Emlékszel, vagy láttad, mikor jöttünk hazafelé a ringről, Dabasnál a 40-es táblánál kb 38-al ment a kocsisor előttünk, s mivel tudtam, hogy nagyon gyakran mérnek azon a szakaszon, nem is előztünk.
A túloldalon fel is tünt a rendőrkocsi, mellettee két rendőrrel, és azt mutatták, hogy húzzunk bele.
Én visszaintettem, hogy hát itt vagytok, most nem lehet, ezen aztán jót derültek.
Sajna, még nincs annyi gyakorlatom, hogy mindent tudjak, de mikor Tomatóval voltunk, csak motorosok voltak a pályán, legutóbb, pedig tök egyedül voltam.
viszont a kiscsaj, aki a jegyet adta, emlegetett, valami fél órát, ha még nem mentek volna el az előttem lévő autósok.
Azt hiszem akkor úgy müködik, hoy fél óra az autósoké, fél óra a motorosoké, de akkor a megvett egy órádat, gyakorlatilag kétszer fél órában lehet letölteni, közte fél órás szönettel.
az igazság hogy NAGYON RENDESEK.
Én már vettem órás jegyet úgy hogy 3X20 percre mentem fel. Tehát a pihenő időt nem számolták bele.
Ez rajtunk is múlik......valaki ÉL vele valaki meg VISSZÉL vele
Eddig összesen kétszer voltam, először Tomatóval, akkor kb 11- 1/2 12 körül mentem, szó nélkül adtak 1 órás jegyet.
Múlt péntekem du 1 körül értem oda, megint nem volt gond.
egyébként én a hirdetményüket úgy értelmezem, hogy a nap bármely szakában lehet egy órára jegyet venni 4.000,- Ft-ért.
De lehet, hogy holnap elmegyek, és a kedvedért személyesen is megkérdezem,
és ha már arra járok ...
Köszi az infót erre voltam kíváncsi . Egyenlőre szombaton megyünk a H.ringre arra az ingyenes napra, kicsit elbohóckodunk. Későbbiekben meg jó lenne kinézni az E.ringre is majd ezért érdekelt a dolog.
Csak úgy mondom általánosba hogy lehet hogy épül (majdnem biztos) itt délpest környékén egy gokart pálya. Ismerem az építtetőt. Ha összejönne az jó lenne
egy barátom jönne VFR-rel erősíteni a csirkéket ha lehet
Már sok is
Mi ott leszünk!
setopp+tgyene
ugy látom nem tul nagy az érdeklödés a vasárnap iránt
Kivel mivan?
Én most jöttem ki a BOSS-tól.
Élveztem az értekezletet piszkosul...
De lehet, mert a Dabasiak egy részét ismerem, meg Ők is engem.
De ettől még nem érzem feljogosítva magam, hogy a jelenlétükben szabálytalankodjak.
Épp elég volt a vizsga nélküli 2 hét mocizás, ebben a körzetben
Na, most már tényleg megyek aludni.
Na jó megyek én is
Jó éjt!
Emlékszel, vagy láttad, mikor jöttünk hazafelé a ringről, Dabasnál a 40-es táblánál kb 38-al ment a kocsisor előttünk, s mivel tudtam, hogy nagyon gyakran mérnek azon a szakaszon, nem is előztünk.
A túloldalon fel is tünt a rendőrkocsi, mellettee két rendőrrel, és azt mutatták, hogy húzzunk bele.
Én visszaintettem, hogy hát itt vagytok, most nem lehet, ezen aztán jót derültek.
Akkor lehet, hogy szerdán lesz Dabason dolgom
viszont a kiscsaj, aki a jegyet adta, emlegetett, valami fél órát, ha még nem mentek volna el az előttem lévő autósok.
Azt hiszem akkor úgy müködik, hoy fél óra az autósoké, fél óra a motorosoké, de akkor a megvett egy órádat, gyakorlatilag kétszer fél órában lehet letölteni, közte fél órás szönettel.
De majd ezt is megkérdezem biztosra.
Én már vettem órás jegyet úgy hogy 3X20 percre mentem fel. Tehát a pihenő időt nem számolták bele.
Ez rajtunk is múlik......valaki ÉL vele valaki meg VISSZÉL vele
de nézd meg itt
És az az 1 óra valójában mennyi? Asszem csak fél óra ugye?
Eddig összesen kétszer voltam, először Tomatóval, akkor kb 11- 1/2 12 körül mentem, szó nélkül adtak 1 órás jegyet.
Múlt péntekem du 1 körül értem oda, megint nem volt gond.
egyébként én a hirdetményüket úgy értelmezem, hogy a nap bármely szakában lehet egy órára jegyet venni 4.000,- Ft-ért.
De lehet, hogy holnap elmegyek, és a kedvedért személyesen is megkérdezem,
és ha már arra járok ...
Köszi az infót erre voltam kíváncsi . Egyenlőre szombaton megyünk a H.ringre arra az ingyenes napra, kicsit elbohóckodunk. Későbbiekben meg jó lenne kinézni az E.ringre is majd ezért érdekelt a dolog.