legalábbis megközelítek mindenkit
remélem
most kaptam egy képletet amivel kilehet számítani adott kanyarok bejárati és elhagyási ívét + a dőlésszöget cak meg nem tudom hogy faragjam rá a szögmérőt a motorra hogy tudjam elégé döntöm
Köszi örülök minden tanácsnak mert szeretnék megtanulni motorozni aztán ha mondanak ezt azt könnyebb összerakni a dolgot fejben utána meg lehet próbálkozni pályán.
NAgyon hasonlóan mész, mint ahogy én megyek.
(amikor az ember kb tudja hogy kellene, csak éppen nem tudja megcsinálni:)
Kombinációban próbáld tovább követni a kanyar ívét, ha rászúrod a következőre ahogy csak lehet, pont olyan, mint ha egyenesből túl hamar fordulnál rá.
Már, ha szabad beleugatni, vau, vau.
(tudom, hogy nem illik iylesmit írkálni a másiknak, hogy így csináld, meg úgy, én speciel mindíg örültem neki, ha valaki kívülről meglátott valamit. Kipróbáltam, vagy bejött vagy nem)
eccere nézem a két vidót ahol te húzod a gáz és ahol én az az egy problema nem találok tőled egy tiszta kört amikor nem tart fel senki.
ez első sikánra gondoltál messze vagaok a rázőkőtöl mint makó jeruzsálemtől
A "régmúlt"-bol maradt! Hátha valakit érdekel!
ETZ- 250 "maszek" idom!
Tel: 06 70 9409 606
Email: xxsanyi@citromail.hu
remélem
most kaptam egy képletet amivel kilehet számítani adott kanyarok bejárati és elhagyási ívét + a dőlésszöget cak meg nem tudom hogy faragjam rá a szögmérőt a motorra hogy tudjam elégé döntöm
Tudok mutatni képeket.
(amikor az ember kb tudja hogy kellene, csak éppen nem tudja megcsinálni:)
Kombinációban próbáld tovább követni a kanyar ívét, ha rászúrod a következőre ahogy csak lehet, pont olyan, mint ha egyenesből túl hamar fordulnál rá.
Már, ha szabad beleugatni, vau, vau.
(tudom, hogy nem illik iylesmit írkálni a másiknak, hogy így csináld, meg úgy, én speciel mindíg örültem neki, ha valaki kívülről meglátott valamit. Kipróbáltam, vagy bejött vagy nem)
ez első sikánra gondoltál messze vagaok a rázőkőtöl mint makó jeruzsálemtől
nem találom sehol azt a felvételt amit igért kend hogy nincs előtte senki lehetne nézegetni oszt seholse nincsen