Hát ja az lenne a minimum hogy vállalják a nevüket ne csak kitöltsenek egy adatlapot hazugságokkal és kész dehát ez az internet hátránya.
Visztont a technikájukra kíváncsi vagyok függetlenül attól hogy a mezőny mejik részén mennek de ettől függetlenül nem óvnék meg senkit előbb utóbb úgyis megelőzöm és akkor csak értékesebb a manőver ha jobb a gépe
Szerintem aki név nélkül vádaskodik, azzal nem kell foglalkozni, pláne, hoyg amikor verseny után automatikus hengerfej levétel volt, AKKOR IS UYGAN AZOK MENTEK ELÖL
Ha hiszed, ha nem, én is olyat fogok enni. Hánynom kell az összes fűszeres nehéz kajától, ami karácsonnyal együtt jár mifelénk. Olyan gyomorsavam van, megennék egy ruszki 28-as drótszamarat, oszt' még elég se lenne
Nem tudok semmit hozzáfűzni a balassagyarmati versenyhez csak hallottam hogy megóvtak egy srácot.Mi értelme van ennek amikor csak tuningolt gépek vannak az elején?Akárki akár mit mond azok vannak ott!
Visztont a technikájukra kíváncsi vagyok függetlenül attól hogy a mezőny mejik részén mennek de ettől függetlenül nem óvnék meg senkit előbb utóbb úgyis megelőzöm és akkor csak értékesebb a manőver ha jobb a gépe
meg ne egyed a bringát, mer lehet másikat venni
valami munkát is kell adni a gyomornak
A csalós motort, rögtön ki lehet szúrni, meg is óvták.