Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de amíg eljut az ember egy szintig főleg ha most kezdi szerintem felesleges az rsw de persze ez csak magánvélemény
K65-ből túl széles a 110, összehúzza a felni. 3.50-18 kell neked (alapvetően asszem ez egyezik a 100/90-el). Ha komolyan gondolod a pályázást és van rá keret, akkor ebből kapsz RSW változatot is. Másik opció hátra a 4.10-18-as K36, ebből szintén van RSW.
a művházas vitte ki a meglepetés tüzijátékot megkért egy csajt hogy segítsen neki nem tudom mit mondhatott mert a kiscsaj menetközben aktiválta még a plafont is átlőtte igencsak húzott egy fékcsíkot
Melik Csati?
Ajajj......................videoooo? .... .....
hol vagytok
fejbelőtte magát a tüzijátékkal
Hallottad, hogy csati öngyilkos akart lenni?
ha látmád a vidót kurva nagy jókat lehet rajta somolyogni
kabee! Amúgy is csak újévi puszit adott! . . .
itt-e az elkövető
ne is mondjad nállunk volt a buli az egyik srác úgy berugott lesmárolta a kutyát
Hali!
Etz-re pályázáshoz hátra jó választás a HEIDENAU 100/90x18 56H K65 TL ,vagy inkább a 110-es 61H-s?Tudom,hogy ez függ sokmindentől valakinek tök másmilyen tipus vált be de mégis!
Előre is köszi az infókat(egy új pályatárs )
Iszonyat nagy buli volt! ... .. De csak most jött vissza a net úgyhogy azé vótunk távol! A két tesó dógozik.... majd este lesznek má!
Majd nyáron! Addig gyúrjá!
Na jóccakát, pihi van ....áldomást majd iszunk együtt, nem bízom a magyar pistában, még elkallódnék valahol a nedű !
Ja, de biztos nem kell rá költeni egy ideig. Ha meg mégis, van tüzépes ismerős, megoldjuk okosba' ....
Betonkemény a blokkja!
ehhehe...
Vigyázzá more mer szájba lesző rugdosva!
Ja, követem az eseményeket egy ideje . Tudod, nagy állatkert-kis kerítés ...