Tapasztalatból mondom, hogy K63-asból 1,85-ös (kis ETZ hátsó) felnire 80/80-16, 2,15-ös (ETZ 251, ETZ 250/1 hátsó) 90/80-16. Ezek iszonyat erős oldalfalú gumik, az előbbi felnik a gyári előírások hozzájuk. Keskenyebbre téve iszonyat szarul állnak.
Igazából MZ-re nem is tennék K63-ast, hacsak nem előre 2,15-ös felnire 90-est. Az mondjuk más kérdés, hogy MZ-be nem tennék előre 16-os kereket.
Nekem Simsonba van hátra 2,15-ös felni befűzve, a 100/80-as K63 kb. 90mm-re össze van húzva rajta és szemre is nagyon hegyes, meg csúszik is.
Igaz most nem ez a téma, de ha MZ-re kéne hátra 16-os gumi, akkor 100/90-es K65-öt tennék 2,15-ös felnire. Bár itt megjegyzem, hogy hátul 16-os kerekű MZ nekem nem kéne
Ahha, köszönöm szépen, hogy kicsit megerőltettétek az agytekervényeket.
Nekem úgy rémlik, ez az a srác volt, akinek szőke hullámos haja volt, szemüvege, és valamikor eltörte a lábát.
Szóval sűrű meghajlások között kösz, hogy keresetetek képeket,és segítettetek.
Fontos!
A MAMI suli szombat délben elfoglalja a szállást Nyírjesben, gyarmattól kb. 3 km.re. ITT
Az esti jó hangulat garantált, azonban felhívnám a figyelmet, hogy 17 órától 19 óráig adminisztratív, és gépátvételre lesz lehetőség. Ezzel elkerülhető a reggeli sorbanállás.
Továbbá kéretik a motorok elején, és jobb oldalán Nagy! feltűnő rajtszámfelületet kialakítani. Maga a rajtszám az időmérő team-tól beszerezhető a helyszínen is.
Kösz a tanácsot és az érdeklődést. A kisnémedi versenyen speciál géposztály egyenletességi 1. helyezett lettem. Az ETZ-ben pedig origi 16'' felni van. Jelenleg eladó a Jawa versenygép megköszönném ha ajánlanátok motoros berkekben. Jövőre szándékomban áll egy Jawa 350 RS GP replikát építeni,de ahhoz kell a lé és nem a gyerek szájától akarom elvenni. Megtekinthető.http://www.kepesmotor.hu/jawa-...
Előre
is köszönöm a segítségeteket. A veterán fotógalériába tettem fel egy képösszeállítást a résztvevőkről a teljesség igénye nélkül.Szevasztok.
Csatlakozom az előttem szólókhoz
Piros MZ (a kép alapján), 300-as rajtszámmal (a kép és a te elmondásod alapján) ,
egyébként számomra ismeretlen
De én nem vagyok MZ kupás
Én csak egy kocsog MZ-s vagyok aki pályázik , de élvezem
Heló/jóestét:D
Vki használja a 125 etz-t egy kis crossozásra?
mármint nem ien nagy ugratások csak ien nagy árok(kanális) ból be ki meg ien dolgok!
Bírja az első lengéscsillapító?
Vagy hogy lehet tuningolni hogy jobban bírja?
Köszönöm előre is!
Üdv!
Igazából MZ-re nem is tennék K63-ast, hacsak nem előre 2,15-ös felnire 90-est. Az mondjuk más kérdés, hogy MZ-be nem tennék előre 16-os kereket.
Nekem Simsonba van hátra 2,15-ös felni befűzve, a 100/80-as K63 kb. 90mm-re össze van húzva rajta és szemre is nagyon hegyes, meg csúszik is.
Igaz most nem ez a téma, de ha MZ-re kéne hátra 16-os gumi, akkor 100/90-es K65-öt tennék 2,15-ös felnire. Bár itt megjegyzem, hogy hátul 16-os kerekű MZ nekem nem kéne
Nekem úgy rémlik, ez az a srác volt, akinek szőke hullámos haja volt, szemüvege, és valamikor eltörte a lábát.
Szóval sűrű meghajlások között kösz, hogy keresetetek képeket,és segítettetek.
padláson találtam
Értem.
A MAMI suli szombat délben elfoglalja a szállást Nyírjesben, gyarmattól kb. 3 km.re. ITT
Az esti jó hangulat garantált, azonban felhívnám a figyelmet, hogy 17 órától 19 óráig adminisztratív, és gépátvételre lesz lehetőség. Ezzel elkerülhető a reggeli sorbanállás.
Továbbá kéretik a motorok elején, és jobb oldalán Nagy! feltűnő rajtszámfelületet kialakítani. Maga a rajtszám az időmérő team-tól beszerezhető a helyszínen is.
Előre
is köszönöm a segítségeteket. A veterán fotógalériába tettem fel egy képösszeállítást a résztvevőkről a teljesség igénye nélkül.Szevasztok.
Piros MZ (a kép alapján), 300-as rajtszámmal (a kép és a te elmondásod alapján) ,
egyébként számomra ismeretlen
De én nem vagyok MZ kupás
Én csak egy kocsog MZ-s vagyok aki pályázik , de élvezem
Ja, valami
Vki használja a 125 etz-t egy kis crossozásra?
mármint nem ien nagy ugratások csak ien nagy árok(kanális) ból be ki meg ien dolgok!
Bírja az első lengéscsillapító?
Vagy hogy lehet tuningolni hogy jobban bírja?
Köszönöm előre is!
Üdv!