én ezzel nem azt akartam mondani hogy baj csak ő tudja azokat a kis apróságokat amit én még nem és lehet vannak akik ebbe nem gondolnak bele mert a motortuning az csak egy apró szösszenet az egészből de ezt szerintem neked főleg nem kell mondani mert nektek sem két forintba került eljutni arra a szintre ahol vagytok
Értem én.
A 24 óráson pl. odajön egy tag, rendszámos, oldal-, és nagytámaszos motorral, majd közli velem, hogy ahogy én csinálom, könnyű. Mikor megkérdezem, hogy akkor ő miért nem így csinálja, a válasz egy legyintés, meg egy "te ezt nem értheted".
Tény, hogy sörrel, meg pörkölttel nem készültünk annyira...
"ahoz meg idő kell kikísérletezni ha valakinek meg ott a tapasztalat"
Ja. Ezeket a dolgokat, mármint a kísérletezést, meg a tapasztalatot simán be lehetne tiltani. És akkor jönne az, hogy van aki gyorsabban kanyarodik, a mocsok, ezért ki kell zárni. Mindenki egyformán mehessen csak.
Vagy csak hallotta azt amit az emberek nem csak beszélnek futómű tuning vázmerevítés stb dehát a sportokban mindig vannak úgymond egyenlőbbek ezt meg vagy elfogadja valaki vagy bosszankodik rajta merthát valjuk be egy jó eredményhez nem elég egy jó pilóta kell egy jó gép is az meg hogy egy mz-vel hogy tud menni az ember rengeteg múlik a futóművön de ahoz meg idő kell kikísérletezni ha valakinek meg ott a tapasztalat (segítség) a háta mögött úgy csak könnyebb.
Ja jól elvagyok............ Nemrég beizzítottam a zeriggyet meghallgattam má a hangját, már vagy 2hónapja nem szólalt meg.......... Görbe este nyáron, hümm jól hangzik ........
Te hülye vagy, már ne haragudj! Mi közöd neked az MZ-Kupához? Jártál már egyáltalán a motorok közelében valaha? Ismered Bambit vagy az élmezőny tagjait, akikről itt járatod a bagólesődet? Én azok közül való vagyok, akik hátul "szenvednek" (honnan gondolod ezt ? minden pillanatát élveztem a versenynek) és hiába vernek tönkre az élmenők, egy percig se gondolom, hogy pl. Zsombi vagy Kukkel vagy Levi, stb. tuningol. Nekik nincs szükségük rá , a tuning a fejükben van! Én ismerem Őket, sőt Bambi csinálta az én blokkomat is, megy az úgy, mint akárkié, csak még nem tudok úgy motorozni, ahogyan abban a mezőnyben eredményre is vezetne ! Ne vádaskodj arc nélkül, nem vall gerinces emberre! Vagy az volnál? Kétlem!
Az aztán kurvára meg lehet tuningolva:)
Gratulálok, hogy vádolsz, de a neveddel elvállalni nem mered.
A 24 óráson pl. odajön egy tag, rendszámos, oldal-, és nagytámaszos motorral, majd közli velem, hogy ahogy én csinálom, könnyű. Mikor megkérdezem, hogy akkor ő miért nem így csinálja, a válasz egy legyintés, meg egy "te ezt nem értheted".
Tény, hogy sörrel, meg pörkölttel nem készültünk annyira...
Ja. Ezeket a dolgokat, mármint a kísérletezést, meg a tapasztalatot simán be lehetne tiltani. És akkor jönne az, hogy van aki gyorsabban kanyarodik, a mocsok, ezért ki kell zárni. Mindenki egyformán mehessen csak.