Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazz dógozik a szüretlen buzasör! ! ! !
Bódog szülinapot az ifjabbiknak!
ugy látom vazze van egy önjelölt poétánk a tarka kutya nagyon ott van ki volt a sárgább tegnap?
Járd életed bolbogan vidáman ne legyen hiányod borban és pinában. Kezedbe legyen mindig a söröd csinos lányok szopják a pöcsöd. Boldog Születésnapot!
Na még egy! Íme eljött végre, drága születésed napja, hogy az Isten a Fa**át beléd ne rakja. Fejed legyen olyan mint a temlomtorony gombja, hóhérodnak legyen rá igen sok gondja. Ezt kívánja neked a te legjobb barátod, nyald ki a se**ét mikor szarni látod!

Köszi főnök e nemes szónoklatot
Születésed napja vagyon, tarka kutya fosson nyakon!” Azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek a legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük...
Köszi Gabi ,angol helyesírásod nagyon ott van a toppon
köszi neked is
Helyes helyes,jönni kell
Nekem a múlt hét volt tele zh-val,most szünetem van,aztán ezért sikerült elmennem
hepibörzdéjtújú
Boldogot!
Visszatérve:
"#8 KisDio - ma 15:42

kalev:kár,hogy nem jöttél jót mentünk nagyon tegnap:)"

Láttam a szerveződést de elfoglaltságos ez a hét(zh időszak
Legközelebb tényleg megyek tudást szívni magamba,aztán most már itt az ideje venni is egyet
Köszi szépen Grabó mester
A pöcörőd nőjön bokáig, KisDió! Még Sokat és Nagyon Boldogot!
Köszi szépen Misu

Isten éltessen! !
még 3X ennyit legalább vazze
nézegetem a videókat fejlődik mindegyikünk ahogy elnézem
Itt is köszi az smst Luki
Na kész
Akkó töröljed ki belőle ami nem köll!
Utólag is tudsz az albumon módosítani hajrá
Nem értem,mert én kiválogattam egy csomót amit nem akartam felrakni és mégis felkerült
Sziasztok!

Van egy motoron még sosem volt új 16-os MZ kerekem. Én nem tudom mire használni, eladnám vagy elcserélném Ts125 alkatrészekre. mailem az adatlapmon.
Mindjárt fent vannak a képek