Szolgálatban voltam Skoda Octavia 1.6-al . Nagyon fáradt voltam a H.ring után olyan izomlázam van mint ami már régen volt......meg meló is volt szépen alkoholista apu verte anyut, lakásbetörés vidéken amerre a madár se jár még mi se , interpol körözöttet fogtak a hátáron őrizni kellett meg még apró csprő dolgok.....és estére megint mehetek......
Deklit kétéve a haverom 15-ért vett itthon. Fékkar meg eseti dolog, magyar bontókban általában nem szokott lenni, de amit a Criss írt az jó ötlet. Sokan hoznak be német bontóból cuccokat elfogadható áron.
Hajrá!
Itt van pár bontó telefonszáma:
Celldömölk 30/ 9475135 95/420827
Jánoshalma 77/402539 30/9643532
Polgárdi 20/9450610
Lakihegy 24/ 475383 20/ 4679508
Kakasd 209629446
Hali! Ja ja, voltunk. Elég szép kört mentünk. Szécsény, Salgótarján aztán visszafelé a srácok még felmentek a Mátrába, de én azt már kihagytam. Így is sz...á áztam hazafelé.
Nagyon jó utak voltak arra felé, kivéve egy szakaszt, ahol fel volt marva az út. De az sem volt annyira gáz, mint néhány út itt Bp.-n.
Nem is akarok újjat venni semmiből, csak jó lenne egy viszonyítási alap, hogy mi mennyibe kerül. Az idmok horror árúak azt tudom, de az hogy mennyibe kerül egy oldaldekni arról fingom sincs.............
Egyébként majd lehet foglak keresni javítás ügyben, de még előbb megvizsgálok minden lehetőséget. Nem szeretek elhamarkodottan dönteni.
Hát Pohi, ahogy a régebbi írásaidat olvastam a teló szimmering és olajcsere ügyében én a te helyedben meg se kérdezném a Kozmaxot.
Persze lelked rajta, hogy szegényt dolgoztatod
Én már foltoztam össze néhány idomos gépet és tapasztalatból mondom, hogy ne is reménykedj.
Persze nem kell elhinned nekem, de idővel rájösz te is erre.
Az idomot meglehet műgyantával javítani, aztán gitt, festés.
Még a festés árától is hanyatt fogod magad ba**** ezt borítokolom.
De tegyél mindent belátásod szerint. Ha szükséged van rá én segítek, ha nem hát nem.
Üdv: Rece
Egyenlőre a lukra felkerül egy matrica.......aztán majd az e-bay-en vadázgatok hasidomra, deklire, hátha lesz olcsón. Nem akarom foltozgatni.
Kozmax!
Érdeklődésképpen meg hogy legyen viszonyítási alapom megnéznéd nekem ha szépen megkérlek mennyibe kerül egy a motoromon sérült jobb oldaldekni, olajbeöntő és kuplungbovdentartó, fékkar, jobb alsó hasidom. Nehogy drágábban vegyem mint amennyit ér.......Kérlek köszönöm előre is.
Mondjuk hazafelé megnéztem a kanyart.......hát lehet nem is 200 hanem 300 métert is csúszhatott a motor.......ahoz képest nem gáz, lehetett volna rosszabb is. A kanyar egy elnyújtott közepes erősségű jobbos. A motor az eldőléstől kezdve íven ment a kanyar elejétől a végéig....... YAMAHA!!! még vezető nélkül is az íven halad
Hali Pohi,
sajnálom az esetet de tényleg az a lényeg, hogy neked kutya bajod. Semmi más nem számít.
Az idom kijavításához tudok adni anyagot illetve segíthetek megcsinálni, a fékkart egy- két jól irányzott ütéssel határozottan kell visszaütni satuba fogva, kölönben eltörik. a többi meg szóra sem érdemes.
Tomató: gratula az utánpótlás csapatnak.
A túrázóknak üdv.
Lum: a haverom asszonya egyszer csak ennyit mondott élete párjának, " háá minek ittááá, edd meg a szart"
Ezek szerint a kép, amit előre megjósoltam igaz lett??
Valaki Osztrákiába velem júni 2.-án?????
Többször nem kérdezem!!!!!
Isten nem ver bottal szokták mondani Pont a kopásjelzőnél volt induláskor a mérce a gumin.....gondolkodtam is, hogy akkor ideje lesz cserélni.........na bumm.....a gondolat jó volt csak a cserét azonnal kellett volna
Nagy valószínűséggel az esés oka az volt, hogy a gumim közepén elfogyott a borda és ezért már a lassításkor elkezdett csúszni a vízen én meg ezt nem véve észre rádöntöttem és megelőztem magamat
Pár kép a sérült részekröl: 1-2.Bukógomba maradvány, csonk
3. alsóidom és dekli
4.kuplungbovdentartó
5.hátsó fékpedál
6.kipufogó
Szeva Pimpi!!
Persze hogy megelőztél mert elengedtelek . Utánna nem tudtál meglépni tőllem. De mindegy...lényeg hogy jól mentél. Annak meg örülök hogy a Bettynának is tetszet az új motor (ha a motorosa nem is )
Pohi! Sajnálom a történteket, de örülök, hogy nem esett bajod! Olvasva az esés körülményeit, már nem is bánom, hogy az én vasam csak 50 pacival gazdálkodik, illetve garázdálkodik .
