Előzés közben nekem jött egy kocsi oldalról és nekilökött egy oszlopnak 2007 márciusban.igaz a bal lábamat vissza rakták de azóta sem tudok menni vele.11 műtétet hajtottak végre rajta már és most azt mondták hogy most jó lesz minden ezzel a műtéttel ami 29 lesz
Nem úgy vettem észre, hogy anyázott vagy személyeskedett volna Luxvor, úgyhogy Te se szívd mellre ennyire, cimbora . Egy kérés hangzott el, semmi más, ha egy nem a topicba tartozó dolog megjelenik valahol és arra reagál így valaki, nem illdomos ám megsértődni . Főleg akkor nem, ha egy potenciális vásárló is lehet a kolléga, nem vall túlzottan jó üzleti érzékre Tőled a heveskedés .
de semmi gond legközelebb nem hirdetek itt.Csak tudod eddig senkinek nem volt gondja ezzel egyik fórumon sem csak egyedül neked több ezer ember közül.de ahogy akarod.
Figyelem!
Motoralkatrész üzlet, Pest mellett Gödön, a 2es számú fő úton.
Teljes TKRJ, Pollini paletta, és egyéb gyári beszállítók termékei. Igény szerint, házhoz szállítással.Érdeklődni a 0630 360 78 65-ös telefonszámon.
Mondom én, hogy mellre szívtad
De ne is folytassuk, nem éri meg vitázni, nincs nekem semmi bajom Veled !
Sok sikert az üzlethez!
béke van
csáááá!
Motoralkatrész üzlet, Pest mellett Gödön, a 2es számú fő úton.
Teljes TKRJ, Pollini paletta, és egyéb gyári beszállítók termékei. Igény szerint, házhoz szállítással.Érdeklődni a 0630 360 78 65-ös telefonszámon.