Tisztelet! Elnézést hogy csak most válaszolok!
Kicsit sem lenézőleg írtam ezt a hozzászólást! Sőt! Tőletek szeretnék tanulni! Lehet hogy rosszul jött le nektek... próbáltam szmálylival jelezni hogy csak poénkodom.
Tulajdonképp figyelemfelkeltésnek szántam az ottani motorosoknak hogy legyünk minél többen.
Ja megvan! Ilyen tükrünk van otthon, ez van rajta mindig! De, hogy ki én aztat nem tudom mert a búcsúba lőttük! 3 pálcán vót osztan lőttünk vagy 112-őt mire meglett! Drága vót! De nem eladó, nem!
Ne hagyd magad, ha baltával közeledik valamellik doki, ne hidd el neki, hogy "nem fog fájni, muhahahaha"! Szaladj, ahogy tőled telik, amíg megvan még mindkét virgácsod !
Kösz fater, mind a két műtét jól sikerált, pesztrálkodok ezerrel, de valahogy nem érdekel .....mi újság 'Gyarmaton, nem gyújtották még fel a bálákat a helyi rétinégerek?
Kicsit sem lenézőleg írtam ezt a hozzászólást! Sőt! Tőletek szeretnék tanulni! Lehet hogy rosszul jött le nektek... próbáltam szmálylival jelezni hogy csak poénkodom.
Tulajdonképp figyelemfelkeltésnek szántam az ottani motorosoknak hogy legyünk minél többen.