Szermintem kár ezen vitázni , vannak akiknek mindent lehet és vannak akiknek semmit ! Én ott voltam a bgyarmati versenyen és azért igencsak voltak motorbeli külöbségek, volt egy srác akit a verseny után mingyárt meg is támadtak mert jobb volt a motorja mint az elsö 4 -é . HOGYIS VAN EZ ?
Nagyon egyszerű, meg kell nézni, az elejét ahogy megy, és a végét ahogy megy, és nyilvánvalóan látszik, hogy a körönkénti tizedeket az eleje kanyarokban és nem egyenesekben szedi össze, vagy ezt csak én látom?
Nem értem...
Tök nyilvánvalóan látszik, ha egy motor erősebb, és az is, ha a pilóta a jobb.
Erről csak annyit, hogy az egyik máriapócsi versenyen Csínó koma karbija elszállt, az én nagy fődim meg eltörte a kulccsontját, így otthagytam az egész banzájt, irány volt a kórház a cimbivel. Jött Csínó, hogy elkunyizza a karbit. Én mondtam neki, viheti, de csak az egész motorral együtt, nem szeretem, ha hozzápiszkálnak a motoromhoz, jó-e így a biznisz? Örült, ahogy kell és a motor az addigi utolsó helyről hogy-hogy nem a 2.(!) helyen haladt! Na erre varrjál gombot, hogy is van ez most akkor? Elmondom én: lövésem sincs a motorozásról ezekhez az ufókhoz képest, ezeknek nem úgy jár az agya, ahogy egy rendes, családos, megbecsült, pocakos, teszetosza alaknak jár . Ja, a gumi nullkilóméteres volt, el is csúsztam vele, ahogy kell, a fékbetétek is zsír újak voltak, nem fogtak úgy, ahogyan kell, de ezeknek nem is nagyon van rá szükségük, nem is értem, miért szerelik fel ?
tiszta az mert benne vannak azok amik lehetnek csak nem tudom elhinni hogy az a grabójéba is benn e van de én az a fajta vagyok csak azt hiszem amit látok
Nem értem...
Tök nyilvánvalóan látszik, ha egy motor erősebb, és az is, ha a pilóta a jobb.
megazdulok