Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot!! .....
Az a legjobb az egészbe, hogy ma egész nap motoroznom kellett
Jó reggelt Tom bácsi!

Kösz a képeket!

Holnap az Eururing majd meggyógyít.

Ma pedig ki se kellett menned az (körbe-körbe) érzéshez.
Remélem nem igazi szőke vagy
nekem van egy eladó robogóm!

Piaggio NRG 50-es és 1999es évjárat.

1 évesen vettük, mindvégig nálam volt. kissebb testi hibákkal de fillérekért amugy tök jól megy

ha érdekes...szólj:) van benne ugy 15 ezer km. és teljesen fel lett újítva tavaly.

értem
MÁRMINT HOGY MÁRKÁRA GONDOLSZ VAGY AZ ÁRÁRA?
YAMAHA BW50, APRILIA MITTOM ÉN, LÉNYEG, HOGY TÉNYLEG 50-ES LEGYEN ÉS JÓ ÁLLAPOTÚ
Morgen! :P

Hi! Szűkítsd kérlek a kört
T Uraim, egy ismerősöm keres 180 ez-ig 50ccm robogót megvételre, amennyiben tudomásotok van eladó robiról légyszi értesítsetek, előre is köszi Rece
Ment a mél.
Karmi dobj nekem légyszi egy emilt az ace@pacargo.com-ra, köszi: rece
Maracuya!

Jobbulást a kicsikének!
Lehet mégis gyógyitható a motorom és megtarthatom!
Szombaton jön fel Pestre és kedd körül már kiderül, hogy mi a végleges diagnózis! De már nagyon elvonási tüneteim vannak. Csak ülök otthon és simogatom a sisakomat!
az igazolványodban látom, hogy jött a szőke herceg és megfertőzött, na de miköze ennek a motorozáshoz?
A sötétség jótékony homályába vesztem
Tegnap Kozmax a Yamaha kiemelt pr kampányának részeként említette a szerelés folyamatát, ami meggyőzött arról, hogy mit tegyek a gumival.
úgy tűnik az a gumi egyre jobb, most kezd bemelegedni?
mások elektromos melegítő paplant használnak, te megvártad a napsütést?
úgy látom, hogy annyira mégsem kopott az a gumi.

Meg nem is felnivel, lánccal stb együtt akarom cserélni.

Az is lehet, hogy inkább otthon kicserélem magamnak.
te kozmax még a tegnapi témához csak annyit, hogy én csak próbáltalak védeni az ellen, hogy fölöslegesen dolgoztassanak, tiszta sor szerintem, hogy nem megy hozzád rendelni.
gondolom van elég dolgod egyébként is. persze segíteni azért szabad. na részemről a téma lezárva, félreértetted a helyzetet rendesen és kész, de mostmár gondolom más színben tűnik fel előtted is üdvRece
jaja, megvagyok. most indulok ki a 9kerbe, uh asszem benézek kozmax kollégához egy kávéra. rá fog férni
a többit nem mertem leírni de végignéztem a képeket, hátha meglátlak rajtuk
Még sem tudsz mindent volt még ott más is!
háj lum megérkeztél?