Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvégre Yamaha!
egy hülye kontakt hiba miatt, nem volt töltése, megtaláltuk és jo lett!
mennék én is szívesen
Ne mááár!
Mi lett vele, persze csak ha publikus
igen, igy holnap Ő elindul Faker See-be /remélem jol irtam/
azért irigylem is egy kicsit
szia Kozmax

stage3 motorja életrekelt
estét mindenkinek!!

nekem jo a 18ora, számitásaim szerint ráérünk majd 3/4 7-kor elindulni. addig meg egy jot dumálunk!
Jó estét!

Igen, erre gondoltam
Amúgy sejtettem, hogy ez a megoldás
Olvastam, hogy a többiek is(pályamotorozás fórumban)
is hasonlókat javasoltad. Szerintem fogadd meg
LURDY HÁZ Parkolója 18 óra 00 perckor. ....beszélgetés....pisi-k@ki....stb és indulás hogy pont 19-re érjünk oda

1.: Tomato
2.: Kozmax
3.: Setopp + Tgene
4.: Kawabééb
5.: Fóka
6.:
estét
vaze, akkor én még betonozok

ma valaki borfesztivál?
LURDY HÁZ Parkolója 18 óra 00 perckor. ....beszélgetés....pisi-k@ki....stb és indulás hogy pont 19-re érjünk oda

1.: TOmato
2.: Kozmax
3.: Setopp + Tgene
4.: Kawabééb
5.: ...
jaj már leesett
az májusi felvétel csak a fényképező nincsen beállítva. (azótase )
Sztem csak elállítódott a masinája...
Januárban este 6-kor már setét van mint atom.
mért kérdezed hogy hideg volt-e?
Mas: Vasarnap akkor milesz? Nem sikerult regisztraltatnom magam elore, helyszinen lehet?
korrekt!
Napot Dragaim

elvileg (remenyeim szerint) ma este vegre lesz muszakija a Viffernek
Az elmult 2 heteben kicsit elhanyagoltam az informatikai szolgaltatast mert egyreszt dogrovason vagyok, masreszt fulltime dolgozom, de igerem a hetvegen bepotlom:)
Lurdynal hol tali?
Enyó[271] tegnap 19:21H Í R L E V É L

Néhány gondolatot még szombat előtt szívesen megosztanánk veletek:

A rendezvényre a BELÉPTETÉS 19.00-kor kezdődik! KÉRLEK NE GYERTEK KORÁBBAN ODA!!! (rendőri zárás, stb…)

A DEMONSTRÁCIÓ-n jellegénél fogva, semmilyen kereskedelmi és reklám tevékenység nem folyhat. (ellenkező esetben nem minősül a rendőri biztosítás közfeladatnak, tehát fizetős lenne…)

EZÉRT BÜFÉ SEM LESZ! Kérlek, hozz magaddal frissítő italt és ételt! A környéken nincs nyitva tartó bolt…

HA barátaiddal együtt szeretnél leparkolni, kérjük, hogy EGYÜTT GYERTEK BE a beléptetési ponton, mert érkezési sorrendben parkoltatjuk le a motorokat!

Többen felvetették, hogy a megváltozott helyszín miatt fesztivál jelleget kap a DEMÓ. MI EZT EL SZERETNÉNK KERÜLNI!!! ÉPP EZÉRT A DÓZSA GY. ÚT 6 FORGALMI SÁVJAIBAN PARKOLTATJUK LE RENDEZETT SOROKBAN A MOTOROKAT! KÉRJÜK FIGYELD A RENDEZŐK UTASÍTÁSAT! A DEMÓ ALATT NINCS LEHETŐSÉGED FEL- ÉS ALÁ MOTOROZNI, NEM TESZI LEHETŐVÉ A HELYSZÍN. ÉPP EZÉRT LESZ – A VILLAMOS SÍNEKHEZ HASONLÓAN – DEMONSTRÁCIÓ JELLEGE A MOTOROK MOZGÁSÁNAK!

A RENDEZVÉNY MEGKÖZELÍTÉSÉNÉL ÉS TÁVOZÁSKOR A LEGKRITIKUSABB PONT A BP.-re be/ki JUTÁS! SZINTE MINDEN NEKÜNK ÉRKEZETT RÉSZVÉTELI VISSZAJELZÉSBEN SZEREPEL, HOGY ÉRTITEK ANNAK A FONTOSSÁGÁT, HOGY HAZATÉRÉSIG EGYETLEN EGY BALESET, INCIDENS, RENITENS KIHÁGÁS NE TÖRTÉNJEN, MERT A SAJTÓ CSAK ERRE VÁR…

AKI VISELKEDÉSÉVEL ILYEN BIZONYÍTVÁNYT ÁLLÍT KI A MOTOROSOKRÓL, TÖBB HÓNAPI MUNKÁNKAT ÉS A TÖBBI MOTOROS AKARATÁT VESZI SEMMIBE…

AZ ELVONULÁS KIS CSOPORTONKÉNT, SZINTÉN ZÁRT KOREOGRÁFIA SZERINT ZAJLIK MAJD!!! EZ TALÁN NAGYOBB FIGYELMET KÖVETEL MAJD TŐLÜNK, MINT A MEGÉRKEZÉS ÉS LEPARKOLÁS!

