Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a lábtartónak a magasságát megtoldottam 2cmvel maradhat vagy hajligassak át egy gyárit hasonlóra
Gyári,vagy kereskedelmi forgalomba kapható malomkerék.
ezek mind öntöttvasból készülnek.De pontosítjuk.Akinek van észrevétele,szivesen várjuk.
üdv bambi
Na akkor holnap? Szomjanhalunk vagy nem? ééés akkor emzézünk egyet valamikor tele a tank dobom bele a zakksit és rugom be.............de mikó?
Boldog Karácsonyt MuZ fórum kedves hozzászólói! ...
Csak azért, hogy ne legyen vita!
A malomkerék kizárólag öntöttvas lehet, könnyítése engedélyezett! Ezt pontosítanánk?
Helló MZ-sek! Érdeklődnék,hogy van-e valakinek eladó hátsó lánckereke 250-es ETZ-hez?
MAMI Mzkupa műszaki kiírását itt olvashatjátok.
www.mzracing.hu
többet és jobbulást
a jó fertőtlenítő a bor és nem kapod el a serés influnzát na meg ha nem vagy sertée akkor sem
Be mész a lakásba te mocsok, mi meg itt iszunk a műhelybe.
naaaa más nevében nem illik írni
Sehol senki, büdös pockok, Luki mondta
Most jöttem haza, itt iszunk Kazaiéknál, lassan elfogy a borunk, mehetünk öregdióékhoz.
Nocsak a Ványaiak rosszak voltak, hogy el kellett menniük fenyőfát lopni?
Hello!
Van egy 24N2-1-es karbi, működőképes állapotban, szivató rész nélkül. Elcserélném hasonló állapotú 22-esre. Aki mondjuk 150-esre furatta annak ideális lehet.
hello mindenkinek!
thropy mz hez kellene nekem egy komplett kormány,és nyereg ha valakinek lenne felesleges és eladná vagy ha valaki tudna esetleg lelő helyet ahol be lehetne szerezni,azt meg köszönném.
mailt olvasok.hello
Mi ez ? Csak nem egy motorkerékpár!
Azé gyühetne hónap motorral, oszt itt le is parkóhatna! Van hely oszt az se baj ha itt marad! Ilyenvel e!
Vót a gyézuska, hozott nekünk fenyőfát! Azé vót mer jó vótam!
Engem elborított a takony, pedig beveszem mindig rendesen a fertőtlenítőt!
nah mi van veled megfagytál vazze jön a meleg elő a ,otrokat aztán gyerünk-gyerünk-gyerünk
Hukkk! .....................visszanyaltafagyi"