Tomato! Köszi, hogy felraktad a képeket! Az élménybeszámolódból az kimaradt, hogy utolértelek és meg is előztelek! Bocsi! De annyira büszke vagyok magamra és a kis bömbire, hogy feltétlenül meg kellett osztanom a többiekkel.
Ja és a lényeg: Bettina is élvezte a közös motorozást, és most nekem ez a legfontosabb.
Szép lassan hozzászoktatom, megszerettetem vele és akkor veletek tarthatunk a közös túrákon! Húh, már alig várom, sorry, hogy a mostaniról még lemaradtunk, de ez csak fokozatosann műxik. Na csá!
Szolgálatban voltam Skoda Octavia 1.6-al . Nagyon fáradt voltam a H.ring után olyan izomlázam van mint ami már régen volt......meg meló is volt szépen alkoholista apu verte anyut, lakásbetörés vidéken amerre a madár se jár még mi se , interpol körözöttet fogtak a hátáron őrizni kellett meg még apró csprő dolgok.....és estére megint mehetek......
Hajrá!
Itt van pár bontó telefonszáma:
Celldömölk 30/ 9475135 95/420827
Jánoshalma 77/402539 30/9643532
Polgárdi 20/9450610
Lakihegy 24/ 475383 20/ 4679508
Kakasd 209629446
Nagyon jó utak voltak arra felé, kivéve egy szakaszt, ahol fel volt marva az út. De az sem volt annyira gáz, mint néhány út itt Bp.-n.
Van egy-két ismerősöm, akik hoznak külföldről bontott R1-R6 alkatrészeket, néha egész jó áron!
Tegnap szoliban voltál?
Erősen figyeltelek a főutcán, de nem láttam eregggyet.
Egyébként majd lehet foglak keresni javítás ügyben, de még előbb megvizsgálok minden lehetőséget. Nem szeretek elhamarkodottan dönteni.
Persze lelked rajta, hogy szegényt dolgoztatod
Én már foltoztam össze néhány idomos gépet és tapasztalatból mondom, hogy ne is reménykedj.
Persze nem kell elhinned nekem, de idővel rájösz te is erre.
Az idomot meglehet műgyantával javítani, aztán gitt, festés.
Még a festés árától is hanyatt fogod magad ba**** ezt borítokolom.
De tegyél mindent belátásod szerint. Ha szükséged van rá én segítek, ha nem hát nem.
Üdv: Rece
Kozmax!
Érdeklődésképpen meg hogy legyen viszonyítási alapom megnéznéd nekem ha szépen megkérlek mennyibe kerül egy a motoromon sérült jobb oldaldekni, olajbeöntő és kuplungbovdentartó, fékkar, jobb alsó hasidom. Nehogy drágábban vegyem mint amennyit ér.......Kérlek köszönöm előre is.
sajnálom az esetet de tényleg az a lényeg, hogy neked kutya bajod. Semmi más nem számít.
Az idom kijavításához tudok adni anyagot illetve segíthetek megcsinálni, a fékkart egy- két jól irányzott ütéssel határozottan kell visszaütni satuba fogva, kölönben eltörik. a többi meg szóra sem érdemes.
Tomató: gratula az utánpótlás csapatnak.
A túrázóknak üdv.
Lum: a haverom asszonya egyszer csak ennyit mondott élete párjának, " háá minek ittááá, edd meg a szart"
Ezek szerint a kép, amit előre megjósoltam igaz lett??
Valaki Osztrákiába velem júni 2.-án?????
Többször nem kérdezem!!!!!
Isten nem ver bottal szokták mondani Pont a kopásjelzőnél volt induláskor a mérce a gumin.....gondolkodtam is, hogy akkor ideje lesz cserélni.........na bumm.....a gondolat jó volt csak a cserét azonnal kellett volna
Nagy valószínűséggel az esés oka az volt, hogy a gumim közepén elfogyott a borda és ezért már a lassításkor elkezdett csúszni a vízen én meg ezt nem véve észre rádöntöttem és megelőztem magamat
Pár kép a sérült részekröl: 1-2.Bukógomba maradvány, csonk
3. alsóidom és dekli
4.kuplungbovdentartó
5.hátsó fékpedál
6.kipufogó
Persze hogy megelőztél mert elengedtelek . Utánna nem tudtál meglépni tőllem. De mindegy...lényeg hogy jól mentél. Annak meg örülök hogy a Bettynának is tetszet az új motor (ha a motorosa nem is )
Pohi! Sajnálom a történteket, de örülök, hogy nem esett bajod! Olvasva az esés körülményeit, már nem is bánom, hogy az én vasam csak 50 pacival gazdálkodik, illetve garázdálkodik .
Tomato! Köszi, hogy felraktad a képeket! Az élménybeszámolódból az kimaradt, hogy utolértelek és meg is előztelek! Bocsi! De annyira büszke vagyok magamra és a kis bömbire, hogy feltétlenül meg kellett osztanom a többiekkel.
Ja és a lényeg: Bettina is élvezte a közös motorozást, és most nekem ez a legfontosabb.
Szép lassan hozzászoktatom, megszerettetem vele és akkor veletek tarthatunk a közös túrákon! Húh, már alig várom, sorry, hogy a mostaniról még lemaradtunk, de ez csak fokozatosann műxik. Na csá!
Még hogy 100 %.... Te olyan sose voltál és Nem is leszel
Amúgy Jó reggelt!!!