Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekesség egy másik sportból:

HON DArabokban
cső,

nálunk most kezd esni, de úgy besötétedett, mintha már éjszaka volna. és indul a szél. hopp, most hallottam egy ablakot becsapódni és tlán törni is a szomszédból

a szilikonos majomra télleg nem tudok mit mondani. aki hülye, pontpontpont. ha nem lennének ilyen idióták, kevesebbet nevetnénk..

remélem holnapra szebb lesz az idő, és tudunk menni sok karikát, meg utána skár standolni is egyet.

tomato - az eg. erotika kellett ugye? mert akkor bedobom most a tatyómba!
az újonnan vásároltak, ha netán kellene még vmi: argo, indul a baktház, hyppolit (az orizsi), belmondo - montreali banktablás, profi, a balhé, tarantino vérfagyasztó, valamint kill bill1.
Lumbergh!!
Ha tudod holnap dobd be a filmet amiről beszéltünk a Kozmax-ékhoz..
Köszi!!!
Mi ez a nagy sikamlás itt
Túró a GSXR topikban leledzik
Nálunk 10 perce esik. Minden vihar nélkül

Ami nem gond, de most akartam indulni Daniékhoz, de esőbe nincs kedvem motorra ülni, kocsival meg a város szörnyű
Én olíva olajjal kenem reggel és este
szegény......
Sziasztok!Jött az invásió,mi?Lehet,hogy nem ebbe a topicba való a mondandóm,de hallanotok kell...Tegnap voltam 18ezres szervízen és láttam egy totálkáros moccot.A szerelő srác mondta,hogy a csávó azért esett el vele,mert lefújta silicon sprével a gumiját,mert úgy jobban néz ki Nem kell mondanom,20 métert sem ment vele!!
Nálunk meg most állt el.....a fák 45 fokban álltak ( nem C mielőtt bekóstolnátok ).....úgy fújt a szél......a villámok, meg cikáztak az égen......régen volt már ilyen nagy vihar.....

..........aztán jöttek azok a fények én meg mesztelenül ébredtem a tóparton és most minden más......megyek fürdök egyet......
nem nem nem nem fog esni
Kellemesen hűvös délutánt mindenkinek!

Nálunk most állt el az eső
A Mátrát nagyon telibeverte, kicsit
sajnálom a M.Keresztesieket, megint
nagy víz lehet ott
Holnap ugye nem fog esni
Na ilyenre gondoltam én is.
Ja a lényeget kihagytam ....a Dominikai halamat
A "B" verzió tetszik jobban
"Ő" azt mondta hogy csak kicsit akar fogni (gondolom hogy ne keljen hazavinni )

Én a nagyra megyek.....kicsit fogtam már eleget
Lelkiszemeim elott megjelenik:

A verzio

Kozmax es Tomato a vifferrel es a fazerrel borcuccban gurulnak ejjel a toltesen, soroshordotvonatava, vemyik holtag menten...a motorokrol dardakent merednek elore a botok...

B verzio

a fent emlitett Egyenek ugyanezt Gumicsimmaban, sarga viharkabatban valamint S51B tipusu segedmotorokon abszolvaljak
Basszus a kép lemaradt.Na mind1
szia Tomato
Igen pont.
Hallottam róla és sok sikert hozzá.Ha velem megy sosem fog semmit csak a botot.
Ja és csak nagy méretüt hozzatok haza mert nincs kedvem több órán keresztül pucolni

Csak ízelítőnek egy-két nyaralós kép.......hogy érezzétek NYÁR VAN!!!!!!!!!
Pont neked kellet észrevenni

Így a múltkorit bepótolja

Amúgy szervezkedünk a Tamással
akkor ezek szerint jön a pohi és a Pohi is.
köhöm-krörhöm .......ezt majd privátban megbeszéljük ......sok itt a nézelődő....
Pohi!

Sok pénz? Az nekem is kéne, hogy tudjak motorozni.

Ahhha, szóval Te fotóztad le Dannyt, hogy sok pénzt szedj el Tőle.
Kozmax!

Van most levegőszűrőtök a vasamba való.......mert ha lenne akkor érdekelne (mennyi pénz?), mivel holnap arra járok