Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Luxninak előbb váz kell egy hibátlan + első fék főhenger és alkatrészei + bal első jó teló
Lettem volna nállatok nemrég de semmi világ a műhelyben igy hát visszafordultam.
Luxinak biztos fog kelleni!
Üdv mindenkinek!
A "régmúlt"-bol maradt! Hátha valakit érdekel!
ETZ- 250 "maszek" idom!
Tel: 06 70 9409 606
Email: xxsanyi@citromail.hu
De rajta vagyunk a dolgon!
Még nincs meg a gyógyszeradagom, és még érzékeny a fülem!
Na mi van........... este vagyon?
Ne zajongjá vaze!
Itt vagyok e
Mi ez a nagy csend?Öregdió?Kisdió?Misu?Luxi?Benike?Grabo?és a többiek?
Szopatjuk a sihedereket!
Jaja rakosgatom!és Jeremy segítségével elemzem a pályákat is!Néha rossi is besegít! Na és az idősek klubjába mi a helyzet?
Nemnormális
legalábbis megközelítek mindenkit
remélem
most kaptam egy képletet amivel kilehet számítani adott kanyarok bejárati és elhagyási ívét + a dőlésszöget cak meg nem tudom hogy faragjam rá a szögmérőt a motorra hogy tudjam elégé döntöm
Te má rakosgatod?
Utólsó előtti kör ! Kb az helyen van!
Fejben összerakod aztán tavasszal már mindenkit letúrsz a pályáról!
Köszi örülök minden tanácsnak mert szeretnék megtanulni motorozni aztán ha mondanak ezt azt könnyebb összerakni a dolgot fejben utána meg lehet próbálkozni pályán.
Szerintem meg ha nincs lóerő akkor bátorság kell.
Tudok mutatni képeket.
NAgyon hasonlóan mész, mint ahogy én megyek.
(amikor az ember kb tudja hogy kellene, csak éppen nem tudja megcsinálni:)
Kombinációban próbáld tovább követni a kanyar ívét, ha rászúrod a következőre ahogy csak lehet, pont olyan, mint ha egyenesből túl hamar fordulnál rá.
Már, ha szabad beleugatni, vau, vau.
(tudom, hogy nem illik iylesmit írkálni a másiknak, hogy így csináld, meg úgy, én speciel mindíg örültem neki, ha valaki kívülről meglátott valamit. Kipróbáltam, vagy bejött vagy nem)
eccere nézem a két vidót ahol te húzod a gáz és ahol én az az egy problema nem találok tőled egy tiszta kört amikor nem tart fel senki.
ez első sikánra gondoltál messze vagaok a rázőkőtöl mint makó jeruzsálemtől
Mostmá értem hol vannak a tizedek eldobálva! Sikánig vagy 6 tized!
ez van ha nem vagy ott
nem találom sehol azt a felvételt amit igért kend hogy nincs előtte senki lehetne nézegetni oszt seholse nincsen
Nem zavarsz!
Ki a fasztó láttad te ezeket az íveket?