Ha ez tesz boldoggá, legközelebb behúzom a fejem a nyakamba, így te kapod a szelet meg a bogarakat, és nagyon dzsuva lesz, nem is fogsz kilátni rajta!
Na aludjunk, a macskát zavard ki a dobozból, megyek én is!
Jójjéjt mindenkinek!
Két héten belül Euroring!
Egész napos élvezet! Cél: 1:35 körüli idő. Vagy jobb, de az már Chuck Norris lenne.
Béb! De az moci biztos nem "megy olyan jól", mint a CBF!!! Hehehheeheheheheeeeee!!! Majd megyünk valamikor Kunmadarasra az "utassal való gyorsulási versenyre" ! A dobogó tuti!
Hali Májerek. Ma megvolt életem leges-legelső pályamotorozása a hringen. Nagyon élveztem, csak kisebbségi érzésem volt, mert azért ott vannak, akik nagyon tudnak. Legalábbis hozzám képest. ill biztos számit a LE is. Pár másodperccel mentem 3 perc alatt. Ez nagyon ciki? Vegyétek figyelembe, hogy életemben először, a moci csak 600-as, én meg 112 kg.
Én közúton nyaltam el az esős /taknyos/ úton .......a ringgen nem volt probémám azon kívül, hogy csigalassú voltam a kb. 2.40-2.50-es időmmel , de nem kívántam megint esni így csak módjával mentem.....
Megvolt az első perecem az R1-el. Reggel az H.ringre úton kb. 7 km megtétele után egy olyan kanyarban ahol k. 140-el szoktam szaggatni most 100-110-el prüttyögtem alig bedőlve mert vizes volt az út szemerkélt az esső. Erre egyszer csak kicsi paripám hátsó kereke erőteljes előzésbe kezdett próbáltam felegyenesíteni, de már addigra csak a hátsó lámpámat láttam magam előtt és a motort amint szikrát hány mint egy csillagszóró. Erőteljes szetségelést és egyéb káromkodások közepedte követtem a mocimat hason csúszva olyan 200 métert majd feláltam és csak néztam az oldalra dőlt szerelmemet és a kb. 250 méteres karccsíkot az úton magam mögött ami tökéletesen követte az út kanyarulatát. Erre megáll egy autós kérdezi jól vagyok e? Hát mondom:én igen, de a motor.....kérdezi:biztos nics bajod...én:persze tényleg, kutya bajom......erre ő:hát csak mert én még ekkorát esni senkit nem láttam, és talán az életben sem fogok......és elment. Haverral felállítottuk a drágaságomat és már láttam magam előtt, hogy nem lesz meg a fél oldala........DE NEM.......Dannyboy bukógombája jól szuperált , megkopott és elhajlott picit a hátsó fékpedálom /tökéletesen működik/ kilukad a jobb oldaldekini előtti alsó idom és picit megkopott a dekni /nem vészesen/.
Ezek után elgondolkodtam akarok én a H.ringre menni a BALESETMENTES MOTOROZÁSÉRT programra..........IGEN .
Nagyon jót motoroztam mentem 5 x 20 percet szétégettem a gumim két szélét /gyönyörűen felhójagzott/ Találkoztam Fókával, láttam Arest is de pont ellenkező futamban voltunk és aztán meg elkeveredtünk mind ketten másfelé.
Szóval eseménydús napom volt, reggel meló fáj minden csontom......majd teszek fel képeket hétfőn. Most megyek fürdeni és szunyálni.
Jó utat nektek!!
És HAZA VÁRUNK TITEKET!!!!!!!!!!!!!