Juteszembe, a komment (hozzaszolas funkciot megtalaltatok?)
Probaltam beizzitani azt hogy lehessen pontozni a kepeket, de meg csak az enyemen sikerult, ki kene probalni hogy a jogok szerkesztese menuben, mindenki ad a sajatjara comment:all jogot az "everyone" felhasznalonak...
Az nem kawazod az lecsozod teljesen egyedi Kawagrill ha kell vmit segiteni amihez nemkell kulonosebb szakkepzettseg (pl index) akkor szolj, segitek szivesen
Minden motorra kell költeni. Az enyémnek semmi baja. És idén mégis több százezret költöttem rá. Gumi+gyertyák+levegőszűrő+kormánygátló+bukógomba+plexi+olajcs ere+megint olajcsre lesz nem sokára+műszaki szeptemberben........Ez egy ilyen hobbi
De műszaki gondja nincs hiszen ez egy YAMAHA egy igazim műszer,......akrom mondani finom hangszer
Erre a motorra egy vadi új fejidom kellene.... amikor mevettem már akkor is epedezett volt... ez újabb pénzkidobás... belpiacos a moci meg minden...
Akkor ott vannak még az oldalidomok, meg az egész vas átfényeztetése...
Vagy mocival megyek dolgozni, viszont akkor mindegy
Szerintem nem lassú, vagyis nekem egész jónak tűnik, van olyan gyors mint a fórum, bár nekem rádiós internetem van 512-es
Jo, akkor nem palyazunk:)
16:30 shell, befele :)
Probaltam beizzitani azt hogy lehessen pontozni a kepeket, de meg csak az enyemen sikerult, ki kene probalni hogy a jogok szerkesztese menuben, mindenki ad a sajatjara comment:all jogot az "everyone" felhasznalonak...
Nem tudom, merre szoktatok menni. Nekem mindegy, bár nagyon nem akarok matricát venni. Ha pályázunk akkor hajtok fel kicsit még a rendszámon
Nekem a 16.30 megfelelő, inkább legyünk ott előbb mint később. Egyébként én a 2/a-n jövök, csak az pont a shell M3 bevezetőnél ér véget.
Tomato!
Azért ennyire lassú nem vagyok
Tetulassu jelenleg...bocs..tomok bele meg legalabb 1 giga ramot holnap.
Bocsi ...............de feldoptad a labdát ....remélem nincs harag
Roliiiii, király az oldal nagyon, teleraktam, majd még teszek fel. Egyébként mennyi képpel terhelhető?
Sikerült!!
Roli+Majors!
Mikor kellene találkozni a Shell bevezetőnél, hogy időben a YamahaWordhöz érjünk aztán időre az E-ringre?
Na visszaállok a Honda oldalra
Rendőr vóóót Elég friss a kép,
gyógyulást neki.
Ui:Castrol láncspay szinű lehetett a lánckerék(na jó ez elég morbid volt )
Kawagrill ha kell vmit segiteni amihez nemkell kulonosebb szakkepzettseg (pl index) akkor szolj, segitek szivesen
De műszaki gondja nincs hiszen ez egy YAMAHA egy igazim műszer,......akrom mondani finom hangszer
Akkor ott vannak még az oldalidomok, meg az egész vas átfényeztetése...
Soroljam még?