Má hogy ne lenne jobb egy Honda egy Suzukinál????
Ez már Asterix idelyében kiderült!!!
Mármint arra gondolok, hogy Asterix ugyebár legyőzhetetlen volt.
Nézzétek meg a fejfedőjét...
Nem holmi hangvillával, vagy hasonló okosságokkal Ő a bajnok!!!
Szombaton elvitték végre a motoromat Szoboszlóról Pestre és szerda estére már gyári adatokat is fogok tudni mondani a szerelőnek! De két héten belül nem lesz belőle járóképes motor!! Pedig most már nagyon szeretnék menni gurulni, lassan már utasléttel is beérném csak mehessek!
Sziasztok!
Még nem nagyon ismertek de remélem ez változni fog ! Amúgy Timiéken keresztül keveredtem az oldalra . Én még csak "sajnos" utasként élvezkedem de remélem ez jövőre változni fog .
Lehet, hogy már ismer valaki a felvonulásos képeken látható vagyok egy R6-oson (+ Timiékkel is van egy közös kép).
(ha nem fekete-fehér lenne a kép láthatnád, hogy szőkék is...)
de azért inkább egy zenekarba ülök mint a baromfiudvarban
Ez már Asterix idelyében kiderült!!!
Mármint arra gondolok, hogy Asterix ugyebár legyőzhetetlen volt.
Nézzétek meg a fejfedőjét...
Nem holmi hangvillával, vagy hasonló okosságokkal Ő a bajnok!!!
HONDA HONDA HONDA HONDA
attól a fóka dührohamot kap (csak vicc volt)
Hát.......nem tudom hogy jó helyen jársz-e?...De amilyen motort szeretnél azt inkább ne reklámozd
Ugyanis "SUZUKI A TI MOTOROTOK"
Amúgy Légy üdvözölve (a többieknek mondom, hogy élőbe még szebb )
a kozmax, motocris, pimpi trión kívül a többségnek hangvillája van
nehogy komolyan vedd a beszólást, pont én dumálok akinek szinte semmi köze az egészhez, csak húztalak, de majd megszokod itt általában ez megy
Regisztrációdhoz annyit, hogy:
Isten hozott!
Írogass sokat és tölts fel képeket az adatlapodra!!!
Örülök, hogy megvagy !
Gratula a regisztrációdhoz!!!
pusszz!
Még nem nagyon ismertek de remélem ez változni fog ! Amúgy Timiéken keresztül keveredtem az oldalra . Én még csak "sajnos" utasként élvezkedem de remélem ez jövőre változni fog .
Lehet, hogy már ismer valaki a felvonulásos képeken látható vagyok egy R6-oson (+ Timiékkel is van egy közös kép).