Most értem haza a lányommal...egyre jobban tetszik neki a gurulás ...Csak nekem kell észnél lennem nehogy elragadjon a hév..( nem az a Hév )
Olyan könnyű hogy észre se veszem hogy hátul ül
Úgy csapódott hozzánk.....Ő is újra kezdő (egy 170 lovas hondával )...de észnél volt és gyakorolt. A végén egész belejött. A Fókának nem tetszett az elején a pálya. Félt a "fehér" asztfalttól.
Karmi meg gyírkolta a mejrécsíkot meg a lábtartóját
itt látszik a pálsztótól a 24-esre egy (talán) piros vonal, ami izgalmasan kacskaringósnak tűnik. ismered? jó arra a burkolat? vagy van burkolat egyáltalán??
Biztos megint oktatás van......kemény xj 600-okkal voltak mi . Bár én azzal is vertem a sportmotorokat ott, de hát lehet nem voltak olyan nagy májerek mint ti .......a kavicsányban nekem is volt részem a sikánnál majdnem borultam is....dehát belefér.
Senorita!
Igen Kozmax keze......nagyon ráncos.......lekéne már cserélni valami fiatalabbra ...Már mint a motort
Szóval hazaértem de mindjárt megyek megint mert viszem a gyereket edzésre.......persze motorral
Jó volt az E-ring.....tele volt Rendőr motorosokkal hallod POHI....csak úgy "toltuk" le őket a pályáról.....remélem nem írták fel a rendszámom ....Különben nagyon szépen mentek..ezekből a vasakból ezt lehet többet kihozni.
Gondolom mosolyt fakasztottam az arcukra mikor a célegyenes végén elfékezve a kavicságyba kötöttem ki.........de nem dőltem el ...szerencsére .
Szóval jó volt
Most megyek éjszaka őrizni, holnap meg sajnos nappalos vagyok meg vasárnap is így csak a H.ring maradt nekem szombaton. Múlt hét vasárnap voltunk fent a Mátrában az út jó állapotú, gyönyörű gumifelkenődésekkel a kanyarokban jó utat. Nekem tetszett, bár még mivel először voltam ott csak kóstolgattam az utat, nincs kedvem megint szezon elején kiütnöm a motoromat meg magamat sem, de legfőképp a motort
Olyan könnyű hogy észre se veszem hogy hátul ül