Jól olvastad , végre én is feljutok..... , bár mivel nem nagyon akarom magam összetörni nyaralás előtt , így inkább feltartó erőt fogok a pályán képviselni mint vetélytársat .......
Jó dolog ez a közbeszerzés , elméletileg.........gyakorlatban pedig " TOP SECRET " eddig mindíg olyan feltételekkel írták meg, amit csak a BMW tudott teljesíteni .......vajon miért?
Pedig egy jó kis FJR1300 milyen fincsi is lenne ........Amúgy ezek a motorok vagy autópályára vagy Bp.-re kerülnek......ide az felvégre kötve hiszem
Jó napot kívánok-nunk....stb!!!
Ebben a pillanatban jöttünk meg......most pakolunk be a mosógépbe , Zsu meg rendeli a pizzát.(úgy megszokta hogy nem főz)
Szóval nemsokára leszek megint csak pakolunk
Ki mondta, hogy egyből nyelezi? Ahogy ismerem K.bébet nem húzza tiltásig a motort. Az egy másik hogy tényleg be kell melegíteni. Viszont az a motor megfelelő fordulatszám nélkül nagyon nehezen melegszik be. Tapasztalat.
Ha sürgős lenne, itt van Kozmax munkahelyi száma: 06/1-3581480 101mellék munkaidöben
Hátha telefondoktorként is tud "gyógyítani"
Adatvédelem:Ok.(tel.számot ő rakta fel pár napja)
Biztos megsértődött a múltkori plexis ügy miatt
Komolyra fordítva nem lehet köze a multkori hosszas
motormosásodnak Azóta használtad már?
Majd a Hondák atyja megmondja a frankót!(Kozmax)
Nagy baja biztos nincs hisz HONDA!
Valld be, hogy lemerült a telefonod, és csak füstjelekkel tudtál kommunikálni.
Inkább mint, hogy a mocinak legyen baja.
Tréfa félre: hideg motornál egy kis fehér füst induláskor, még nem utal problémára.
A kezdeti elgyengülés már aggasztóbb, de hétfőn reggel mit vársz szegénytől. Konkrétabban erre a problémára majd valamilyik szakértő barátunk tud mondani valamit.
Bocs, a stílusom miatt, de még nekem is hétfő reggel van...
Mindenkinek köszönöm a névnapi cuccokat, meg kívánságokat
Más: valami gáz van a motorommal. Reggel beindítottam, fehér füst jött ki a kipufogóból. Ez természetes?
Illetve: elindulok vele, és hiába húzom rá a gázt, nem megy... ugyanakkora sebességgel (1esben mentem ill. 2esben) megy tovább, és jó 10 mp-es gondolkodás után indul meg. Benzin most van benne, ez nem lehet a baj...
Vagy nem melegítettem be a motort eléggé?
Valki írjon pliiz most lépek dolgozni, mret már így is elkéstem....
Jól olvastad , végre én is feljutok..... , bár mivel nem nagyon akarom magam összetörni nyaralás előtt , így inkább feltartó erőt fogok a pályán képviselni mint vetélytársat .......