Jah, hogy úgy...
Végül is, nem kell nekünk jóban lenni, nincs az seholsem előírva, elnézést, hogy mekkérdesztem, bocsánat, kérek engedély ponttá zsugorodni:)
Ha 16"-os van most elöl, akkor az tuti, hogy nem a gyári, ha viszont nem a gyári, akkor valószínűleg hátsó kerékből lett belefőzve, amin szélesebb a felni is.
Szerintem simán mehet rá 3.00x16 vagy akár 3.25x16-ös gumi is.
Ha mégis a gyári 18"-os kerék van benne elől, akkor 3.00x18 Heidenau k65-ös, vagy 90/90x18 asszem k44 Heidenau, de nem vagyok benne biztos (szar a mofaker honlapja, nem tudom megnézni).
szeva haver mi volt a multkori versenyen?a kis tzre nem kell szélesebb ráf a gumiméretet kell jól megválasztani az idén még tervezünk egy kecsót is majd figyeld a fórumot
a jobb idők 48 körüliek, általában forgalomban, ügyeskedve 50 +1-2-3 mp, kis emzével is biztosan jót lehet menni egy kicsit a pályához kell igazitani oszt próba
erre valaki megfejtést:
Uraim!
Volt 2005 ben egy robogófutam(meg MZ) az euroringen.
Ott 34es számmal indult egy srác, simsonnal, aki 2006 ban 300 as rajtszámmal MZ kupázott, KárPáti Zsoltnak hívják.
Nem tud valaki hozzá valami kontaktot?
E-mail iylesmi.
Köszi.
Végül is, nem kell nekünk jóban lenni, nincs az seholsem előírva, elnézést, hogy mekkérdesztem, bocsánat, kérek engedély ponttá zsugorodni:)
Biznyára elkerülte a figyelmem.
Valamit mondjatok már...
"nem, köcsög, nem ismerjük, mennyé anyádba"
Vagy valami
:)
Szerintem simán mehet rá 3.00x16 vagy akár 3.25x16-ös gumi is.
Ha mégis a gyári 18"-os kerék van benne elől, akkor 3.00x18 Heidenau k65-ös, vagy 90/90x18 asszem k44 Heidenau, de nem vagyok benne biztos (szar a mofaker honlapja, nem tudom megnézni).
Uraim!
Volt 2005 ben egy robogófutam(meg MZ) az euroringen.
Ott 34es számmal indult egy srác, simsonnal, aki 2006 ban 300 as rajtszámmal MZ kupázott, KárPáti Zsoltnak hívják.
Nem tud valaki hozzá valami kontaktot?
E-mail iylesmi.
Köszi.