Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Zsu! Már megjártam a Bíróságot....egy hülye (fajtájasincs) embertípusnak nem tetszett, hogy őt hoztam ki vétkesnek abból, hogy beletolatott a mögötte állóba kpja be .......humánusan kapott 5000 Ft bírságot a szabs. előadótól és neki még pattogni kell.......csak a másik felet egy öreg urat sajnáltam akinek így már január óta húzódik a kárrendezése (nem röhögni ).
ismerős tappancsok??
Ares! 06-70-3-373-554........
Jó reggelt pohi!
15 nap a határidő LUM egész jól körbetorpedózta . A külföld dologban nem vagyok otthon, de olyat hallottam, hogy lízingelt autó-motor esetén kérni kell a bank engedélyét is.........bár mi Horvátban voltunk tavaly és csak utólag tudtam meg
du. de még nem biztos
egybe hazaértem
Tomato Karmi ????
Igaz nem kérdezted de az ugye a Kozmax keze
Ok Ares,
akkor kint találkozunk, engem az igazolványomban látható ruháról és sisakról megismersz.
Gyerekkel megyek és szürke 6N-el.
Üdv:Rece
nem, sajnos. az a baj, h megkattant mindenki körülöttem, uh most vagy 3 hétig táblázva vannak a 7végéim - most legénybúcsú, aztán a következő kettő esküvő/lagzi/tanúskodás, uh nekem kimaradnak a komolyabb túrák sajnos majd júni közepétől beleerősítek!!!
Lum! Te most akkor gondolom nem jössz.. Mikorra tervezed a köv. Műmájer közös gurulást?
ok, akkor királyság, szóval kivel megyek vasárnap?

Tomato? Kozmax? ... ????
akkor 9, vagy 30, mittomén. a lényeg, h nem vagy köteles azonnyomban átíratni
én is így tudom dr. Lumbergh jól mondta, de sztem több, mint 8 nap.

Attól még persze szivathatnak.
igen, oda megyek.

már várom
adásvételi megkötése után elvileg van 8 napod a vas átíratására asszem, uh ha akkor mész vele, akkor a forgalmi meg az adásvételi elég. ebben nem vok biztos...
Áhá.. felcsillant a remény, hogy kapok valami opciós kutyaf.szát, amivel hétvégére elhozhatom a mocit , már csak az a kérdés, h a rendőrség mit szól hozzá.. Pohi!? Illetve, h külföldre kivihetem-é?
Mármint csak a jövő héten lesz a nevemre írva..
Hali Ares,
a hringre mécc te is????
Pohi!
Ismersz egy Kovács Lászlót gyarmati rendőrségen? Rendfokozatot nem tok.
én is ott leszek.

Szolgálatban leszel, vagy motorozni jössz?

Dobhatnál egy telcsiszámot, hogy tudjunk találkozni.

Az enyém:
06-30-474-9906
Ares
(Orosz László)
szombaton fizettem ki, tegnap hívta a bank a főnököm, utána engem ellenőrizni az adatokat, de még a csókának akitől veszem, ki kéne tisztáznia, ami a bank pénzéből fog megtörténni, ha jól értettem + átírás..

már csak egyet nem értek, mindezt szerintem úgy is intézhetnék, hogy én közben vígan mocizok..
Szerintem majd csak Augusztusban megyek le Kunmadarasra legközelebb. Most szombatra a H.ring van beütemezve aztán ebben a hónapban kifújt, kész vége csak munkábajárásra jut egy kicsi benya több távolsági túra nem fér bele....
egész 7végén bográcsolok, focizok, sörözök és unikumozok. a többit nem fejtem ki legénybúcsú pénteken előtte egy mátra.

mikor lesz már meg akkor a vas???? kicsengetted?
Pohi mester!

mikor lesz a következő gyorsulás? illetve majd megyünk??
ezt a május 1-et be kék pótolni
Lum, Pohi: