Köszönöm a gratulációkat a lányom nevébe is..(ja és 37,3 lázzal versenyzett, mert nem hagyta cserbe a társait )
De a lényeg hogy mind itthon vagytok. Lesz mit mesélni a klubtalin.
Hidi!!
Mikor jöttök Ti is??
megint sikerült gyönyörü utakat kinézni a térképröl
1kép:a mai turán a Hondák tul eröben voltak
2kép: az elsö pihenöt ennek a tonak a parkolojában töltöttük
3kép: ilyen magasra jutottunk. innen 13km gurultunk lefelé
4kép: átkeltünk a Vágh folyon egy lélekvesztön
5kép: ahonnan ezt a várat láttuk
Jó napot KÍVÁNOK!!!! Pohi!!
Ilyet ne csinálj máskor .......ránk hozod a szívbajt jobbulást nektek Motochris!
Persze hogy van még tartalék a mociba ..........csak az a kérdés hogy bennem van-e tartalék Lumbergh!!
Szerdán akkor motorozunk ivás helyett
Ja csak hogy dicsekedjek ...a Lányom ARANYÉRMES LETT a szinkronúszó versenyen ..BÜSZKE VAGYOK RÁ
A második képen, balról az első
Én a magam részéről június 2-án vagy 3-án akarok menni az E-ringre. Szerintetek sokan szoktak lenni délután, egy átlag nyári hétköznapi napon? Vagy érdemes a délelőttöt megcélozni? Múltkor október közepén mentünk, az más tészta volt...
Ja, Pari, neked meg lehet hogy mégis volt még egy "pici" tartalék még a kisFazékban? Ha Pimpi otthagy azzal az egyhengeres vibrátorral, meg az ötven lóval... Végül is nem nagy az előnyöd... 4-szer annyi henger, háromszor akkora kraft... Na mindegy, nem szivatlak (nincs is szivató azon a "motoron" ). Készülj, mert ha jössz, engem sem fogsz utolérni!
Ja, meg kéne valaki majd, aki időt mér... Ez egy probléma...
Motochris!!
Meglepődsz majd a Pimpi gyorsaságán az E-ringen. Nem mondom hogy nagy "májer" vagyok a pályán, de alíg bírtam a tempót tartani vele Kawanyu!
Van már saját bukód?.....akkor gratulálok ..mesélj hogy milyen
Tomato:
Gratulálok a lányodnak!
Túrázók!
Örülök, hogy egyben megjöttetek!
Szép tájakon jártatok, kellő irigységgel gondoltam rátok.
Má hajtok mint az állat
De a lényeg hogy mind itthon vagytok. Lesz mit mesélni a klubtalin.
Hidi!!
Mikor jöttök Ti is??
Jók a képek....................Én most megyek csicsikálni.......Holnap majd meséltek élőben.
durva lejtö volt ez is
ja és fokárol néhány pillanat kép
épségben megérkeztünk, és nyagyon jo volt
megint sikerült gyönyörü utakat kinézni a térképröl
1kép:a mai turán a Hondák tul eröben voltak
2kép: az elsö pihenöt ennek a tonak a parkolojában töltöttük
3kép: ilyen magasra jutottunk. innen 13km gurultunk lefelé
4kép: átkeltünk a Vágh folyon egy lélekvesztön
5kép: ahonnan ezt a várat láttuk
Gratu az aranyéremhez!
Megjöttünk. Király volt, csak az eső nem hiányzott a végére. Ahogy sejtettem, Némediden száraz volt minden.
Tök jó volt mentünk 600km-t
Donovalyn még hegyekben állt a hó
Pohi!!
Ilyet ne csinálj máskor .......ránk hozod a szívbajt jobbulást nektek
Motochris!
Persze hogy van még tartalék a mociba ..........csak az a kérdés hogy bennem van-e tartalék
Lumbergh!!
Szerdán akkor motorozunk ivás helyett
Ja csak hogy dicsekedjek ...a Lányom ARANYÉRMES LETT a szinkronúszó versenyen ..BÜSZKE VAGYOK RÁ
A második képen, balról az első
NEM AKAROK ALKOHOLT LÁTNI a következő néhány napban. még klubtalin is gyömbérezni fogok aressel. nem bírom én már ezt, tisztára kikészültem
most lehet engem látványosan sajnálni!!
más:
POHI baszki, ezt kurvára megúsztad, huhhhhh. sajnálom nagyon a szép vasat, de jó, h neked nem lett komolyabb bajod
Ja, Pari, neked meg lehet hogy mégis volt még egy "pici" tartalék még a kisFazékban? Ha Pimpi otthagy azzal az egyhengeres vibrátorral, meg az ötven lóval... Végül is nem nagy az előnyöd... 4-szer annyi henger, háromszor akkora kraft... Na mindegy, nem szivatlak (nincs is szivató azon a "motoron" ). Készülj, mert ha jössz, engem sem fogsz utolérni!
Ja, meg kéne valaki majd, aki időt mér... Ez egy probléma...
Meglepődsz majd a Pimpi gyorsaságán az E-ringen. Nem mondom hogy nagy "májer" vagyok a pályán, de alíg bírtam a tempót tartani vele
Kawanyu!
Van már saját bukód?.....akkor gratulálok ..mesélj hogy milyen