Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benike!
Kellene nekem egy 250-es henger. Neked vagy a barátaid közül valakinek van eladó?
Na mi van, vén maffiózó? Örülsz, mi?
"Könyök" bajnok lett!
Sajnálom Hagát, de Spies megérdemelte...
köszi a választ zsír akk tudod ki vesz bele aksit
46!
elvileg be lehet, mégpedig úgy, hogy a gyujtás kapcsolót a 0 állásból jobbos irányba teljesen elfordítod.( nekem eddig kb 2X kellett így indítanom, működött)
üdv
Sziasztok. Van egy 150-es etz blokkom. most cseréltem benne dugattyút + gyűrűket, és tűgörgőket! egyszer volt furrva. Nagyon megkímélt állapotban. Cserélném 250-es etz blokkra!
Mindenét adom, Karbi, Gyujtás, de csak akkor ha a másikon is van!

elérhettek Palacsinta@citromail.hu
MZ ts 125-öst be lehet indítani aksi nélkül?
Na és ha jövőhéten(hétköznap) kakucsolunk egyet
oda eljönnétek? ? ?
Úgyis őszi szünet van vagy má nem tanultok
Én benne vagyok benike de csak akkor ha nálad!
vasárnap jön haza fitalszaki jövőhéten hétközbe Kakucs lessz igencsak ma meg motroztam egyet a városba le rendszámoztem a gépet
holnap tudom megnézni mert hosszú de megelőlegeztem
Tegnap csináltam:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem pálya, de legalább szar!
Csülökpörit!
Sziasztok!Sajnálom h a verseny elmarad most olvastam!:/ Majd összehozunk valamit ha jó idő lesz!
nekem a tz nem vitte a 90et utazóba.4.ben megvolt,95 is,talán 100 is meglett volna,de a rettenes 5. nem sokra való,kivéve ha hasalsz vagy lejtő vagy hátszél van.
ts25-re inkább végsebességre mondanám a 90-et, de az már hasalva
90 utazóba azért erős jóindulattal szerintem
Hello!
Srácok szeretném tudni hogy az Mz Ts 125-ösnek mennyi a kényelmes utazója? Sehol nem találtam meg ezt az adatod gondolom mivel az Mz-nél nem a sebesség a lényeg de mégis jó lenne tudni.
Remélem azért őis tudja tartani a 90-et:D
És ha már itt tartunk egy végsebességet is tudtok mondani?
Tudom hogy ez állapot függő de most vegyünk egy nem széthajtott de nem is agyonápolt állapoot.
Köszi a válaszokat.
BYE
Jimi most jön haza vagy később?
nekem ki kell motorozni a benzint mert beledöglik a tankba annak meg semmi érteleme
tél
mit panaszkodtok,nem lehet nagy dolog 200-300 csavar a gumiba,és nincs holtszezon
Mennyetek! Hú de mennék én is! Mán elvonási tüneteim vannak mi lesz még tavaszig!
Én is ezt mondtam nekik hétfőn
Vasárnapra 17 fokot mondanak eső nélkül! Szerintem használjátok ki, lehet ez lesz idén az utolsó!
Na, azért nem mi lennénk, ha annyiban hagynánk a dolgot. Voltam ma egy-két helyen, és megpróbálok keresni csarnokot. Amíg van remény, nem adjuk fel! Lehet, hogy nem ott és nem akkor, de most már dacból is összehozok valami fedett versenyt!
Segítő kezeket-ötleteket természetesen mindíg várok!

Az eddigi hozzáállásotokat is köszönöm, a továbbiakhoz is ez ad erőt.

mami.hu

Hátha
Most kaptam a hírt, hogy sajnos visszatáncolt a Hungexpo, így hely híján, hacsak gyorsba nem találunk valami fedett, nagy csarnokot, a verseny elmarad.
Sajnálom, főleg, hogy van érdeklődő bőven.

Lecso.

NEEEEEEEE