Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos össze tudunk hozni egy gurulást minimum! Vagy ki tudja, talán egy ringet is... De gurulni mindenképp kell! Jó volt a szlovákiai gurulás is az "öregekkel" vasárnap! Csak megállni nem szabad ilyenkor, mert még lefényképeznek a helybéliek!
hahó srácok!

hát igen, túléltem. azt hiszem, fóka is megirigyelhette volna az elfogyasztott kajamennyiséget, amelynek majd minden falatját egy jégerrel kísértem vasárnap kicsit szarul is voltam.

még egy lagzi van jövő7en, és egy időre vége. már csak három marad idénre, de azok nyár végén és ősszel.

valamelyik este egy gurulás, netán ering? elvonálsi tüneteim vannak
Teljesen rosszul látod.
Ha AZT akarná a motoros "kinyrni", akkor nem kopna semmi a gumin? Az lenne a szép...

A majrécsík pont hogy a két szélső sáv, ahol NEM érintkezik a gumi a főddel. Na.
Ez alapvető emberi-és szabadságjogokat sért, véleményem szerint alkotmányellenes. Haladéktalanul továbbítom az alkotmánybíróságnak, ahol reményeim szerint azonnal hatályon kívül fogják helyezni!

Ezt a szopást..........
tulságosan
Lássuk csak jolértem e a májercsik az a kikoptaott lenyalt rész a gumi közepén ami azt hivatott jelezni hogy az ember nem nagyon dönti a motort ? Jollátom a helyzetet?
Ez egy nagyon jóóó dolog
Adjátok az ember lányának a jobbnál jobb ötleteket
Asszm rossz feleség leszek...
na még egyszer

A BARÁTOKKAL TÖLTENDŐ ÉJSZAKAI SZÓRAKOZÁSRA IRÁNYULÓ ENGEDÉLYKÉRELEM

A férj neve:

Alulírott kérelmezem az illetékes hatóság engedélyét, hogy az alábbi idő alatt a barátaimmal szórakozni mehessek:
A hazaérés
Dátum: A távollét időpontja: HATARIDEJE:

A kért engedély megszerzése esetén, esküszöm, hogy csak az alább megjelölt helyeket keresem fel és csak az engedélyezett órákban. Ígérem, hogy egyetlen nővel sem fogok flörtölni. Ígérem, hogy csak az alább megjelölt nőnemű személyekhez intézek beszédet. Semmilyen körülmények között nem kapcsolom ki mobiltelefonomat. Csupán az engedélyezett alkoholmennyiséget fogom elfogyasztani, és amennyiben e mennyiséget előreláthatóan túllépném, először taxit hívok, majd azt követően azonnal a feleségemet, hogy további engedélyt kérelmezhessek. Elfogadom, hogy még ha meg is kapom a fenti további engedélyt, feleségem fenntartja annak jogát, hogy az elkövetkező héten nem szól hozzám, illetve hogy az életemet lehetetlenné teszi.

Engedélyezett alkohol Sör : Bor : Digestive : Összesen:
(mértékegység)
Engedély ezett helyek

Azon hölgyek, akikkel beszélnem
engedélyezett (pl.: pincérnő)

FONTOS – TOPLESS ZÁRADÉK:
A fent határozottan engedélyezett hölgyekkel létesített kapcsolatokon túlmenően, teljes mértékben tilos meztelen vagy topless öltözetű hölggyel kapcsolatba lépni. E szabály figyelmen kívül hagyása a kapcsolatunk azonnali, előzetes bejelentés nélkül történő felbontását vonja maga után.

Tudatában vagyok annak, hogy otthon ki parancsol. Tudatában vagyok annak, hogy e barátaimmal töltött éjszakai szórakozás ajándékok és virágok tekintetében egy vagyonba fog nekem kerülni. Hitvesem fenntartja a jogot arra, hogy hitelkártyámat saját belátása szerint, korlátok nélkül használhatja. Ezen túlmenően, megígérem, hogy amennyiben a visszatérés határidejét akár egy perccel is túllépem, elviszem egy általa kiválasztott színdarabra/koncertre.
Megígérem továbbá, hogy hazatérésemkor vizeletemet kizárólag a WC-be ürítem, figyelek arra, hogy ne ébresszem fel hitvesemet, valamint ne fújjam nyakába alkoholos leheletemet. Ígérem, hogy nem viselkedem úgy, mint egy részeges.
Kijelentem, hogy szerény véleményem szerint (mely természetesen semmilyen tekintetben nem hasonlítható össze hitvesem véleményével), az ezen engedélykérelemben szereplő valamennyi információ pontos.

Aláírás – a Férj:

Kérelem: Engedélyezve: : Elutasítva :

E határozat visszavonhatatlan. Amennyiben a kérelem engedélyezésre kerül, vágja le az igazolószelvényt és tartsa mindig magánál.
Elutasítás esetén nincs indoklási kötelezettség.
……………&# 8230;…………………… ……………………̷ 0;…………………… 230;……………………& #8230;
Férjem barátokkal töltött éjszakai szórakozására irányuló engedély:

Dátum: Szórakozási időszak: Hazaérés határideje:
Aláírás – a Feleség:
hátha vkinek szüksége van ilyesmire
ja meg a többi sorstársam itt a topicon
te lum, addig jársz esküvőkre, hogy észre sem veszed és az egyik a tiéd lesz
aztán majd pisloghatsz mint a pisáló disznó
de miért legyen neked jobb mint nekünk igaz pari-fóka?
hali lum,
túl élted a soros esküvőt?
Jó napot....élsz még?....gondolom "nagyon" szerelmes vagy
jónapot!
Hali csasszi,
légyszi küldjél képet a robogóról + elérhetőséget, mail, telszám stb
Köszi rece
Reggelt!!
Ma se leszek sokat mert egésznap lótok-futok.....de este majd bepótolom
Reggelt
Jó éjszakát!
na elolvastam a hétvégi termést.

Ma délelőtt motoroztam, szanaszét áztam a hülye Suzukik miatt.

jó éjt mindenkinek
jo éccakát
jó éjt
Tomato
bocsi de lépek alukálni......hosszú lesz a hét
akkor a 2.5napra bizok
csak előtte púderezd be a kezed