Itt a cég teljesen korrkekt csak engem nézett hülyének az ex, szóval ezért nem írtam nevet, mert amúgy eddig minden barátom meg volt velük elégedve akiket oda vittem és vettek motort, akár használtat is. Ez inkább személyes ügy! Nem gyógyszerre költi, hanem az én gépem javítására, hogy el tudja utána adni!
Ez a cég megérdemelné, hogy közzé tedd a nevét és címét. Ha veled ezt eljátszották, akkor gyanítható, hogy egy idegennel sem lesznek elnézőbbek.
Úgy gondolom, hogy a saját érdekünkben csinálhatnánk itt egy listát a megbízható és a nem megbízható kereskedőkrő.
Aki normális és kiérdemli az ingyen reklámot, az kapja is meg ezen a fórumon. De semmikép se adjunk esélyt a selejtnek. Mi a véleményetek?
Ebben egyetértünk! Dehát sok pofonból tanul az ember lánya! Most ez egy kicsit fájt, dehát ez is meg kellett élni! Az érzelmekkel meg az a baj, hogy az inkább az ügyvéd apukámon tört elő, hogy átvágták az egyetlen elsőszülött lányát és nézheti a savanyú képemet! Szóval nem lesz egy kellemes történet mire ebből megegyezés lesz és főleg motor lesz!
Aha, hát így már tényleg bonyolódik az ügy, ha már érzelmeket is belevisztek a dologba.
Persze ha gonoszkodni akarnék, akkor csak azt mondanám, hogy akinek ilyen barátai vannak, annak nincs szüksége ellenségre
Nem magánszemély, hanem cég csak kicsit bonyolultabb a dolog mert az üzletvezető az exem, aki elvileg a legjobb barátom. Szóval céges a dolog és ezek rejtett hibák amiről nem tájékoztatttak. Törvényileg van 3 vagy 6 hónap szavatosságnak hívott dolog erre az esetre, minden kereskedővel szemben a mi védelmünkben.
Hát ez tényleg szomorú, ezek szerint magánszemélytől vetted?
Az érdekelne, hogy milyen módon akarod érvényre juttatni az igényedet.
Hajlandónak látszik a tag avisszavásárlásra vagy egyéb megoldásra?
Vettem egy használt ZZR-400at, egy nagyon jó barátom ajánlásásval. Elvileg át lett nézve a motor még minden rendbe volt vele egy teló szimering folyáson kívül és bízva a kedves barátba el is hoztam. Nos addig bírta amíg lementem vele haza, 220 km-t. Ott megadta magát sorba sokminden. Fesszab, akksi, 3. henger, meg a gyújtásnál is valami. Úgyhogy most megy a játék, hogy mi lesz az egésszel. De innentől kezdve a bizalom kissé más megvilágítást kapott.
Úgy néz, ki, hogy románcom a ZZR-rel olyan hamar befejeződött, ahogy kezdődött. Sajna kicsit máshogy néz ki a dolog mint ahogy azt az eladó beállította, úgyhogy most keressük a kompromisszumos megoldást, hogy mindenki a legkevesebbet veszítsen az ügyön. Dehát kissé szomorú vagyok, sőt nagyon. Próbálom szokatni magam a gondolathoz, hogy Kawa helyett átpártolok végül a Suzukira. Nos itt tartunk most és kiváncsi vagyok hova jutunk és főleg MIKOR!!!
Nem is próbálom kibontani ezt a mélyértelmű metaforát, JaB!
A lényeg, hogy nem én szakítottam vele, hanem fordítva, tehát én maradnék inkább az "áldozat" szerepében, ha lehet!
Beszkárt, Akácfa utca...
Úgy gondolom, hogy a saját érdekünkben csinálhatnánk itt egy listát a megbízható és a nem megbízható kereskedőkrő.
Aki normális és kiérdemli az ingyen reklámot, az kapja is meg ezen a fórumon. De semmikép se adjunk esélyt a selejtnek. Mi a véleményetek?
Persze ha gonoszkodni akarnék, akkor csak azt mondanám, hogy akinek ilyen barátai vannak, annak nincs szüksége ellenségre
Az érdekelne, hogy milyen módon akarod érvényre juttatni az igényedet.
Hajlandónak látszik a tag avisszavásárlásra vagy egyéb megoldásra?
Úgy néz, ki, hogy románcom a ZZR-rel olyan hamar befejeződött, ahogy kezdődött. Sajna kicsit máshogy néz ki a dolog mint ahogy azt az eladó beállította, úgyhogy most keressük a kompromisszumos megoldást, hogy mindenki a legkevesebbet veszítsen az ügyön. Dehát kissé szomorú vagyok, sőt nagyon. Próbálom szokatni magam a gondolathoz, hogy Kawa helyett átpártolok végül a Suzukira. Nos itt tartunk most és kiváncsi vagyok hova jutunk és főleg MIKOR!!!
Kösz, inkább maradok "szingli"!
bár, ha Lum-tól kölcsönkérnéd a kanapéját...
A lényeg, hogy nem én szakítottam vele, hanem fordítva, tehát én maradnék inkább az "áldozat" szerepében, ha lehet!