Hát nagyon örülök, hogy szereztünk egy pár jó órát.
De tulajdonképpen mindent megbeszéltünk . A gatyától kezdve a Jetin át a Nolan-ig. Azt hiszem kimerítettük a témát.
Sajna az esti összejövetelen, nem tudok részt venni, de azért köszi a meghívást!
a paradicsomszállítmányt intézem, megbeszéltük már. most ne zavard egyébként se, mert épp az excelben adogatja össze a tételeit egyesével, mivel az excel nem csinálja meg neki, uis "elromlott"
red baront fejeltsd el, csak negatívat hallottam eddig róluk. vedd fel a kapcsolatot a kavaklubbal - túró, lx - ők biztos szívesen segítenek neked, és elég jó kapcsolatot ápolnak az importőrrel!
Szerintetek a Kawasaki tud nekem segíteni gyári adatok ügyében a ZZR-hez vagy inkább a Red Baronnál próbálkozzak? Szelephézag, kompresszió meg ilyesmi kellene. Most hívott a szerelő, hogy ebben ha tudoksegítsek, hátha lesz még motor a kis Ziziből!
De igazából nem is mert 1 hete van meg a mocim
Na mind1,akkor 2hete még műmájer voltam
Szerintem az a műmájer akinek motorja nincs,és közben úgy tesz mint aki király motoros. Nem a ruha teszi az embert
Motoros ruhám nincs !
Műmájer vagyok,mi?!
Édik! nem?
Látom, még csak most fejeztétek be a kóstolgatást. Este jövök, és beszélhetünk.
De tulajdonképpen mindent megbeszéltünk . A gatyától kezdve a Jetin át a Nolan-ig. Azt hiszem kimerítettük a témát.
Sajna az esti összejövetelen, nem tudok részt venni, de azért köszi a meghívást!
Jó szórakozást nektek!
Pusszs.
Gyertek le klubtalira este 7-kor Beszkárt söröző, Akácfa utca mittudoménmennyi, és ott folytassátok. Én jól szórakoztam rajtatok.
Jab kíváncsiskodása miatt már engem is érdekel, hogy kit takar az a bizonyos "nem nolan".
üdv este.
Tomato, ha kell beugrok érted, csak csörögj Rám, mert akkor korábban elindulok.
Csaknem ott is vetted?? Mert akkor nem csodálkoznék hogy széthullott mire hazaértél vele....
Pussz Nektek!
és ha jólemlékszem, itt zárul a kör ;)
most nézem, lassan két hónapja, teljesen tiszta ügy a felelősség kérdése, és még mindig nem láttam egy kanyi vasat sem a biztosítótól..
http://www.kawasakiklub.hu/
sajnos az autósnak a motoros nem forgalmi résztvevő
mennyivel mentél neki? szerencsés vagy!
amiből erőm nyerem az a tudat, hogy szükséged van rám!