Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vazze Chris! a nő nem alsógatya!
gallytörőrács
Pari: ja, nagyon érezzük a "vasat", bár azok is "csak" Hondák voltak, 600RR-ek, meg volt egy Duki is

Ares: Valószínűleg nem ezért dobott, lévén hogy Anett nem tudott ezekről, nem terheltem ilyen infókkal őt feleslegesen.

Klubtali az lehet, de nemtommm... szar az idő, nincs kedvem kimozdulni itthonról Meg tanulni kell (jó duma).De azért lehet hogy lenézek.

Písz.
Morgen!

4 kerék, szélvédő + ablaktörlő
A lángos Tomatoé volt, csak le akart minket fényképezni vele.
Mármint nem a lángossal fényképezett volna, ehh na mind1.
Morgen!

esőkabát + esőgumi... :o))
Chris: Anett azért dobott, mert állandóan Kawabééb ölelget Téged hátulról.

Gyere le klubtalira, most már nincs kifogás!!!
Jó reggelt!

Nálatok is esik az eső?
Itt Gödöllőn szakad!
Jó reggelt!!!!!
Kawagirl és Motochris ....egyre jobban érzitek "együtt" a vasat (hondácskát ) ..Kár hogy nem jött össze tegnap a közös gurulás
Este mindenképp gyertek ti is
Jó reggelt!

Jó volt nektek Mátrások! Szívesen ettem, akarom mondani gurultam volna veletek, de mostanában eléggé el vagyok havazva.
Reggelt

kicsit hűvösebb volt ma reggel a robogón
Na itt vagyunk. Mármint én itt, Kawabéb ott. Otthon. Asszem.

De hogy egyesek hogy feltartottak minket... Persze mi emberelőnyben voltunk, mert a 78 lóerőre 2 ember jutott, míg náluk a 120-ra csak egy Mint múltkor, amikor a nyomatékos V2-es SV650 nem bírt legyorsulni minket...

Nah, megyek. Jóéjtet!
honap a club talin találkozunk!!!!!!!

jo éccakát!!
megyek én is csicsikálni
Joccccccccakát
Bocsi de ilyen "korán" itt hagylak titeket
Jócccccakát
akkor csinálja az ember a legjobban

egy felmérés szerint évi fél milla, az átlag
a fazer már star wars idejében - a jövőben - is csodafegyver volt már!! mai hír:
jobb ha össze se adom
lum te milyen tapasztalt vagy
olaj, szürök, gumi, lánc, fékbetét.........stb.

tudom folytatni a felsorolást
ccccccsiiitttt! gyenéné setopp is olvassa a fórumot... tehát holnap ugye konferencia lesz, aztán tgyene elolvas egy szakkönyvet a könyvtárban, majd eljön madeszhoz, mert neki saját nyomdája van
házas ember most már konferenciának hívja a motorostalálkozót
azé van csak szárnyasod mert nem romlanak el a hangszerek igy kevés petákot fizetünk