Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ajj hát ez nekem is megvan
06/306128980 szfhervárbudai ut 376
még nem nézted?
nekm csak poén van benne de nem tudom te hogy ítéled meg úgyhogy megvárom hogy megnézd 35perces a videó
öcsém még mindig nem kaptam meg azt az internet cimet
ha nincs benne semmi gáz akkor rakjad
Az se rossz én meg majd a legjobb felvételeket összevagdosom Egy jó 40 perces mozizás
Most néztük itt nálunk a videót jó lett tényleg!
van egy-két vices jelenet lehet fölrakom vágatlanul.
mit szólsz hozzá öreg Dió.
'Há ki? 'Há ÉN!
Nem ám szidni a MÁV-ot! Szerinted ki finanszírozza, hogy néha járok kakucsra? :D
Beértem de a MÁV ismét hozta szokásos formáját a fehérvári weboldal cimet le tudod irni?
kisdiónak vakogok motor nélkül nem tud gyorsabb lenni mivelhogy ha én megyek ő nem
Nah ez is egy hasonlóan jó poén volt! Jófej vagy Zoli!
Volt egy bukás és telement földel meg dzsuvával.. így nem ment vissza a pályára. De semmi baja nem lett, meg a pilótának sem hál isten!
ki?
megelőztél de csak itt
vacak nap volt most még megnézem a kupplungot megnéztem a fehérvári cimet majd telónmondjuk suli?
Na fasza akkor hétvégén megpróbálok összevágni vmi jó kis anyagot
fönt van
rád vár nállatok mind a két gépen
Nagyon élünk jó volt ma dolgozni? Lukival reggel összefutottam az állomáson,nem tűnt a legfittebbnek negyed 7 táján videót felraktad már a gépre Luki?
nem volt szerencsés megfogalmazás még humornak sem nem gondoltad át hogy mások ezt máshogy érthetik magukra sebaj gyertek legközelebb is és motorozzunk az mztekkel mi lett hogy tolós lett?
Én sejtettem, hogy ez a szokásos Pannonia-topikos humor, szokni kell.
Viszont akkor renonc:
"milyen motort szeretnének az:
Mz-sek: hondát
A hondások: restaurált Pannoniát
A pannoniások, meg bár mit ami működik
nem a pálcára kellett volna lőni