Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most értem haza a lányommal...egyre jobban tetszik neki a gurulás ...Csak nekem kell észnél lennem nehogy elragadjon a hév..( nem az a Hév )
Olyan könnyű hogy észre se veszem hogy hátul ül

Gumijavítót vigyünk ???
Tényleg lehet ilyet kapni nálatok amivel meg lett javítva ?
Jó nektek!!!
Holnap hívlak ha beszéltem a szakival , és persze el kell kisérned mert nem találok oda
Bár az én feleségem is így döntene.
Stét!
Vasárnap megyünk szlovákiába mégis. A lányom így döntött.
Szívesen!

Ha szombatra elkészül, szólj, mert elég nehéz megtalálni őket.
Ha kell szólj, és elhozom hozzánk, vagy elkísérlek. Persze motorral
estét

Jó volt a mai nap, a második fél óra már jobban ment.

Karmi
köszi a táskát
Jó estét Májerek

Én is hazaértem.

Fóka, Tomato: jóvolt együtt körözni!

Egész délután motorral intéztem dolgaimat, este meg a fiammal gurultunk egy kicsit.

Hiába, pótolnom kell a hétvégén várható motorinséges időszakot.
engem érdekel csak még nem tom mikor szabadulok ha tudok megyek
Hiszem.... ha látom a forgalmit
Lum!

Hát én még arra nem jártam, mi Alsótold és Kozárd közötti szakasznál mentünk fel a 21-esre aztán Szurdokpüspökinél le és irány Gyöngyös......
No comment
Úgy csapódott hozzánk.....Ő is újra kezdő (egy 170 lovas hondával )...de észnél volt és gyakorolt. A végén egész belejött. A Fókának nem tetszett az elején a pálya. Félt a "fehér" asztfalttól.
Karmi meg gyírkolta a mejrécsíkot meg a lábtartóját
na lépek! kozmax, lecsó!!! készüljetek, mindjárt ott vagyok

tomato - ezzel végérvényesen elvesztetted a volt motorodat - ma elhozom a forgalmit, és végre teljesen legálisan motorozhatok
mer kurvára tsiztában van a jogaival, de életében két fűszálat nem rakott keresztbe.. jómunkásamber......
a két gigantot vágom, de ki a cbr-es ember?
Me kizsebzség.......
pohi - mennyire ismered a környéket?

itt látszik a pálsztótól a 24-esre egy (talán) piros vonal, ami izgalmasan kacskaringósnak tűnik. ismered? jó arra a burkolat? vagy van burkolat egyáltalán??
Téged is látni Zsubaby .....remélem a Boy nem néz ide
Biztos megint oktatás van......kemény xj 600-okkal voltak mi . Bár én azzal is vertem a sportmotorokat ott, de hát lehet nem voltak olyan nagy májerek mint ti .......a kavicsányban nekem is volt részem a sikánnál majdnem borultam is....dehát belefér.
Az ilyet miért nem lehet jobban büntetni
Senorita!
Igen Kozmax keze......nagyon ráncos.......lekéne már cserélni valami fiatalabbra ...Már mint a motort

Szóval hazaértem de mindjárt megyek megint mert viszem a gyereket edzésre.......persze motorral
Jó volt az E-ring.....tele volt Rendőr motorosokkal hallod POHI....csak úgy "toltuk" le őket a pályáról.....remélem nem írták fel a rendszámom ....Különben nagyon szépen mentek..ezekből a vasakból ezt lehet többet kihozni.
Gondolom mosolyt fakasztottam az arcukra mikor a célegyenes végén elfékezve a kavicságyba kötöttem ki.........de nem dőltem el ...szerencsére .
Szóval jó volt
Lum!

Most megyek éjszaka őrizni, holnap meg sajnos nappalos vagyok meg vasárnap is így csak a H.ring maradt nekem szombaton. Múlt hét vasárnap voltunk fent a Mátrában az út jó állapotú, gyönyörű gumifelkenődésekkel a kanyarokban jó utat. Nekem tetszett, bár még mivel először voltam ott csak kóstolgattam az utat, nincs kedvem megint szezon elején kiütnöm a motoromat meg magamat sem, de legfőképp a motort
pohi! pénteken egy kisebb gurulás?

cafkával megyünk felétek. mátrázunk egyet, nekem a végállomás sámsonháza. az kb két köpet szécsényről!! he?

többiek nem reagáltak. valaki még?