minden van. Akár komplett blokk is.
Gyújtás,Karbi,Kerék,fék,órák,vázalkatrészek
,stb... motorsokk@citromail.hu 06209813916
küllők jók belőle? ha holanap eszembe jut viszek át néhányat csak találjam meg reggel a cavingtont
csak vigyázni a rázós dolgokkal:fiatal ovónénik /al/só szoba ovisok nehogy valami kisüljön ja megtaláltam a kerekedet bocsi beleraktam még a nyáron a javettába hogy arrébb tudjam tolni aztán elfelejtettem igy kell kereket szerezni
A raklaposok csináltak a múltkor, de valahogy nem sikerült
talán túl korai volt , de nem kicsit melegített az biztos
mindenféleképp délután lesz belőle délelőtt a sószobába viszünk áramot a büdös kölköket megrázatjuk adunk nekik betegséget majd megtudják mi az
délelőtt müszaki meg temetés csak du leszek csináljatok már valami nagy hősugárzót
Holnap meglátogatunk ha sikerül.
csá apa mizu?
el kell hogy keseritselek az etz-be bele van öntve a hüvely gyárilag ,nem olyan mint a simson hogy ki lehet venni.ugy tudsz esetleg machinálni hogy egy hengerből kifuratod a belsejét és gyártatsz bele másikat amit ugy farigcsálsz ahogy jólesik de nem kevés pénz munka energia és amugy a gyárit is elég kimotorozni a pályákon
helyén a lampion
Tudtommal egybe van öntve talán eszterga
segitség kéne...!
olyan ember jelentkezését várom aki szivesen segitene(szoban) abban hogy 250es etz hüvelyének kivétele majd farigcsálásának folyamatát hogyan tudnám egyszerüen és problémamentesen megcsinálni...nagyon szépen megköszöném...
Akinek esetleg ma rossz kedvet okozott a havazás:
http://www.youtube.com/watch?v...
HHááát ezz! Mekkora f@szok!
nem biztos az , ha szombattól napsütés +fokokkal
messze még a hétfő el ne keseredjél itten
oszt rossz napjaid lesznek
Hát előbb utóbb! Hétvégi motorozásnak lőttek!
jön a tavasz? esik a hó
Okés
Akkó igyá vizet! A HP nem gyerekeknek való!
azé me vízműves vagyol és nem bírod a cefrét!
Hubbammeg legutóbb jagermaestroval ittam,azé lettem fáradt oljan hamar...........
Aranyszabály: Pálinkát csak pálinkával iszunk, és lehetőleg kerülni kell a szénsavas szarokat! Akkó nem lesz nagy baj, csak agybaj!
Nem!