Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali örömmel jelentem hogy megvan életem első "(nagy motorja ami az enyém, minénk a párommal") inkább nem írom le mit is érzek boldog vagyok és majdnem sírok is

A motorról annyit hogy végül 120 ban hoztam el egyeztem meg a Pécsi tüó parancsnokkal vannak kisebb hibák a mocival sajna pl gáz markolat cserés, az aksija gyengének tűnik... hidegen az alapjárat döcörög bár ez is sok mindentől lehet... ezen kívül esztétikára hangra motorikusan és kapcsolói val minden okés
Na és milyen állapotban van?:D
Sziasztok!
Lenne pár ETZ 250 alkatrészem eladó.
Hátsó teló,gyújtás,kipufogó,blokktartó már nincs meg.
Elég szakadt szegényke ezért is bontom szét,én is így hoztam.
Többi alkatrésze megvan.
Akit érdekel írjon vagy hívjon,olcsón adom mert sűrgős lenne.

Tel: 0630-313-63-04
e-mail: nyerlucznorbert@citromail.hu
beszéltem a sráccal aki árulja a mocit kis alku is beleférne :D ohh májn Gádd:D Azért remélem összejön a dolog:)
nincs mit igazán banyek mindenem remeg találtam neten a közelünkben +-50km ide komlón egy 251-es etzt :D130000 ban most hívom fel az ipsét megvan e :s
Köszi valamit megpróbálok kibányászni belőle :D
http://www.youtube.com/watch?v...

ez volt az hali jóéjt
hali pont ma néztem a 150ccm-es etz ről youtubon egy totál szétszerelős profi videót igaz német de minden rajta van ha esetleg azzal segítettem akkor rákeresek
Sziasztok 150-es etz-hez szeretnék segítséget kérni,hogy milyen csapágy és szimering kell és hány darab, esetleg valakinek egy robantott ábrája is van megköszönném :)
Az jó én meg most Baranyában nem találok már épkézláb 250-est
én viszem az olajat,meg van egy kis mérőpoharam is!én meg baranyából hoztam az enyémet,30000ft volt,de minden papírja rendben volt!mondjuk volt vele munka azért,mire olyan lett,amit a képeimnél látni!
Na végre felébredeznek az emberkék :D Lejárt a meló én még szolgálatban ülök reggelig Egy dolgon agyalok mikor mentek tankolni akkor az van hogy viszitek az olajat magatokkal tisztát tankoltok és belekűditek a keverék olajat azt meglötyögtetitek a tankot vagy ez hogy történik pontosan bocsi ennél nagyobb hülyeséget nem tudok aszem kérdezni mert oké otthon bekevered kannában de a kannát sem viszed magaddal hosszú útra vagy de?
Hali nézgelődök én sokat de a fene vigye el nincs egy 250ccm-es sem a környékünkön baranyában lakom!Amelyik mocik szépek és még képről is jónak tűnnek minimum 250-300 km re vannak ide... Azért az már +30 ezer amíg idáig eljut... Két dolgon agyalok vagy veszek egy occsó lerúgottabb motort olyan 70 ezer körül és szépen lefestem szétszedjük felújítjuk faterral gondolom ez olyan 50-60 ezerből csak csak menne vagy olyan 120-130 körül veszek egy jobbféle kinézetű , de nem lehajtott vasat
Ha neked tetszik az etz,akkor vedd meg. Azzal is eljuthatsz bárhova,csak nem 150-el,hanem 90-el.Megbízható,jó motor. Én ezeken nőttem fel.A 150-est kétszemélyre nem javaslom, ahhoz picit gyenge. De a 250-es már bírja hosszútávon is a 90-100 km/órát.
Egyszóval vegyél valamit ,és HÚZD A GÁZT !
CSepelen.

Teljesítményügyben én nem vagyok kompetens..
Skan mondják, hogy a 150-es motorral nem lehet szinte 90 nél sem ráelőzni egy marutira, ez vélhetően igaz is.
A 250-essel meg 120 nál nem lehet ráelőzni ótópályán egy semmire sem.
Ebből én kt dolgot nem értek:
1: motorral minek ótópályán menni?
Nem látsz semmit csak a korlátot szinte, ennyi erővel kocsival is mehetnél, vagy vonattal, azon még sörözni is lehet..
2: minek bármire ráelőzni 120 nál?
deszóval ezt már kifejtettem:)

annó az ótó-motor közölt egy csikksorozatot, kis motorral nagy kaland címmel, abban ketten bejárták európát egy danuviával ami ugye 3sebességes, valami nem egészen 7 loerős és nem hiszen hogy sokkal többet tudna 80 nál.
szólóban:)

nadeszóval az én véredényem nem mérvadó.
De nem ám!ha veszel,250-es,vagy 251-est vegyél,mert hamar megbánnád a kicsit!Amit belinkeltél,hát....
nem egy nagy durranás!nézelődj,lesz ott még jobb is!
egyébként 1:50 keveréket használunk általában,de ettől ki-ki a maga módján eltérhet!olaj:na abban mindenki másra esküszik!egy repsollal,vagy a mol sprint 2t-vel nem lesz gondod,de sok más jó olaj van még!lehetőleg az arolt felejtsd el!
Amúgy a 150 ccm es ETZ-t 2 személlyel nem ajánljátok ?...
Hali Zoli te merre laksz?:D amúgy mert ha jól sejtem közel hozzánk:D
Hali ilyen téren teljesen egyet értek veled kocsival sem szoktam száguldani 80-100max 110 km/h EZT az ETZ250 vagy 251 is tudja sőt szerintem huzamosabban még a 110 is menne neki szerintem... ha nem majd kiokítotok amúgy van pár kérdésem pl a keveréket milyen arányban szoktátok tankolni készíteni? másik dolog milyen olajat ajánlotok majd ?!
sok 10(100) ezer ember közelkedett 30 ével korábban 40 loerős autókkal, nem kell elhinni azta hüylesésget, hogy csak 200 loerőssel lehet élni...

A motor ugyan ez.
Az ezt 20 loerejével vígan el lehet kétszemélyezni.
Persze nem fog tudni 160 nal menni de én azt nem is értem mi a ráknak?
Mit lát aki ennyivel megy?
Ennyi erővel mehetne repülővel.
Szüval lehet ja.
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/61643/mz-etz-250

Esetleg ez valakinek ismerősebb?
http://www.kepesmotor.hu/etz-t...

Ez egész korrekt nek tűnik valakinek nem ismerős innen?:D
Na akkor látom mindenki besértődött:D már napok óta senki nem ír ide mi van mindenki motorozik? másik része úgy is szar idő lesz jövőhéten tessék még fórumozni kicsit
hali srácok tudom hülyeségről beszélek most majd de meg van a vizsgám lassan 2 éve:D de motorig nem jutottam el! hogy vegyek.. úgymond elkeseredettségemben arra gondoltam veszek egy 250 vagy 251 es MZ-t nektek mi a véleményetek 2 személlyel is motorozható fogyasztása hogy alakul? stb hali
2800Ft