Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még garis neem!
A benzin meg had csöpögjön, most úgyis drágább
Az index lehet a dőléstől törött le vagy csak a motor mosásnál
egyszerűen letörölgetted róla
Szerintem egy hasonló korú, árú kawa állapota detto
De majd kipofozod és akkor tuti lesz! A fejidomtartót a tank
után már egyszerűbb lefújni kérd meg a májeres festőművész Tomatót
Vagy ha maradt Lecsonak oan Honda ződ sztem ő is lekeni neked
Vannak akiknek nagyobb a baja nálad ....itt egy példa........ez a Győri kollégám keze miután forgó lánc és lánckeréknél ronggyal tisztította a láncot..... ....SZÓVAL ÖRÜLJ ÉS LÉGY VIDÁM
Én meg egy Kawával fürödtem be- rémálom volt- cca a motorárárát elbuktam csak annyit kaptam érte amennyit ráköltöttem!Szerintem bármely márkánál előfordul az ilyesmi.
Nem kell mindjárt kétségbe esni, ha egy kicsit betegeskedik a moci Ha benzin akkor tényleg nem nagy ügy lehet hogy szétcsuszott a benzincső. Az meg hogy az indexből elveszett a csavar az a legjobb családba is előfordul! A csavarok elég potyogós dolgok! Egy kis rozsda,-gondolom a fejidom tartojám meg hamar orvosolható- egy kis smirgli meg körömlakk és máris egyedi a géped- szoval attol nem fog összerogyni!
A motor közelében, ha megközelítem kb. fél méterre, iszonyat benzinszag van
És túl "ócsóért" vettem.. egy kawasakival jobban jártam volna...

Majd beszélek Kozmaxszal, ő ért hozzá, nem úgy min én
Szia Zsu!

El vagytok nagyon tűnve Dannyval együtt.......mi van veletek....

Egyébként én szívesen látnálak téged az R6-al az E-ringen, meg Danny-t is az R1-el
KawaHondaGirl!

Remélem tényleg a benzin és nem az olaj folyt el.......a benzin még a jobbik eset . Kivel voltál motort vásárolni?
Hát minden kezdet nehéz, de ennyire
Te mennyiért vetted? És hol?

Más, tettem föl a videokhoz egy robogó kontra motoros találkozást.
Elég furi, de túlési, sőtt:) A vidi neve: Robogó csatt.
Na jó, a motoromból most van elegem
Folyik belőle a benzin.... elég sok kifolyt belőle, és ott sárgállik a blokk oldalán
na, ez mitől lehet?

Ja, és akkor arról még nem is beszéltem, hogy a bal első indexem csak úgy kipottyant a helyéről, és a drótján csüng lefele... A fejidom szélei mintha korhadnának...

Mennyit adnak egy bontóban ezért az ócsakavasért???????
Estét!
Felénk olyan trendert lehetne kiírni ahol XT660-ak felelnek meg csak!
Még nem tudjuk .....Valószínű hogy rögtönzünk ...akkor hívunk majd telcsin
- karmi
- kozmax
- pohi
- majors
- lum
- Rolli
- Pohi
- tomató
- ?????
E-ring után hova mentek?
Este 8ig dolgozok (egyenlőre esélyem sincs a hamarabbi eljövetelre), de 8 után ha mentek valahova, oda tudnék csatlakozni...elméletileg...
Mi(en?) megyunk majors meg pohi ele nemtommikorra...(4? fel5?) utana YW es Ering
szevasztok!

szerdán akkor ki várható? én megyek tutira (hacsak nem baszik be valami meló megin")

tehát szerda - memóriából:

- karmi
- kozmax
- pohi
- majors
- lum
Kesz
Adok jogosultsagokat mindjart ra
10 perc
Sziaaa.

Miért???
Csak a fejben kell eldönteni hogy mit csinálsz
Az R1 csak autópályára meg a H-ringre jó?? ..szerintem nem .....persze nekem "csak" egy FZS 1000 van és élvezem úgy a H-ringet mint az E-ringet

Különben szijjjjjja Zsu
Jáááj, R1-el E-ring?

Még mindíg "ott" dolgozól??
Hát nem örülök a "lehet hogy nem jösz"-nek
Este 8ig melózok, még nem tudom, hogy tudok-e jönni...
Hondagirl!!!

Vigyázz a "kicsikére"

Szerdán remélem jössz Te is meg Motochris is........persze időjárás függő
Na, én felhívtam Kozmaxot. A füst azért lehetttt me rátettem a szívatót...
Na ez egy dolog, de az hogy ráhúzom a gázt, az már nem ideális.
Most lemegyek, megnézem Picurkát, hogy müxik-e. Max. kicsit több ideig melegítem a motort, mielőtt elindulnék...
Ja a mosdás után mentem vele, ment mint a veszett egér Létfontosságú "szervéhez" nem nyúltam
JAJAJAJAJAJ.............már magyarázza a bizonyítványát

Természetesen senki nem várja el tőlled hogy hogy 1.30-s időket körözz. Főleg hogy nem voltál még sose. És nem leszel feltartó . Ezt felejtsétek el. Aki gyorsabb az kikerül és kész. Annak örülnék ha Kozmax felépülne és megmutatná neked is a pályát. Mert ha én mutatom akkor "csak" úgy fogsz menni mint Karmi (1.31)