Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előtte kikúrni magát mindenkinek rendesen, mert 1 hétig nem lesz meg a szuerszám!
építő kritikákat várok
http://www.yv.hu/play_a_video....
okés,majd megnézem hétvégén ha otthon leszek, köszi a segitséget,remélem sikerül megoldani a dolgot
száraz hideg nem lehet ellenfél a gumik már ugyis elkoptak csuszna igy is ugy is legalább lesz mire fogni a perecet majd látjuk az időjárást
vasjosabb = vaskosabb
jó lenne valahonnan szerezni egy vasjosabb verziót
jövőre indulunk a gp-n 250-ben ványa tím néven
még aznap délután meg több családtaggal is elolvastattam nagy siker volt
Ti valamit terveztek itt!Avassatok be minket is gyorsan!
mi még mindenféleképpen menni szeretnénk ha lesz benzinrevaló nem tudom kecsó meg kukucska bezár télire?na meg nem kellene térdig érő hó
adjon az isten olvastad a bibliát amit átvittem?
nézd meg hogy a belső kosár és a kupos agy között van elég hely a tányéros alátétnek meg a rugós előfeszitőnek ha nincs akkor kárhogy meghuzod lejön vedd ki a tányéralátétet csak a rugós maradjon meg nézd meg azt is hogy a külső anya nem ért-e a menet végére mert akkor sem szorit haigy sem jó akkor kuka
Benike, kérdeztél a szomszédban.

Egyszerűen nem akarok zavarni.
Nem rossz szöveg!Anno még én tanítottam őt!
Látom itt már mindenki nagy motor szerelö.
Nem megyek veletek motorozni sehova!
No oszt majd ott idősőzzé!
Taknyos büdös külke! no várjá csak, kapaszkodsz te még majd a kormányba egy kanyar közepén!
Dehogy szóltal!Tisztelem az időseket!
Beszótá?
Benike elaludt a mesén!
megjöttem vazze a szivacsnak mennie kellett roszul viselkedett
A 7 órás estimesét meg kellett nézni! Te megnézted benike?
húha,az gáz bakker. nincs kedvem főtengelyt cserélni benne,meg kuplungot.de pedig ráhúztuk mint állat meg ugy h meg volt melegitve,nem értem mi a picsáér jött le