Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. akkor 16.30=fél 5-kor találkozunk az M3 bevezetőn a shell kútnál.
nem gond............................csak érdeklődtem.....különben tetszik a Gallery
voltam nállatok de nem voltál bent
Nekem a fél 5 jobb lenne. 2-ig melózok 3-ra itthon ergo fél 5-re visszaérek.
Vagy mocival megyek dolgozni, viszont akkor mindegy
ooooooooooo...iiiizzeeeeee.......folyamatban.....(en nemvagyok regisztrator, de holnap belerugok az emberkebe)
Roliii!

Szerintem nem lassú, vagyis nekem egész jónak tűnik, van olyan gyors mint a fórum, bár nekem rádiós internetem van 512-es
A RENDORMOTOROS
Jo, akkor nem palyazunk:)
16:30 shell, befele :)
És mit tudsz a NEVÜNKRŐL??
Juteszembe, a komment (hozzaszolas funkciot megtalaltatok?)
Probaltam beizzitani azt hogy lehessen pontozni a kepeket, de meg csak az enyemen sikerult, ki kene probalni hogy a jogok szerkesztese menuben, mindenki ad a sajatjara comment:all jogot az "everyone" felhasznalonak...
Roliii!

Nem tudom, merre szoktatok menni. Nekem mindegy, bár nagyon nem akarok matricát venni. Ha pályázunk akkor hajtok fel kicsit még a rendszámon

Nekem a 16.30 megfelelő, inkább legyünk ott előbb mint később. Egyébként én a 2/a-n jövök, csak az pont a shell M3 bevezetőnél ér véget.

Tomato!

Azért ennyire lassú nem vagyok
Szép, jó estét kívámok!
Most 40 giga disk van benne, ha kezd telni csapok hozza meg parszazat.
Tetulassu jelenleg...bocs..tomok bele meg legalabb 1 giga ramot holnap.
reggel 6-kor

Bocsi ...............de feldoptad a labdát ....remélem nincs harag
Palyazunk? bar ha M3on jottok akkor palyazhatunk is tovabb...4/ fel5 fele mondjuk, nektek hogy jo?
A thunderace nekem is 96-os volt....nézd meg a képeket a Gallery-ben tettem fel elég sokat.

Roliiiii, király az oldal nagyon, teleraktam, majd még teszek fel. Egyébként mennyi képpel terhelhető?
Köszi!!
Sikerült!!
Rendőr még mindíg... ...csak épp felgyógyuló szakaszban van.

Roli+Majors!

Mikor kellene találkozni a Shell bevezetőnél, hogy időben a YamahaWordhöz érjünk aztán időre az E-ringre?
De szépen szól, én már hallottam
Na visszaállok a Honda oldalra
Jó, de a tied nem olyan öregecske mint az enyém
kohhom kohhom hangszer? max hangvilla
Ilyen létezik Neeeee már
Rendőr vóóót Elég friss a kép,
gyógyulást neki.

Ui:Castrol láncspay szinű lehetett a lánckerék(na jó ez elég morbid volt )
Az nem kawazod az lecsozod teljesen egyedi
Kawagrill ha kell vmit segiteni amihez nemkell kulonosebb szakkepzettseg (pl index) akkor szolj, segitek szivesen
Minden motorra kell költeni. Az enyémnek semmi baja. És idén mégis több százezret költöttem rá. Gumi+gyertyák+levegőszűrő+kormánygátló+bukógomba+plexi+olajcs ere+megint olajcsre lesz nem sokára+műszaki szeptemberben........Ez egy ilyen hobbi

De műszaki gondja nincs hiszen ez egy YAMAHA egy igazim műszer,......akrom mondani finom hangszer
Hagjyad már, nem garanciális
Erre a motorra egy vadi új fejidom kellene.... amikor mevettem már akkor is epedezett volt... ez újabb pénzkidobás... belpiacos a moci meg minden...
Akkor ott vannak még az oldalidomok, meg az egész vas átfényeztetése...

Soroljam még?