Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mindenkinek mondtam, neked is ! Oszt mindenki aszonta: jó van az úgy!
Dió Dió Riadó Ócsó csizma tudod hol
a zichy utcában futár petinél van néhány mzb.de dobozos dugó nézd meg ha gondolod
# Balassagyarmat
pardon
Jaja, KAszanova úrnak tessen szíves igyekezni, hogy jövőre leygen elég, mrt drága a szalmabála.)
köszönöm a lehetőséget de én sem szedném szét senki kedvéért de ha pálya mellett van szerelve ott leszek Ballasagyarmaton sem maradtam el
minden tiszteletem az ilyen rendes embereké de én maradok rendetlen
Benike addig gyűjtsd össze a gumikat!
Antalka, mondjad csak, tisztul a fejed.

Levente motorját megnézheted , Bambi feldobta a lehetőséget. Kíváncsi vagyok, csak brekegsz tovább, vagy veszed a fáradtságot, és élsz a lehetőséggel?

Ha nagyon akarod, a Zsombi motorjához is intézek hozzáférést. Kollégám.
Gumizzuk, ok. Eddig sem volt akadálya.
Mpnd meg neki 8-at adok érte!
Sokszor kellet neki levenni a hengerfejet,és ő mindíg csak új tömítéseket,és csavarokat használ,a régit soha nem tette vissza.:-)
Kicsit paranoiás szerintem:-)
Ahogy Lecso mesélte, Űr nem is enged senkit hozzányúlni az alkatrészeihez sem, nemhogy a motorja összerakását valaki más csinálja.
Benike a két ünnep között fog a műszaki kiírás változni..Ha bárkinek kérdése van az itt ,vagy a hamarosan induló fórum az mzracing oldalon megteheti.Személyesen a bambi@mzracing.hu vagy a 06203420977-s telefonon teheti meg
üdv bambi
Még egy tévhitet szeretnék eloszlatni.A Zsombor és aLevente motorját nem én szerelem,régebben igen segítettem nekik.A henger fúrását,és a főtengely felújítását végzem én,és esetleg alkatrészek beszerzésében.Ezért tudom,hogy ők milyen alkatrészeket használnak.Persze ez nem titok bárkinek kérdése van annak szívesen válaszolok.Luxvor ha kiváncsi vagy,hogy Pl a levente milyen technikával megy szívesen megmutatjuk,hisz itt van a műhelyem mellet az övé,a motorja be van hányva egy sarokba ,úgy ahogy Balassagyarmaton használta.Köztudot,hogy egy kicsit trehány:-).A rajta lévő por garantálja,hogy nem nyúlt senki hozzá rég.:-)Az ő motorját szétszedhetjük,megnézhetitek és technikai segítséget is adunk mindenkinek aki kér.Jelezd,hogy mikor jönnél.
Hozzászolnék egy kicsit hátha tisztulna egy kicsit a kép.2007-ben az első három helyezetnek le kellet venni a hengerfejet és egy gyári hengerfej és hengert vittem mindíg a versenyekre etalonnak,amit mindenki láthatott,és elfogadott.(az mzracingra visszakerülnek képek és videók,amin látni is lehet ilyen vizsgálatott).Eleinte mindenki kiváncsi volt az dobogósok motorjaira,de azutolsó versenyen már teljes érdektelenség volt,és a versenyzők mondák,hogy már ők nem kiváncsiak és lemondtak a dobogósok motorjaik ellenőrzéséről,Ezért döntöttünk úgy hogy aki azt érzi,hogy valaki csal azt óvja meg,és ha helyt áll akkor visszafizetjük neki,ha nem akkor részarányosan kárpotoljuk a a szerelésért a óvot személyt.
De akor mekfuladnak . izé
üdv
Etz 250/1 be kellene nekem gyári, vagy gyári minöségű 69-95 ös dugó. hol lehet ilyet kapni? utángyártottakat szinte bármelyik boltban de nem igazán váltak be nálam.
valakinek van, vagy tud akkor irjon
kösz
Dani
Mennyetek a víz alá:)
Nem vagy te kicsit túl makszimalista
muszály itt ijen folytogatósat írogatnyi a fojó fojásáról
Mely, amely, melyik, milyen, folyik, folyvást.

Fojt, muszáj

Én ha bizonytalan vagyok, vagy megnézem a hétköznapi helyesírás oldalon, vagy átfogalmazom a szöveget:)
mejik mondjuk Kakucson vagy valahol ha összefutunk meglessz
ez a ehjesírás nem megy nekem sose nem ment