Sokszor kellet neki levenni a hengerfejet,és ő mindíg csak új tömítéseket,és csavarokat használ,a régit soha nem tette vissza.:-)
Kicsit paranoiás szerintem:-)
Benike a két ünnep között fog a műszaki kiírás változni..Ha bárkinek kérdése van az itt ,vagy a hamarosan induló fórum az mzracing oldalon megteheti.Személyesen a bambi@mzracing.hu vagy a 06203420977-s telefonon teheti meg
üdv bambi
Még egy tévhitet szeretnék eloszlatni.A Zsombor és aLevente motorját nem én szerelem,régebben igen segítettem nekik.A henger fúrását,és a főtengely felújítását végzem én,és esetleg alkatrészek beszerzésében.Ezért tudom,hogy ők milyen alkatrészeket használnak.Persze ez nem titok bárkinek kérdése van annak szívesen válaszolok.Luxvor ha kiváncsi vagy,hogy Pl a levente milyen technikával megy szívesen megmutatjuk,hisz itt van a műhelyem mellet az övé,a motorja be van hányva egy sarokba ,úgy ahogy Balassagyarmaton használta.Köztudot,hogy egy kicsit trehány:-).A rajta lévő por garantálja,hogy nem nyúlt senki hozzá rég.:-)Az ő motorját szétszedhetjük,megnézhetitek és technikai segítséget is adunk mindenkinek aki kér.Jelezd,hogy mikor jönnél.
Hozzászolnék egy kicsit hátha tisztulna egy kicsit a kép.2007-ben az első három helyezetnek le kellet venni a hengerfejet és egy gyári hengerfej és hengert vittem mindíg a versenyekre etalonnak,amit mindenki láthatott,és elfogadott.(az mzracingra visszakerülnek képek és videók,amin látni is lehet ilyen vizsgálatott).Eleinte mindenki kiváncsi volt az dobogósok motorjaira,de azutolsó versenyen már teljes érdektelenség volt,és a versenyzők mondák,hogy már ők nem kiváncsiak és lemondtak a dobogósok motorjaik ellenőrzéséről,Ezért döntöttünk úgy hogy aki azt érzi,hogy valaki csal azt óvja meg,és ha helyt áll akkor visszafizetjük neki,ha nem akkor részarányosan kárpotoljuk a a szerelésért a óvot személyt.
üdv
Etz 250/1 be kellene nekem gyári, vagy gyári minöségű 69-95 ös dugó. hol lehet ilyet kapni? utángyártottakat szinte bármelyik boltban de nem igazán váltak be nálam.
valakinek van, vagy tud akkor irjon
kösz
Dani
pardon
Levente motorját megnézheted , Bambi feldobta a lehetőséget. Kíváncsi vagyok, csak brekegsz tovább, vagy veszed a fáradtságot, és élsz a lehetőséggel?
Ha nagyon akarod, a Zsombi motorjához is intézek hozzáférést. Kollégám.
Kicsit paranoiás szerintem:-)
üdv bambi
Etz 250/1 be kellene nekem gyári, vagy gyári minöségű 69-95 ös dugó. hol lehet ilyet kapni? utángyártottakat szinte bármelyik boltban de nem igazán váltak be nálam.
valakinek van, vagy tud akkor irjon
kösz
Dani
23. századi árak...
muszály itt ijen folytogatósat írogatnyi a fojó fojásáról
Fojt, muszáj
Én ha bizonytalan vagyok, vagy megnézem a hétköznapi helyesírás oldalon, vagy átfogalmazom a szöveget:)
ez a ehjesírás nem megy nekem sose nem ment