Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövőre Kigumizunk pár kanyart Gyarmaton, mert még nézni is féltem!
Ööööö... mire is?
Nem válaszoltál!
Jól tudom, hogy volt óvás?
Hatalmas vagy!
Gyanítom, hogy mi az ábra de még nem vagyok biztos benne! Megnézek még egy versenyt oszt majd meglássuk!
Szermintem kár ezen vitázni , vannak akiknek mindent lehet és vannak akiknek semmit ! Én ott voltam a bgyarmati versenyen és azért igencsak voltak motorbeli külöbségek, volt egy srác akit a verseny után mingyárt meg is támadtak mert jobb volt a motorja mint az elsö 4 -é . HOGYIS VAN EZ ?
Nagyon egyszerű, meg kell nézni, az elejét ahogy megy, és a végét ahogy megy, és nyilvánvalóan látszik, hogy a körönkénti tizedeket az eleje kanyarokban és nem egyenesekben szedi össze, vagy ezt csak én látom?
Nem értem...
Tök nyilvánvalóan látszik, ha egy motor erősebb, és az is, ha a pilóta a jobb.
Erről csak annyit, hogy az egyik máriapócsi versenyen Csínó koma karbija elszállt, az én nagy fődim meg eltörte a kulccsontját, így otthagytam az egész banzájt, irány volt a kórház a cimbivel. Jött Csínó, hogy elkunyizza a karbit. Én mondtam neki, viheti, de csak az egész motorral együtt, nem szeretem, ha hozzápiszkálnak a motoromhoz, jó-e így a biznisz? Örült, ahogy kell és a motor az addigi utolsó helyről hogy-hogy nem a 2.(!) helyen haladt! Na erre varrjál gombot, hogy is van ez most akkor? Elmondom én: lövésem sincs a motorozásról ezekhez az ufókhoz képest, ezeknek nem úgy jár az agya, ahogy egy rendes, családos, megbecsült, pocakos, teszetosza alaknak jár . Ja, a gumi nullkilóméteres volt, el is csúsztam vele, ahogy kell, a fékbetétek is zsír újak voltak, nem fogtak úgy, ahogyan kell, de ezeknek nem is nagyon van rá szükségük, nem is értem, miért szerelik fel ?
benike mail ment
Nem is kicsit
még nem de 7-körül pókerperty
megazdulok
tiszta az mert benne vannak azok amik lehetnek csak nem tudom elhinni hogy az a grabójéba is benn e van de én az a fajta vagyok csak azt hiszem amit látok
olyan mint a tiedé már van de lehet még jobbra is csak kisérletezgetni kell
Jövőre Kigumizunk pár kanyart Gyarmaton, mert még nézni is féltem!
34-ig jók vagyunk
Bammeg telefirkátam egy oldalt!
Má megin kocsmába vagytok, vagy mi a szar?
Én meghúználak, de mire odajutunk addigra má mész haza!
Hát ezaz!
Na mivan alszasz?
Bár én nem értek hozzája!
Hát nem tudom, de ha annyi kijön kerékre akkó lehet nem tiszta!