elvileg be lehet, mégpedig úgy, hogy a gyujtás kapcsolót a 0 állásból jobbos irányba teljesen elfordítod.( nekem eddig kb 2X kellett így indítanom, működött)
üdv
Sziasztok. Van egy 150-es etz blokkom. most cseréltem benne dugattyút + gyűrűket, és tűgörgőket! egyszer volt furrva. Nagyon megkímélt állapotban. Cserélném 250-es etz blokkra!
Mindenét adom, Karbi, Gyujtás, de csak akkor ha a másikon is van!
nekem a tz nem vitte a 90et utazóba.4.ben megvolt,95 is,talán 100 is meglett volna,de a rettenes 5. nem sokra való,kivéve ha hasalsz vagy lejtő vagy hátszél van.
Hello!
Srácok szeretném tudni hogy az Mz Ts 125-ösnek mennyi a kényelmes utazója? Sehol nem találtam meg ezt az adatod gondolom mivel az Mz-nél nem a sebesség a lényeg de mégis jó lenne tudni.
Remélem azért őis tudja tartani a 90-et:D
És ha már itt tartunk egy végsebességet is tudtok mondani?
Tudom hogy ez állapot függő de most vegyünk egy nem széthajtott de nem is agyonápolt állapoot.
Köszi a válaszokat.
BYE
Na, azért nem mi lennénk, ha annyiban hagynánk a dolgot. Voltam ma egy-két helyen, és megpróbálok keresni csarnokot. Amíg van remény, nem adjuk fel! Lehet, hogy nem ott és nem akkor, de most már dacból is összehozok valami fedett versenyt!
Segítő kezeket-ötleteket természetesen mindíg várok!
Az eddigi hozzáállásotokat is köszönöm, a továbbiakhoz is ez ad erőt.
Most kaptam a hírt, hogy sajnos visszatáncolt a Hungexpo, így hely híján, hacsak gyorsba nem találunk valami fedett, nagy csarnokot, a verseny elmarad.
Sajnálom, főleg, hogy van érdeklődő bőven.
Kellene nekem egy 250-es henger. Neked vagy a barátaid közül valakinek van eladó?