Jó reggelt!!!!!
Kawagirl és Motochris ....egyre jobban érzitek "együtt" a vasat (hondácskát ) ..Kár hogy nem jött össze tegnap a közös gurulás
Este mindenképp gyertek ti is
Na itt vagyunk. Mármint én itt, Kawabéb ott. Otthon. Asszem.
De hogy egyesek hogy feltartottak minket... Persze mi emberelőnyben voltunk, mert a 78 lóerőre 2 ember jutott, míg náluk a 120-ra csak egy Mint múltkor, amikor a nyomatékos V2-es SV650 nem bírt legyorsulni minket...
ccccccsiiitttt! gyenéné setopp is olvassa a fórumot... tehát holnap ugye konferencia lesz, aztán tgyene elolvas egy szakkönyvet a könyvtárban, majd eljön madeszhoz, mert neki saját nyomdája van
Ares: Valószínűleg nem ezért dobott, lévén hogy Anett nem tudott ezekről, nem terheltem ilyen infókkal őt feleslegesen.
Klubtali az lehet, de nemtommm... szar az idő, nincs kedvem kimozdulni itthonról Meg tanulni kell (jó duma).De azért lehet hogy lenézek.
Písz.
4 kerék, szélvédő + ablaktörlő
Mármint nem a lángossal fényképezett volna, ehh na mind1.
esőkabát + esőgumi... :o))
Gyere le klubtalira, most már nincs kifogás!!!
Nálatok is esik az eső?
Itt Gödöllőn szakad!
Kawagirl és Motochris ....egyre jobban érzitek "együtt" a vasat (hondácskát ) ..Kár hogy nem jött össze tegnap a közös gurulás
Este mindenképp gyertek ti is
Jó volt nektek Mátrások! Szívesen ettem, akarom mondani gurultam volna veletek, de mostanában eléggé el vagyok havazva.
kicsit hűvösebb volt ma reggel a robogón
De hogy egyesek hogy feltartottak minket... Persze mi emberelőnyben voltunk, mert a 78 lóerőre 2 ember jutott, míg náluk a 120-ra csak egy Mint múltkor, amikor a nyomatékos V2-es SV650 nem bírt legyorsulni minket...
Nah, megyek. Jóéjtet!
jo éccakát!!
Joccccccccakát
Jócccccakát
egy felmérés szerint évi fél milla, az átlag
tudom folytatni a felsorolást