HA A LÉTSZÁM INDOKOLJA, LESZ LEHETŐSÉGÜNK A RENDEZVÉNY IDEJÉNEK KITOLÁSÁRA!

A MAI NAPON TÖRTÉNT UTOLSÓ BRFK/ORFK EGYEZTETÉSEN KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYVBŐL IDÉZNÉK EGY PÁR LÉNYEGES MONDATOT:

„A rendezvényt biztosító egységek parancsnoka felhívta a figyelmet arra, hogy a fővárosba történő haladást, érkezést illetve távozást a rendőrség a jelen állás szerint nem biztosítja, de az igénybe vett útvonalakon, valamint gyülekezőhelyeken fokozott szolgálatellátást szervez. (Enyó.: a motorosok mozgásának elősegítése érdekében!)

Fentiek miatt a fővárosba történő érkezés, illetve távozás kizárólag a KRESZ és a vonatkozó egyéb hatályos jogszabályok maradéktalan betartásával történhet. Ezalatt értendő, hogy valamennyi motorkerékpárnak érvényes hatósági engedéllyel és jelzéssel kell rendelkeznie, vezetőjüknek érvényes vezetői engedély szükséges, illetve vezetésre képes állapotban kell lenniük.

Ahol autópálya-matrica használata kötelező, ott ez alól nem menthetők fel a rendezvényre igyekvők, tehát rendelkezniük kell azzal.

Nyomatékosan felhívta a figyelmet a megengedett legnagyobb sebesség túllépésének, valamint a tilos jelzésen történő áthaladás tilalmára, valamint a közúti közlekedésben történő kultúrált, defenzív viselkedésre.

A rendezvény fővárosi helyszínén kizárólag a bejelentett napirendnek megfelelően lehet demonstrálni! Ezalatt értendő a kereskedelmi- és reklámtevékenység tilalma, a gumiégetés és egy-kerekezés, valamint egyéb motoros mutatványok végzésének tilalma.

A rendezvényről az eltávozás a Hősök tere, illetve az Ajtósi Dürer sor irányába kizárólag kis 20-30 fős csoportokban lehetséges, tekintettel a főváros közlekedési viszonyaira és az utak áteresztő képessége.

A helyszínen a parkoltatást, valamint az eltávozási rendnek megfelelő felállítást a szervezők végzik. A rendezvény megkezdésekor és befejeztével felhívják a megjelentek figyelmét a fent leírtak, valamint a kötelező viselkedési szabályok betartására és ezt szórólapokkal is nyomatékosítják.”

REGISZTRÁCIÓ:

Kérünk, hogy hozz egy cetlit (5*5 cm) magaddal rajta a rendszámoddal és egy bekarikázott 1-essel, ha egyedül-, bekarikázott kettessel ha utassal érkeztél! Keresd meg a REGLÁDÁT a sátraknál és dobd bele! Előre is köszönjük!

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS:

Hozd magaddal és add le sátrunkban az általad összegyűjtött aláírásokat! Vagy írj alá a helyszínen!

TÁMOGATÁS:

Még néhány hölgy segítőt keresünk, kérünk jelentkezz az rrace@primlista.hu –n!

Ha úgy gondolod, hogy támogatnád szervezetünk a rendezési költségek mérséklése érdekében, találsz a sátraknál kirakva erre a célra rózsaszín csekkeket! Segítségeteket előre is köszönjük!

Mentők, katasztrófavédelem, ORFK/BRFK, Adatvédelmi biztosi hozzájárulás, hulladékgyűjtés, Mobil WC, legális Rádiós belső kommunikációs rendszer, rendezvény utáni gépi takarítás és hulladékkezelés, sátrak- bútorok, színpad, hangosítás, molinók szórólapok, szállítás, adminisztráció, sajtótájékoztató, stb…

…és nem utolsó sorban a szervezők és rendezők munkája, ami kellett ahhoz, hogy ez a DEMÓ valósággá váljon!

KÖSZÖNJÜK HOGY FEGYELMEZETT JELENLÉTETEKKEL TÁMOGATTOK MINKET A KITŰZŐTT CÉLOK ÉRDEKÉBEN! SZÉLES UTAT NEKTEK!

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ:

2006 szeptember 7.-én 14.00-kor tartunk sajtótájékoztatót a Csiki-Bege Plázában. (köszönet a helyszínért!)

2006. szeptember 7.-én este nyolckor JUVENTUS rádió MOTORBLOKK c. műsorában nyilatkoznak a szervezők…

E-mail címünk:

rrace@primlista.hu

válasz erre
Oksa ....csak "izgultam" érted
Gurultam is Nem volt semmi Vigyázok ám magamra
szerencsés........én ma csak du. ülök rá ......nappal kocsival kell mennem
Este fél hét és fél kilenc közt a Kondorosi uszodába leszek. De lehet hogy elmegyek gurulni onnan és vissza.
Kawagirl!
Este minden rendbe volt???....csak hogy írtad hogy mész gurulni??
De bőbeszédű a banda, és micsoda forgalom van

És se szaporítoma szót, megyek motorral intézni a dolgaimat
napot