Kezdődik a NET oktatás...
Otthon mi a helyzet?
Mi most döbbentünk rá, hogy ez az utolsó alkalom, hogy együtt a banda.
Ennek tiszteletére este fergetegpartyt rendezünk...
Egyik szemem sír, a másik nevet.
Végre közeledünk a végéhez ennek a bohóckodásnak, de a csapat hiányozni fog -vagy nem...-
Oké, megbeszéljük majd! Nekem mostanában úgysincs sok időm/zsém motorozni, de egyszer (kétszer? ) mindenképp szeretnék egy igazi, egésznapos, nagyon durva, erőkiszívós, felejthetetlen, emlékezetes pályanapot. Legalább kétszer tankolósat! Különben hova vettem volna az új gumit?!
Gyene úr és Gyenéné! (szegény Timi... ő is jónevű emberhez ment nőül... )
Én is elkezdtem a vizsgákat, de még csak a hasonló szintű cuccok voltak meg, a jövő héten kezdődik a sz*pás. Alkotmányjog, római jog, egyetemes-és magyar állam-és jogtörténet, ezek a "legjobbak" . Meg a közgáz majd, de az marhaság, csak a Yamahásokat érdekli.
Egyébként nagyon komoly a Pirelli hátsó. Kedden mentem utoljára a moccal, de akkor rögtön leteszteltem a körforgalomban a tapadás-és csúszáshatárt, de a csúszásnak még csak közelében sem volt a cucc, majdnem kinyírtam az egész balos majrécsíkot hátul egy perc alatt... Jóóóóóó! Tibi! Kéne majd egyet Euroringezni júniusban, egyik nap, két vizsga közt. Rendezhetnénk CBF kupát! Ha Jimmel hárman indulunk, mindenki dobogós lehet!!!
Jó napot!!
Most értem k icsepelre amit reggel leírtam körútról... ...csak jobb motorral közlekedni.
Persze most már süt a nap .....Szóval Lum...Fóka...stb. mentek du. mátrázni??
Ja és szija Hidi
Kozmax!
Én nem vagyok cukorból, de más bemenni a munkahelyre motorral és más egész nap azzal közlekedni
Jól elmosta az eső a mai délutánt