Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Z3!

Én 17000-ért vettem a gombát és ugyanolyan jó befektetésnek találom mint a bőrruhámat ami már 2x megmentette az életemet.
Z3!

Nézd meg a korábbi képeket szerintem magukért beszélnek, ennyire sérült meg folyamatos 200-300 méteres aszfalton csúszás miatt a motor. A bukógomba nagyon sokat ér. Haverom a kawasakival nem csúszott a H.ringen csak vagy 20-30 métert és letört neki a jobb kormánycsutka, jobb lábtartó kompletten, meg a jobb oldalidom eléggé gajra ment. Tehát vegyél a motorodra. Ha nekem nincs rajta akkor most szerintem nem motoroznék többet az idén, mert nem lenne meg a blokk jobb oldala meg az összes jobb oldali dolog.
reggelt!!!
Ahoj mindenkinek!
Ma du. én is tiszteletemet teszem a H. ringen, de csak mint nézelődő!
Ha lehet, személyesen is megismerkednék a Műmájer tagokkal!
Én csak munka után tudok kinézni (~15:00 körül), ja és Gödöllőről indulok.
Ahogy reggel a tartalék jelző lámpát láttam a Mol kútról rajtolok:((((
És csak holnap esik a benzin ára
Szóval ha valaki meglát egy félszemű, félszárnyú piros fenevadon egy nagy
darab motorost (Fókának lesssz konkurencia a szendvicsevésnél )
tessék integetni
Jól néz ki még képen is ezt ki fogom próbálni
Reggelt
Klubtalira nem tudok jönni... magyarul képtelenség megoldanom a dolgot...
22.00ig dolgozom...
Sziasztok!
Májerkedtem egy kicsit a hétvégén!!!
tomato!

köszönöm a szíves fogadtatást!
a 3 után 100 lóra pattanni pedig... hááát... ódákat zenghetnék
az első egyesbe kapcsolás előtt bent volt a zabszem rendesen, de azóta szárnyakat kaptunk
többnyire verem a fejem a falba, hogy miért nem születtem rossinak, de legalább talmácsinak, mert akkor ugye nagyobb eséllyel pályázhatnék valami komolyabb címre, és még fizetnék is a benzint leginkább az a 18 év előny hiányzik, amennyivel korábban kezdték, mint én

ez most talán kevéssé volt egyértelmű, de talán beszédesebb, ha annyit mondok, hogy 2000 km van az 1 hetes motorban
Szijjjaaa!! Kizsbegre!!

Köszöntelek a többiek nevébe is...A szerdai klubtali általába a sörröl szól (kéthetente szerdán) és a beszélgetésről. Megbeszéljük a következő túrát, szállást ....stb. És mindenki "beszámol" a saját gurlásárol. Az "öregek" meg beszélnek és beszélnek és beszélnek a régi szép időkről

Mindez a Beszkárt Sörözőbe a 7. kerület Akácfa utcába este 19-től.

Erről jut eszembe Lumbergh......szólj a Madesznak hogy kell a szokott asztalunk

Persze vannak akik motorral jönnek, Ők természetesen nem fogyasztanak altoholt!!!!.

Ahogy jó idő lesz (mert most épp esni fog szerdán) akkor valami nyílt téren lesz a következő klubtali hogy ne zavarjon senkit a dohányfüst

Röviden ennyi......Ha közös gurulás van, akkor azt itt olvashatod.

Olvastam hogy Az FZ6 előtt egy 50-es Yamahád volt. Milyen a változás??Elég fura lehet a 98 paci így "hirtelen"

Hidi!!.....most szerdán se tudtok jönni???
sziasztok!

kizsbegre vagyok tomato és lumbergh ajánlásával
ezennel ünnepélyesen, és áhítatos arccal csatlakoznék a klubhoz, pontosabban várnék a bebocsáttatásra. mindezt önös érdekből: közös brümmögések reményében.
egyúttal érdeklődnék a szerda mikéntjéről, hol hová és meddig ügyben is.
ja, és mit szoktok ilyenkor csinálni?
a sör nem igazán mozgatja meg a fantáziámat, azért kérdezem, viszont ha két kerékre pattantok, akkor énisénis.

köszi, és a legjobbakat!
Na megint nyeregbe pattanok, megyek egy haverommal dumálni, meg szidni a nőket, meg mozizni, vagy fasz tudja. De már nem sietek. Nem megyek 200 fölé, becsszó! Nincs annyi út, hogy felgyorsuljak... Majd a Westend parkolóházában, húhúúúú!!! Ott milyen hangos tud lenni a moci!
bírd ki szerdáig...de én lehet hogy nem tartok veled (már mint az ivásba) mert motorral megyek a klubtalira. Csak még nem tudom hogy hová ....ha esik az eső, akkor természetesen gyalog és akkor lehet szó a "komló" írtásról
Chris!
Megyünk és iszunk egyet az egészségedre!
Ma még munkát sem hoztam haza!!!

Sziasztok!
még mindíg a "szomszédból" netezek úgyhogy üdv mindenkinek holnapig!!!
Chris:

Legalább nincs ilyen gondod:
Pari, tudod hogy voltam ezzel... hát még mindig úgy vagyok.
De jó lenne ma berugni..........
Na de Chris.. ...ne a motorodon töltsd ki a dühöd ....főleg ne forgalomba

Lényeg hogy megúsztad

Ja és ahogy a Faterom mondta vala "a Nők olyanok mint a villamos...ha az egyik elmegy, úgyis jön másik"

Szóval szerdán???HOL????

Holnap én is kinézek a H-ringre du. ha lesz rá időm
Nem tudom még meddig tudok maradni, de megpróbálom úgy intézni, hogy tudjunk találkozni.
Hát.... "szánlak"
Mint egy tapasztalt, vén róka

De én se merek mesélni, mert szeretett feleségem itt lebzsel körülöttem
Nő miatt sose bánkódj!
Ha nem ülne itt a setopp mellettem, leírnám, hogy "mázlista, legalább nem jártál úgy mint én"...
Dehát itt ül és így ezt nem tudom leírni...
Igaz nincs kiegészítő neve, hogy Római, vagy Alkotmányos...
Csak simán jogi ismeretek, de nagymenő vagyok benne!!!
A probléma neve "Anett". Illetve már csak volt probléma.
Nem értem a problémádat...
Itt szenvedsz holmi jogászkodással, vagy mi a szösszel.
Én mindenféle felkészülés, éjszakázás stb nélkül JELEST kaptam jogból!