Nézd meg a korábbi képeket szerintem magukért beszélnek, ennyire sérült meg folyamatos 200-300 méteres aszfalton csúszás miatt a motor. A bukógomba nagyon sokat ér. Haverom a kawasakival nem csúszott a H.ringen csak vagy 20-30 métert és letört neki a jobb kormánycsutka, jobb lábtartó kompletten, meg a jobb oldalidom eléggé gajra ment. Tehát vegyél a motorodra. Ha nekem nincs rajta akkor most szerintem nem motoroznék többet az idén, mert nem lenne meg a blokk jobb oldala meg az összes jobb oldali dolog.
Ahoj mindenkinek!
Ma du. én is tiszteletemet teszem a H. ringen, de csak mint nézelődő!
Ha lehet, személyesen is megismerkednék a Műmájer tagokkal!
Én csak munka után tudok kinézni (~15:00 körül), ja és Gödöllőről indulok.
Ahogy reggel a tartalék jelző lámpát láttam a Mol kútról rajtolok:((((
És csak holnap esik a benzin ára
Szóval ha valaki meglát egy félszemű, félszárnyú piros fenevadon egy nagy
darab motorost (Fókának lesssz konkurencia a szendvicsevésnél )
tessék integetni
köszönöm a szíves fogadtatást!
a 3 után 100 lóra pattanni pedig... hááát... ódákat zenghetnék
az első egyesbe kapcsolás előtt bent volt a zabszem rendesen, de azóta szárnyakat kaptunk
többnyire verem a fejem a falba, hogy miért nem születtem rossinak, de legalább talmácsinak, mert akkor ugye nagyobb eséllyel pályázhatnék valami komolyabb címre, és még fizetnék is a benzint leginkább az a 18 év előny hiányzik, amennyivel korábban kezdték, mint én
ez most talán kevéssé volt egyértelmű, de talán beszédesebb, ha annyit mondok, hogy 2000 km van az 1 hetes motorban
Köszöntelek a többiek nevébe is...A szerdai klubtali általába a sörröl szól (kéthetente szerdán) és a beszélgetésről. Megbeszéljük a következő túrát, szállást ....stb. És mindenki "beszámol" a saját gurlásárol. Az "öregek" meg beszélnek és beszélnek és beszélnek a régi szép időkről
Mindez a Beszkárt Sörözőbe a 7. kerület Akácfa utcába este 19-től.
Erről jut eszembe Lumbergh......szólj a Madesznak hogy kell a szokott asztalunk
Persze vannak akik motorral jönnek, Ők természetesen nem fogyasztanak altoholt!!!!.
Ahogy jó idő lesz (mert most épp esni fog szerdán) akkor valami nyílt téren lesz a következő klubtali hogy ne zavarjon senkit a dohányfüst
Röviden ennyi......Ha közös gurulás van, akkor azt itt olvashatod.
Olvastam hogy Az FZ6 előtt egy 50-es Yamahád volt. Milyen a változás??Elég fura lehet a 98 paci így "hirtelen"
kizsbegre vagyok tomato és lumbergh ajánlásával
ezennel ünnepélyesen, és áhítatos arccal csatlakoznék a klubhoz, pontosabban várnék a bebocsáttatásra. mindezt önös érdekből: közös brümmögések reményében.
egyúttal érdeklődnék a szerda mikéntjéről, hol hová és meddig ügyben is.
ja, és mit szoktok ilyenkor csinálni?
a sör nem igazán mozgatja meg a fantáziámat, azért kérdezem, viszont ha két kerékre pattantok, akkor énisénis.
Na megint nyeregbe pattanok, megyek egy haverommal dumálni, meg szidni a nőket, meg mozizni, vagy fasz tudja. De már nem sietek. Nem megyek 200 fölé, becsszó! Nincs annyi út, hogy felgyorsuljak... Majd a Westend parkolóházában, húhúúúú!!! Ott milyen hangos tud lenni a moci!
bírd ki szerdáig...de én lehet hogy nem tartok veled (már mint az ivásba) mert motorral megyek a klubtalira. Csak még nem tudom hogy hová ....ha esik az eső, akkor természetesen gyalog és akkor lehet szó a "komló" írtásról
Nő miatt sose bánkódj!
Ha nem ülne itt a setopp mellettem, leírnám, hogy "mázlista, legalább nem jártál úgy mint én"...
Dehát itt ül és így ezt nem tudom leírni...
Nem értem a problémádat...
Itt szenvedsz holmi jogászkodással, vagy mi a szösszel.
Én mindenféle felkészülés, éjszakázás stb nélkül JELEST kaptam jogból!
Én 17000-ért vettem a gombát és ugyanolyan jó befektetésnek találom mint a bőrruhámat ami már 2x megmentette az életemet.