Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó forintért eladó!
Adott a feladat, mondjuk esti lecke
http://sportmotor.hu/motoros_v...
szar volt mikor hozzám került már akkor is javítgattam egy kicsit de mindenféleképpen akarok egy jót és nem kell ezzel geciznem
Tehe! Há mi ez a nagy vázcsere jut eszembe! Má megen taknyótá?
remélem megvannak még a gúmák
Necsinyájad má tezsvír, há tudod hogy sosenem dzsaltam vele 80- nál többet!
már nem vezetek részegen jó útra tértem
vagyis nem emlékszek rá
Bammeg azzal vigyázzá more veszélyes, meg még tekerni is kő! Nomeg a kocsmábó hazafele motorkával meg tudsz pattanni a yard elől, de bicóval az nem megy vazze!
Ezek nekem nem vannak
Az olyan mint a bűntudat! Neked eggyik sincs!
nem tom
mindig csak aztat mongya még ez belefér ne légy puhány húzzad neki vazze
teljesen félelmetes
lehet eladom a zemzét
megyek inkább biciklivel az biztoságosabb
Ilyen vagyok én mása faszával a csalántot...
tuggya kend, na de pofám jóüzletet nem rontunk
Nekem van 150-es blokkom benne a Zemzébe de nem cserélem el főleg nem veled,me te szíthajtottad......!
Erkölcs? ameg mi

Misu, hogy lehetsz ilyen? Itt őrlődök te meg ilyen könnyedén elintézed?!
Cseréjed csak bátran szőré szőrtöt, vagymi 250-esé 150-est
legalább lesz egy kis előnyünk
Én még erkölcsi elismerést is tudnék nyújtani!
Inkább igyá
Majdhamá nem tudsz beszélni akkor hozzá döntést
Mit szólnátok hozzá, ha elcserélném a 250-es blokkomat egy 150-esre? Kérem segítsetek, hogy döntsek! Tanácstalan vagyok! Szerintetek mennyit kéne ráfizetni?

Idei kupáimat felajánlom a győztesnek
Fasznak veszekedtek mikor verekedni is lehet! Beszéljétek meg hol mikor oszt Go! Csak időben szóljatok, hogy szabaddá tudjam tenni magam akkorra! A világért ki nem hagynám! Fogadásokat nálam lehet kötni!
Sziasztok . keresnék etz 125/150-eshez 2db jó kuplung lamellát és kuplung agyat, amire rámegy a lamellákat lefogó lap, Ez az agy megy a váltó tengelyére. és bordás. nekem sajnos elnyíródott, ezért lenne rá szükségem!

És lenne még egy etz 150-es blokkom, gyujtással, karbival! tökéletes állapotban!új csapágyak. dugó, gyűrű! még egyszer volt csak honolva! nagyon jó állapotban! Cserélném 250-es etz blokkra!

Várom válaszokat!
üdv.: Imre
Semperitet javasolhatom ? Valahogy csak rá lehet feszíteni a felnire, sose kopik el . Az egyik cimbi autóján (Aleko, munkáskocsi) eredeti,gyártósoron rárakott gumma volt, már 500 méterről hallottuk, ha közeledett, télen-nyáron csikorgott a gumi a legkisebb kormányelfordításra ! Viszont 15 év alatt nem kopott egy szemernyit sem, valószínűleg összegyűjtötte az aszfaltról is a gumifecniket . Kiváló hosszútávú befektetés !
Én csak hüléskedtem ezzel a kijelentéssel, nehogymá' komolyan vedd ! A szúrós kis röpködőket is vágom, a mondandómba csak a vicc kedvéért vettem bele, lehet, hogy körültekintőbben kellett volna fogalmaznom. Legyen elég Mayáékból ennyi !