ares úgy hallottam tegnap este, miután elmentél, hogy a lecsó vételezett valami spec szerszámot a gumicserédhez, asszem egy öt tonnás markoló vagy valami ilyesmi ha jól értettem
Akkor amit beszéltünk vasárnap, egy igazi, műmájer team-es gurulás vasárnap? A hosszabb útvonal a Mátra lenne, a rövidebb egy Pilis elölről-hátulról keresztül-kasul. Még meglássuk, kinek melyik jobb.
Aki jelezte, hogy jönne: tomato, ares, lumbi asszem, karmi (?), valszeg jön kawabéb is, pimpivel nemtom mi van, kozmax (?), fóka (?), Acerider (?)... és akit kihagytam attól bocsi, teljesen nyitott a dolog. Megpróbálok még a CBF-esek közül szerezni pár embert.
Szóval jelezzetek vissza, hogy előreláthatólag jó lesz-e!
A dzseki fijú danielséktől nekem jó haverom volt egy ideig, de mára összerúgtuk a port merta szenyó elég sokszor kiütött pedig én egyszer sem akartam vele boxolni
Én meg rájöttem, hogy nagyon kiestem az edzésből, ami az alkoholt illeti... azt az egy ouzo-t is megéreztem egy picit... Nem volt bajom, persze, csak lehet hogy a régi mértékek nem működtek volna most... Két volt haverom, Jack (Daniels) és Johnie (Walker) mesélhetne erről!
Hali májerék,
basszus gyömbérsör mérgezésem van
ennyi üccsit már rég ittam, de legalább fejügyileg rendben vagyok (vagy pont azért nem mert azt hiszem hogy igen? )
Valaha azt mondták, hogy a normális már úgysem leszek
le a kalappal!! ma akkor be kell mennem kozmaxékhoz is megvizslatni a fejét
bevallom, akármilyen betegesen alkoholellenes vagyok a héten, tegnap majdnem elcsábultam 1-2 mézire meg fröccsre... mindegy, most jobb volt ez így, pihi, relax, "céltalanul" hazafelé
Részvétem a moci miatt, Betty*, nem lehetett leányálom!
De azt szeretném leszögezni, én mint egyik alapító tag, hogy nem attól műmájer valaki, hogy motorja van, és az sem kizáró ok, ha nincs!
Ez a valóság két külön síkja!
Egyébként meg puszi, köszöntünk körünkben, hollaksz-miaszámod-vanbarátod-ésatöbbi**?
*Ha megengeded...
*Ha valóban nőnemű vagy, kizárólag arra vonatkozik a kérdés!
Ha pasi vagy, és a Bíró Bernadettes e-mail a barátnőd címe, akkor bocs!
Na megyek aludni, már nem vagyok beszámítható... nem mintha "normális állapotban" másmilyen lennék!
Frankón reggel elmentem dolgozni (akkor épp nem esett)
18:00-Gondoltam ideje hazamenni ha már úgysem fizetik a túlórát.Motor beindít (egész nap ázott)
Míg a sisakkal babráltam addigra őkelme leált..Azóta sem indúl-sőt még szikra sincs a gyertyánál..Szal most már műmályer vagyok mert motorom sincs!
Toltam haza az esőben..Bakáts térről Lurdy házig..
azért köszi az értesítést
Bocs tőlük.
Pont a tesókat hagyom ki...
Akkor amit beszéltünk vasárnap, egy igazi, műmájer team-es gurulás vasárnap? A hosszabb útvonal a Mátra lenne, a rövidebb egy Pilis elölről-hátulról keresztül-kasul. Még meglássuk, kinek melyik jobb.
Aki jelezte, hogy jönne: tomato, ares, lumbi asszem, karmi (?), valszeg jön kawabéb is, pimpivel nemtom mi van, kozmax (?), fóka (?), Acerider (?)... és akit kihagytam attól bocsi, teljesen nyitott a dolog. Megpróbálok még a CBF-esek közül szerezni pár embert.
Szóval jelezzetek vissza, hogy előreláthatólag jó lesz-e!
basszus gyömbérsör mérgezésem van
ennyi üccsit már rég ittam, de legalább fejügyileg rendben vagyok (vagy pont azért nem mert azt hiszem hogy igen? )
Valaha azt mondták, hogy a normális már úgysem leszek
de gondolom az elfogyasztott vodka-dózis és riki martin után te sem voltál makulátlan
MINDENRŐL TUDUNK
bevallom, akármilyen betegesen alkoholellenes vagyok a héten, tegnap majdnem elcsábultam 1-2 mézire meg fröccsre... mindegy, most jobb volt ez így, pihi, relax, "céltalanul" hazafelé
Úgy látom a "köménymag" belehúzott.
Akkor most egy darabig nem szívesen cserélnék veled fejet.
mOST ÉRTEM HAZA!!....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.de az napos vagyok vagyok
Gondolom relatív ritkán tévednek erre "Dettik"
Neked is jóéjt
Na én is alszom, mert... mert csak.
Good nite!
Laci a becsületes nevem és a Lurdy melett lakom (tudod,odáig tóltam a mocit)
Asszem nem erőltetem az írást mert gyakorlatilag már alszom.Csak reflexből írok
De azt szeretném leszögezni, én mint egyik alapító tag, hogy nem attól műmájer valaki, hogy motorja van, és az sem kizáró ok, ha nincs!
Ez a valóság két külön síkja!
Egyébként meg puszi, köszöntünk körünkben, hollaksz-miaszámod-vanbarátod-ésatöbbi**?
*Ha megengeded...
*Ha valóban nőnemű vagy, kizárólag arra vonatkozik a kérdés!
Ha pasi vagy, és a Bíró Bernadettes e-mail a barátnőd címe, akkor bocs!
Na megyek aludni, már nem vagyok beszámítható... nem mintha "normális állapotban" másmilyen lennék!
18:00-Gondoltam ideje hazamenni ha már úgysem fizetik a túlórát.Motor beindít (egész nap ázott)
Míg a sisakkal babráltam addigra őkelme leált..Azóta sem indúl-sőt még szikra sincs a gyertyánál..Szal most már műmályer vagyok mert motorom sincs!
Toltam haza az esőben..Bakáts térről Lurdy házig..
lehet hogy műanyag vagyok
Ahaaa!
Egyébiránt meg mennyi itt a motoros csaj hirtelen!
Na ezeket adjátok össze... ennyi szmájli (kínaiul: Szmáj-Li* )
*na ez olyan szar volt, hogy megyek is.
na ott és akkor, indulok összeszedni a brigádot!
csőváz!