Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még én se.
Gyakorlatilag én is úgy teszek mint ha profi motoros lennék!
De igazából nem is mert 1 hete van meg a mocim
Na mind1,akkor 2hete még műmájer voltam
Ha ezt most töllem kérdezed, akkor nem vagy műmájer!

Szerintem az a műmájer akinek motorja nincs,és közben úgy tesz mint aki király motoros. Nem a ruha teszi az embert
Viszont sisakom az van!Bár 100km/h felett forog körbe a fejemen mert kicsit nagy
Motorom van (125ccm)!
Motoros ruhám nincs !
Műmájer vagyok,mi?!
hát nem olyan rég! Csak most közölték velem a fiúk, hogy jót mulattak rajtunk.
Édik! nem?
Szia Merry!
Látom, még csak most fejeztétek be a kóstolgatást. Este jövök, és beszélhetünk.
Hát nagyon örülök, hogy szereztünk egy pár jó órát.
De tulajdonképpen mindent megbeszéltünk . A gatyától kezdve a Jetin át a Nolan-ig. Azt hiszem kimerítettük a témát.

Sajna az esti összejövetelen, nem tudok részt venni, de azért köszi a meghívást!

Jó szórakozást nektek!

Pusszs.
a paradicsomszállítmányt intézem, megbeszéltük már. most ne zavard egyébként se, mert épp az excelben adogatja össze a tételeit egyesével, mivel az excel nem csinálja meg neki, uis "elromlott"
kedves merry és Jab!

Gyertek le klubtalira este 7-kor Beszkárt söröző, Akácfa utca mittudoménmennyi, és ott folytassátok. Én jól szórakoztam rajtatok.

Jab kíváncsiskodása miatt már engem is érdekel, hogy kit takar az a bizonyos "nem nolan".

üdv este.

Tomato, ha kell beugrok érted, csak csörögj Rám, mert akkor korábban elindulok.
Red Baron???? Soha!!
Csaknem ott is vetted?? Mert akkor nem csodálkoznék hogy széthullott mire hazaértél vele....
Nahát ezek után ....?
remélem, még látlak valaha
Okés! Értem a célzást!

Pussz Nektek!
akad akkor meg pláne, ha az ördögös rucimban vagyok
és ha jólemlékszem, itt zárul a kör ;)
csaszii - malacom volt és lassan mentem. itt a történet leírása.

most nézem, lassan két hónapja, teljesen tiszta ügy a felelősség kérdése, és még mindig nem láttam egy kanyi vasat sem a biztosítótól..
red baront fejeltsd el, csak negatívat hallottam eddig róluk. vedd fel a kapcsolatot a kavaklubbal - túró, lx - ők biztos szívesen segítenek neked, és elég jó kapcsolatot ápolnak az importőrrel!

http://www.kawasakiklub.hu/
Óóóóó Micsoda önbizalom!
ha jólemlékszem, két fél szilvával
a lényeg, hogy neked nem lett bajod a ruha nyílván sokat fogott.

sajnos az autósnak a motoros nem forgalmi résztvevő

mennyivel mentél neki? szerencsés vagy!
én még jóbenyomást nem hallottam a redbaronról
Gondolom....
tudod, félénk vagyok és visszahúzodszkodó :o))
amiből erőm nyerem az a tudat, hogy szükséged van rám!
Szerintetek a Kawasaki tud nekem segíteni gyári adatok ügyében a ZZR-hez vagy inkább a Red Baronnál próbálkozzak? Szelephézag, kompresszió meg ilyesmi kellene. Most hívott a szerelő, hogy ebben ha tudoksegítsek, hátha lesz még motor a kis Ziziből!
bizony nehéz meló az övé